Dinamo Zagreb

Veceras ce biti 1 ili X..Porto je i dalje jak,ali gubitkom Hulka i Guarina nisu vise isti tim...Jedina vec opasnost preti od Lucha Gonzalesa koji ima razoran sut,tu je i Joao Moutinho,ali od njega preti veca opasnost zbog njegovog prepoznatljivog pasa iza ledja odbrane..

Poslednja izmena:
Šta reći a ne zaplakati:mrgreen:

5000 ljudi na Ligi prvaka...pa to nema nigdje (osim di je kapacitet toliki:mrgreen: )...

Osim besparice, krize, jada i čemera, valjda je svima postalo jasno da je Dinamu sezona završila i da nema nikakve sportske ambicije u Ligi prvaka...kako drugačije objasniti činjenicu da se zaradilo 15-20 miliona eura, a dovedeni su neki mršavac iz Lokosa i neki indijanac kojeg su sa Anda skinul i kaj sa 2 metra nije u stanju utjerat loptu preko crte...a tek primanje kad je bio sam:dontunderstand:
Ivan Kelava najsmješniji pojedinac prvog kola, ko da nisu njegove noge yebote:dash:

Porto bolji 100x, u Dinamu samo Vida-Tonel i posebno doktor Šimunić na visini, ostalo vrlo slabo (Sammir i Čop bar znaju igrat, al nemaju s kim)....

Žalosno je da smo dio drugog polčasa gledali Real:City...toliko o šansama

Šta reći a ne zaplakati:mrgreen:

5000 ljudi na Ligi prvaka...pa to nema nigdje (osim di je kapacitet toliki:mrgreen: )...

Osim besparice, krize, jada i čemera, valjda je svima postalo jasno da je Dinamu sezona završila i da nema nikakve sportske ambicije u Ligi prvaka...kako drugačije objasniti činjenicu da se zaradilo 15-20 miliona eura, a dovedeni su neki mršavac iz Lokosa i neki indijanac kojeg su sa Anda skinul i kaj sa 2 metra nije u stanju utjerat loptu preko crte...a tek primanje kad je bio sam:dontunderstand:
Ivan Kelava najsmješniji pojedinac prvog kola, ko da nisu njegove noge yebote:dash:

Porto bolji 100x, u Dinamu samo Vida-Tonel i posebno doktor Šimunić na visini, ostalo vrlo slabo (Sammir i Čop bar znaju igrat, al nemaju s kim)....

Žalosno je da smo dio drugog polčasa gledali Real:City...toliko o šansama

A kako je moguće da bude tako slaba poseta? Kad sam čuo da je 6 000 mislio sam da se rekonstruiše stadion ili tako nešto.

Njima bi najbolje bilo kad bi što manje ljudi pratilo Dinamo...

Dinamo je zapravo počeo pripreme za novu sezonu i pokušaja plasmana u LP. Sezona traje samo od 15.07. do 01.09.. Kroz šopanja u LP, Mamić pokušava pronaći nove mlade jeftine "zvijezde" koje će biti dovoljno dobre da u konkurenciji Dudealnga, Maribora i Partizana ponovo uđu u LP. Bonus je i ako ih utopi za par milja van. Ligu je kupio prije nego kaj je i počela i ostaje sam cilj da besplatni Brozović, Čop i onaj mali pastir sa ledenih obronaka Anda stasaju da mogu izgurati iduće kvalifikacije.

Dakle, Dinamo koristi skupinu LP da bi se pripremio za kvalifikacije:mrgreen:...računica je jasna, ko će uložit 10 miliona u Klasnića, Jajala i druge, pa da ubode neka 2,3 milijuna od bod (ov)a i Lige Uefe...bolje sa nula kuna trpit silovanja, ali opet spremit 10 milja u džep iduće ljeto....Mamić u svetoj misiji stvaranja mega momčadi:dash:

Back