Dinamo Zagreb

Dinamo odlično igra ali ovo je baš preterano.

Pa ne znam baš. Dinamo ako dobije Shaktar kod kuće, što je sasvim realno, prolazi u osminu finala Lige prvaka 90 posto. Znači do polufinala ima da izbaciš dva protivnika. Ovo je neko hipotetičko razmišljanje po principu šta bi bilo kad bi bilo. Opet ko zna, da se skupi takva ekipa možda ne bi pobijedili nikoga ni u grupi.
 
Dinamo u najlakdoj grupi eto to je sustina

Mancester sila ostalo kisela voda i ispod proseka u evropi....


Cuj sahtjor i atalanta? Ma daj...


Zamisli da je tu totenhem bajern olimpijakos....
 
Dinamo u najlakdoj grupi eto to je sustina

Mancester sila ostalo kisela voda i ispod proseka u evropi....


Cuj sahtjor i atalanta? Ma daj...


Zamisli da je tu totenhem bajern olimpijakos....

kako najlakša pored grupa g ili h? taj šahtar je pobedio protiv partizana kad god je igrao. dinamo ne bi imao nikakav problem da prođe pored olimpijakosa i totenhema, ali bi onda bilo "nikad gori totenhem". nemoj da zbog mržnje prema hrvatima zaboraviš da su izbacili fenerbahče, anderleht, plzen... kad je hrvatska došla do finala sp, ti si verovatno bio od onih koji su rekli da su imali "lak put", iako srbija ne bi mogla da pobedi argentinu 3:0 nikad, ni u prijateljskom meču, da veže 6 pobeda ni protiv crne gore a kamoli na sp. poenta: hrvatska > srbija, dinamo > večiti, to su činjenice.
 
Bez obzira što je u pitanju Dinamo to je tim na koji se moramo ugledati. Koliko Dinamo ima mladih hrvatskih igrača a koliko Zvezda. Evo, Miloje je posle tri godine u LŠ gurnuo Petrovića i niko više igrao nije od mladih igrača. Kriminal.
 
Bez obzira što je u pitanju Dinamo to je tim na koji se moramo ugledati. Koliko Dinamo ima mladih hrvatskih igrača a koliko Zvezda. Evo, Miloje je posle tri godine u LŠ gurnuo Petrovića i niko više igrao nije od mladih igrača. Kriminal.
Miloje isto tako ima dosta igraca na koje su date ogromne pare ; ako ih stavi na klupu a pusta decu, dobice otkaz odmah
 
Kad smo vec kod Dinama ...

Španci objavili spisak za nastavak kvalifikacija, u Zagrebu trljaju dlanove!

Sada je jasno, rekord će uskoro biti oboren.

1573229635938.png


Nakon predstojećeg vikenda sledi nam još jedna reprezentativna pauza, kada će se kraju privesti kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu.

Španija je već obezbedila svoje mesto na kontinentalnoj smotri, pa za njih dueli sa Maltom i Rumunijom neće imati takmičarski značaj.

Zbog toga je selektor Robert Moreno odlučio da za predstojeće duele oproba nekoliko novih igrača, među kojima se našao i supertalentovani fudbaler zagrebačkog Dinama Dani Olmo.

Momak koji je ponikao u Barsinoj "La Masiji" pruža izvrsne partuje u dresu "Modrih", ističe se i u Ligi šampiona ove sezone, pa su u hrvatskoj prestonici svesni da će uskoro inkasirati ogroman novac od njegove prodaje.

Veliki broj klubova je pokazao interesovanje za njegove usluge, vrednost španskog fudbalera na transfer tržištu se procenjuje na 30 miliona evra, a utisak je i da će Zagrepčani zaraditi značajno više, pa će izvesno i oboriti rekord kluba kada su prodaje u pitanju.

Olmova cena će dodatno porasti zbog poziva u nacionalni tim, još ako se dobro pokaže protiv Malte ili Rumunije, Dinamo će izvesno zaraditi nekoliko desetina miliona evra od njegovog odlaska.

U nastavku pogledajte ko je sve dobi poziv selektora Morena pred poslednje duele u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.
 
Proce...najgori scenario je da atalanta pobedi u gostima ...oni bi tad morali dobiti siti i odu u nokaut fazu ili su zadnji...remi atalante im odgovara, evro liga sigurna a mozda i vise...
 
Mstislavre usrase poduvale!!!

Ahahahaha

Poslednji!!!

Al se palise kroasani posle kiksa atalante u prva dva kola...posle ljudi zaigrali kako umeju...

Divno! Fasisticka braca ne idu u osminu....

Ponizavanje nacista ukrajinskih 3-0...

Usraseeeeeeee



To atalanta!

Nisu dzaba u vrhu lige...

Mstislav na aparatima...
 
Gotovo? Najveći transfer u istoriji balkanskog fudbala!

1579790058277.png


Dinamo Zagreb je kralj zarade od prodaje igrača kada je u pitanju prostor bivše Jugoslavije.

"Modri" su prihvatili ponudu Lajpciga za Danija Olma koja iznosi 35 miliona evra sa bonusima što će predstavljati rekord kada su u pitanju klubovi sa Balkana.

U Zagreb odmah stiže 18 miliona dok će otprilike još toliko doći u slučaju da Olmo ispuni određene uslove tokom boravka u Nemačkoj, što su u Hrvatskoj naveli kao "lako ostvarivi bonusi".

Španac je napustio pripreme Dinama i uskoro bi trebalo da potpiše ugovor sa liderom Bundeslige koji u nastavak sezone ulazi sa velikim ambicijama.

Olmo će imati pravo nastupa u Ligi šampiona u drugoj fazi tog takmičenja bez obzira na činjenicu da je već igrao u grupnoj fazi sa Dinamom.

Barselona, Mančester siti, Milan i mnogi drugi evropski velikani koji su budno pratili razvoj reprezentativca Španije na kraju su ostali praznih ruku...
 
Iznenađenje, ispao Dinamo iz Zagreba!

Ekipa koja je u prvom delu sezone igrala Ligu šampiona, Dinamo iz Zagreba, poražena je od Rijeke na Rujevici rezultatom 1:0.

Jedini gol smo videli u prvom poluvremenu kada je u 16. minutu Antonio Čolak pogodio.

NA ovom meču je bio veoma jak vetar i uslovi su praktično bili nehumani.

U polufinalu Kupa Rijeka će igrati protiv Osijeka. Drugi polufinalni par čine Slaven Belupo i Lokomotiva.
 
Hrvatska - Dinamo opet bolji od Hajduka


Fudbaleri Dinama iz Zagreba pobedili su danas na domaćem terenu večitog rivala ekipu Hajduka iz Splita sa 3:1, u utakmici odloženog 13. kola hrvatskog prvenstva.

Hajduk je poveo u šestom minutu nakon što je Mario Vušković iskoristio centaršut iz kornera i glavom poslao loptu u mrežu zagrebačkog kluba.

Domaća ekipa je golovima Mislava Oršića u 16. i 18. minutu preokrenula rezultat, a konačan ishod derbija postavio je Lovro Majer u 83. minutu.
Na tabeli hrvatskog prvenstva Dinamo ima 39 bodova na prvom mestu, dok ekipa Hajduka zauzima peto mesto sa 20 bodova.
 
Ništa spektakularno. Jedan potez je bio dovoljan da se vidi razlika u kvaliteti. Sada na neugodni Šerif. Jbt. protiv Sheriffa za ulazak u CL. Bolje ne može. Imali smo sreće da smo za PO izvukli najlakšeg mogućeg protivnika.

 

Back
Top