Dinamo Zagreb

Znam,kako su počeli prolaze 100%

Kako je huliganske operacije apsolutno suvišno komentirati, nešto o tekmi.

Čim se papak Butina makno s gola odma to ide na bolje. Dobra igra a posebno veseli da su tri Dinamova klinca bili najbolji: Lovren, Badelj i golman Lončarić. Kako Kruno forsira još 3 klinca Barbarića, Tomečaka i Kramarića ja sam zadovoljan. Svaka čast dobrom strancu, ali ovogodišnja afirmacija 6 juniora je prava stvar!:super: Lovren je već kalibar za repku

Hehe, izgubio Dinamo od slabasnih sugradjana.
Inace nema reci kojima se moze ovo opisati nego kao najobicnija namestaljka.
Na netu je jos pre utakmice osvanula informacija da je Stimac jako dobar prijatelj Mamica, pa je bilo za ocekivati iznenadjenje ali direktno poraz tesko.

Hehe, izgubio Dinamo od slabasnih sugradjana.
Inace nema reci kojima se moze ovo opisati nego kao najobicnija namestaljka.
Na netu je jos pre utakmice osvanula informacija da je Stimac jako dobar prijatelj Mamica, pa je bilo za ocekivati iznenadjenje ali direktno poraz tesko.

Čuj ak su namjestili, dobro su to izveli. Naime, 20-ak minuta prije kraja isključen je Zagrebov igrač, Štimac je poludio i uletio u teren tako da je i on isključen. Zagrebovi igrači borili su se kao da im život o tome ovisi. Neka da ne bude predosadno;)

nego kako je bilo gledao sam 3min kad ste primili gol?mnogo "dobar fudbal ":hahaha:se igra u HR, treba ga ZABRANITI

Kaže navijač Partizana:mrgreen:

Ma loše, neopasno, stranci su još jednom pokazali da mogu domaćim dečkima samo kopačke čistit, Morales, Sammir, Papadopoulos i onaj kreten Etto najgori na terenu. Doduše ni naši nisu blistali, naročito spori zadnji vezni. Lovren će bit yebač majki i novi maminjov masni transfer, razvaljivo je ove Ajaxove napadače bez pardona.:worth:

Dobro dobili su Temisvar, njih je i Partizan guzio prosle godine.
No Dinamo je bez premca trenutno najbolji hrvatski klub. On i Hajduk, nebo i zemlja.
Koliko su sposobni u Evropi nesto napraviti videcemo, mada je meni posle utakmice sa osrednjim Andrelehtom bilo jasno da nisu mnogo ispred nas.

64711148.png

a ovako se navija za voljeni klub;)

Bravo momci sjajna pobjeda protiv Anderlechta!:super:
Opet domaći klinci najbolji, Lovren je car i igrat će u najjačim klubovima Europe ziher.:worth:

Al yebeš sreću, repki su odlučivali yebeni Englezi kaj smo ih dvaput nabili, pa su nas uredno naguzili, a sad nam mač iznad glave drži Ajax, kaj smo ga isto dvapu nabili.:dash:

I još igraju sa susjedima Belgijancima i paše im remi. E pa da vidimo još jednom na djelu "gospodsku" Europu (koja nam uzme 3 boda, mi potonemo i zgubimo doma od Ajaxa, a onda nam bodove vrate :roll::eek:).

Ovakav Dinamo želim 2010/2011:

Lončarić (Kelava/Turina) - Vrsaljko (Ibanez), Barbarić, Šimić, Cufre - Tomečak (Sammir), Bišćan (Calello), Badelj, Morales (Antolić) - Kramarić (Primorac), Dodo

Obavezno prodati: Etto, Vrdoljak, Tomić, Slepička (za bilo kakve pare)
Potencijalno prodati: Mandžukić (za male pare jer mi ga je već pun k.....:dash:)
Obavezno umiroviti: Butina (36 godina i još se uvijek boji centaršuta)
Potencijalno umiroviti: R. Kovač (36 godina, odraditi ljeto i nadam se jesen u Europi, pa uključiti Barbarića 100%)

Potencijalna pojačanja: desni bek (Vida???), zadnji vezni (J. Leko, Banović ???:roll:), desno krilo (Abdurahimi???), napadač (ak se riješimo Mandžukića) - stranci ne hvala, dosta je bilo :think:

Ovakav Dinamo želim 2010/2011:

Lončarić (Kelava/Turina) - Vrsaljko (Ibanez), Barbarić, Šimić, Cufre - Tomečak (Sammir), Bišćan (Calello), Badelj, Morales (Antolić) - Kramarić (Primorac), Dodo

Obavezno prodati: Etto, Vrdoljak, Tomić, Slepička (za bilo kakve pare)
Potencijalno prodati: Mandžukić (za male pare jer mi ga je već pun k.....:dash:)
Obavezno umiroviti: Butina (36 godina i još se uvijek boji centaršuta)
Potencijalno umiroviti: R. Kovač (36 godina, odraditi ljeto i nadam se jesen u Europi, pa uključiti Barbarića 100%)

Potencijalna pojačanja: desni bek (Vida???), zadnji vezni (J. Leko, Banović ???:roll:), desno krilo (Abdurahimi???), napadač (ak se riješimo Mandžukića) - stranci ne hvala, dosta je bilo :think:

jel ovo dinamo il reprezentacija trečeg svijeta??? pored mladih dinamovih igrača dovodite igraće sumnjive kvalitete, kako bi neku sitnu kintu zaradili. sramota

Odlično otvaranje sezone pobjedom nad Koprom 5:1!:lol:

Zajec je krenuo sa 4-3-3 taktikom, Chago-Sammir-Badelj sredina, Morales-Mandžukić-Slepička naprijed. Konačno se vidjelo dobrih kombinacija, brzih dodavanja, lijepih golova. Dobro ovi su amateri ali nema veze i mi smo!:hahaha:

Obrana djeluje traljavo , ali kada Šimić i Cufre budu spremni trebalo bi biti bolje.

Najnovija vijest kaže, Mandžukić u Wolfsburg za 9 milijuna. Nije još potvrđeno, čini mi se. Mandžo kad igra i hoće je uvjerljivo najjači igrač, ali je i kondor u glavi i razyebava sve kad mu se ne da. Iako će srušiti ambicije kluba (ponovo netko:rtfm:) m islim da mu je vrijeme za veću scenu. A za ovu lovicu valjda stigne neki pristojan igrač (Naravnoza 2 milo. max, mora i Mamić nekaj, čitaj barem 80 %, zaradit).

Poslednja izmena:

Back