Dinamo Zagreb

Па те смрдљиве ббб мрзим из дна душе, ал ето једина ствар где их разумем је што бојкотују управу и играче. Замисли како би било да нпр. у Звезду дође капитен партизана који је пре пар месеци певао анти - циганске песме, или обратно... Па појели би га, и то је логично... А колико би у неком од ова два клуба код нас се задржео председник који показује средњи прст навијачима (као онај мамић ббб), сви знате... Тако да их ту разумем иако су говна...

gurovic? :dash:

Evo slavimo titulu!:klap: Posebno mi je drago da pušu novi vjetrovi na Maksimiru...Kruno Jurčić je trenerska budućnost Dinama, nekdašnji prvotimac modrih i reprezentativac proslavljen svjetskom broncom, pošten je čovjek i radnik, obožava klub i stalno se stručno usavršava...promovirao je 4,5 domaćih klinaca koji igraju vrlo dobro, Bišćan i Kovač sa Butinom na golu daju potrebno iskustvo, a Mandžukiću je HNL postao premali, ni ne znaju se ovdje njegovi stvarni kapaciteti...20-25.000,00 ljudi zadnje 2 tekme...u svakom slučaju veliki optimizam uoči iduće sezone. Bravo Kruno samo tako dalje!!!!:klap:

Mali Badelj je BOMBA

Najbolji igrac Eura 2004, Grk Papadopulos sutra potpisuje za Dinamo i to je vec gotov transfer,dobivat ce oko milijun eura godisnje.
Pregovara se i sa negdasnjim igracem Rome,lijevim bekom Cufreom.
Od odlazaka samo jos moze otici najbolji strijelac prosle godine Mandjukic.

E sad,ako ostane Mandja i potpise Cufre,bit ce to jedna mocna ekipica.
Ako ode Mandja treba se dovesti jos jedna klasicna spica,jer Papadopulos to nije ..sve u svemu tad unatoc Mandjinim odlaskom,necemo bit slabiji..

Ako se nedovede nitko a Mandja ode,napravili smo korak naprijed,dva nazad..

Ipak nadam se da ce ovo biti najmocniji Dinamo u posljednjih nekoliko godina,sposoban za lijepe stvari u Europi..

E da,potpisao je i mladi 21godisnji Albanac Vila iz Teute,kojeg se pratilo godinu dana.Veznjak je,i u 24 tekme zabio je impresivnih 15 golova u ipak slabom klubu Teuti..neki dan odigrao prvih par minuta u prijateljskoj i odma nakon 3 min zabio gol..krasi ga velika brzina..zbilja dobar igrac i putokaz kako se treba poceti vise skautirati u susjednim drzavama,jel ima bogom danih talenata..

Najbolji igrac Eura 2004, Grk Papadopulos sutra potpisuje za Dinamo i to je vec gotov transfer,dobivat ce oko milijun eura godisnje.
Pregovara se i sa negdasnjim igracem Rome,lijevim bekom Cufreom.
Od odlazaka samo jos moze otici najbolji strijelac prosle godine Mandjukic.

E sad,ako ostane Mandja i potpise Cufre,bit ce to jedna mocna ekipica.
Ako ode Mandja treba se dovesti jos jedna klasicna spica,jer Papadopulos to nije ..sve u svemu tad unatoc Mandjinim odlaskom,necemo bit slabiji..

Ako se nedovede nitko a Mandja ode,napravili smo korak naprijed,dva nazad..

Ipak nadam se da ce ovo biti najmocniji Dinamo u posljednjih nekoliko godina,sposoban za lijepe stvari u Europi..

E da,potpisao je i mladi 21godisnji Albanac Vila iz Teute,kojeg se pratilo godinu dana.Veznjak je,i u 24 tekme zabio je impresivnih 15 golova u ipak slabom klubu Teuti..neki dan odigrao prvih par minuta u prijateljskoj i odma nakon 3 min zabio gol..krasi ga velika brzina..zbilja dobar igrac i putokaz kako se treba poceti vise skautirati u susjednim drzavama,jel ima bogom danih talenata..

Nek igraju domaći dečki, četvorica su već tu (Badelj, Barbarić, Tomečak, Lovren), Kramarić, Antolić dolaze...ove strance komotno na prekooceanski brod, samo malog Ibaneza zadržat....

Nek igraju domaći dečki, četvorica su već tu (Badelj, Barbarić, Tomečak, Lovren), Kramarić, Antolić dolaze...ove strance komotno na prekooceanski brod, samo malog Ibaneza zadržat....
Ooo pozdrav stari,dugo se nismo pisali;);) Ajmo redom..Badelj i Tomecak,iako su mladi zasluzuju mjesto u prvih 11,Lovren je izgubljen na poziciji na kojoj igra,njemu hitno treba da se sredi u glavi ili izmisli pozicija za njega..Barbaric?Nadam se da se salis...taj decko ce izginut ako ga se nastavi tako forsirat,kao sto se vidjelo protiv Hajduka sad u zavrsnici prvenstva i u kupu..premlad je on da ga se tako forsira,to treba polako dozirati i postepeno ga uvodit..uostalom premlad je,preneiskusan,a zna se da je godinama zadnji red najslabija karika..sad je puno bolje otkad je Kovac dosao,ali smo u ***** ozlijedi li se Kovac ili Biscan..tu je Barbaric ali o njemu sam rekao..u Europu se neide sa gologuzim i neiskusnim branicima,ako se zeli nesto napraviti naravno..Ibanez??Odlicno igra prema naprijed,ali u defenzivi je blago receno katastrofalan,Hrgovic je bio los dosta prema naprijed(i takav je imao poneki ubacaj)ali je bio puno bolji u defenzivi...zato je i igrao ispred Ibaneza...nama treba pravi lijevi bek,koji igra dobro i naprijed i nazad,a to je vec spomenuti Cufre..boljeg lijevog beka ako se dovede,nismo imali vec 20 godina...a Cufre iako ima 31 godinu bi bio avion za sve njih i kao takav veliko pojacanje...Papadopulos je dobra investicija..ali samo ako se ne proda Mandja(a bojim se da je to nemoguca misija).Ako se Mandja proda,svejedno nam treba jedna klasicna spica..jedan killer..tipa Klasnic..inace mi je ovaj transfer jako cudan...jer prodati Mandju kojeg se placa neusporedivo manje od Pape,a igraci su na istoj poziciji je velika glupost..ali dobar je to igrac,usudio bi se reci prvi poznati stranac koji nije dosao samo pokupiti pare(Nowotni) i u najboljim je godinama(27)..pravi stranci su jednostavno neophodni zeli li se rezultat..kad vec nasi nisu htjeli doci..nudilo se i Klasnicu i Babicu,Leki i Pokrivacu pa nisu htjeli doc..uostalom transfer Pape nam otvara i vrata nekih drugih transfera u buducnosti...

Inace,zbilja,ali zbilja bi se stadion trebao vec jednom srediti..pa ono je katastrofa..Cufre kad je vidio je rekao..zar bi ja tu trebao igrati?ako vam je nacionalni stadion takav,kakvi su vam tek drugi...ionako je tesko dovesti ime koje vrijedi kod nas zbog kvalitete Hnla,a jos kad vide stadion..to je strasno..
A onaj Callelo ?
O njemu se pisalo u superlativima, bivsi saigrac Kun Aguera itd ?
Dobre su i pare date ako se secam, oko 2.5 milijuna .

Ah Calelo..on u paru sa Vrdoljakom dosta dobro izgleda,ali to je tip koji u svojoj karijeri nije zabio gol..njegov je primarni zadatak prekidat suparnicke akcije i to mu dosta dobro ide..ostalo bas i ne.,..jos se on nije adaptirao kako spada..nadam se da ce u buducnosti biti punoo bolji jer igre koje je dosad pruzao su neadekvatne za novac koji je placen..

Realno svi naši stranci su za k....mislim naravno da trebamo jake strance za rezultat ali takvi neće doć u Dinamo...kaj si lud, cijela sezona na oranicama i našem gradilištu pred praznim tribinama pa Gattuso bi izgubio volju :mrgreen:...dođu malo k.... sponzoruše i rokat na narodnjake....:cool:
Štimac je smeće sve uništio sa Ligom 16, kao razvijat će se male sredine, a 4 nova prvoligaša igraju svoje domaće tekme u gostima jer nemaju uvjete....:rtfm:...smeće...

Realno svi naši stranci su za k....mislim naravno da trebamo jake strance za rezultat ali takvi neće doć u Dinamo...kaj si lud, cijela sezona na oranicama i našem gradilištu pred praznim tribinama pa Gattuso bi izgubio volju :mrgreen:...dođu malo k.... sponzoruše i rokat na narodnjake....:cool:
Štimac je smeće sve uništio sa Ligom 16, kao razvijat će se male sredine, a 4 nova prvoligaša igraju svoje domaće tekme u gostima jer nemaju uvjete....:rtfm:...smeće...

Stari moj..ali iskusan stranac je vec dosao..Papadopulos je potpisao:DZna se ko je on,lik je imao losu polu sezonu u Lecceu,ali Lecce je pusiona od kluba...ima 27 god,u najboljiim je godinama,veliko iskustvo je iza njega..odlican Jackpot je taj igrac..takvi nam i trebaju,sa iskustvom brale,sa iskustvom..podsjetit cu te da je i Partizan u sezoni kad su igrali LP imao nekoliko iskusnih i starijih igraca...Taribo West recimo...sjeti se Jajduka 1994..takodjer nekoliko iskusnjara,,pa Dinama u Ligi Prvaka koji je procvjetao kad je Prosinecki dosao...izgleda da je na ovim prostorima idealan spoj mladih i starih...svi veci uspjesi su bili tom formulom...a sad se evo pregovara i sa Jan Vennegoor of Hesselinkom:Dkoji je i sam potvrdio da zanimanje postoji...cijena oko 2,5-3 milje eura...stari moj gradi se mocan tim...

Uh sto mi je ovo nesh` poznato!;)

I evo još jednog poraza. I tako već 15 godina...stvarno mi nije jasno kada naši treneri hoće defene formacijom izboriti pozitivan rezultat...mislim to se može ali igrači moraju ići ko zvijeri (ko Liverpool)...inače to izgleda ovako kao Dinamo prvo poluvrijeme, traljavo, neopasno, zapravo smiješno...

No dobro što je tu je, treba probat izboriti europsku ligu, sa Mandžom i Robocapom trebalo bi biti bolje...da je dovest jednog pravog veznog, teretnjaci poput Chage, Vrdoljaka i Badelja ne prolaze u ozbiljnom nogometu...

Butina (:dash:) - Lovren, R. Kovač, Bišćan, Cufre - Badelj, Vrdoljak (:dash:), Morales, Tomečak (Sivonjić, Sammir) - Mandžukić, Papadopulous

Najjača ekipa od 97 (Šimić, Marić, Cvita, Pros, Viduka, Jurić....):super:

:ok::ok::ok:
bild4vr.png

Back