- Poruka
- 43.110
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kupio sam one zvake sa slicicama, ako se posreci da na slikama budu srcasca, odmah da ih istetoviramo.nista ako joj ne kupis kiflu i eurokrem ...
i da bazooka zvake i dve gumice za kosu
i lushu tj ovo
![]()
Како бих ја радо на неку планину, у неку брвнару...Sretno na planini i upamti...čizma glavu čuva a kapa je krasi. Ko treba razumjeće a ko neće paaaa više sreće kamo meće![]()
O da. Vani snijeg a unutra toplo, pucketa vatrica i pijuckam topli kakaoКако бих ја радо на неку планину, у неку брвнару...
Створио сам слику!!!O da. Vani snijeg a unutra toplo, pucketa vatrica i pijuckam topli kakao![]()
Danas sam resio da izjavim ljubav simpatiji. Mada ona ne zna da mi je simpatija ali boze moj saznace. Vase misljenje? Samo iskreno molim vas.
MooošaaaŠta si radio tokom dana?
Dosadasnje izjave, da kada god pogresim napisem da se salim, da nisam zreo,... sada "malo vuce na bed boja".Aovaj absolutli malo vuce na bed boja
pa sadNecu joj reci da mi se svidja, ne planiram to. Jery ja je vec volim. Bilo bi glupo reci joj svidjas mi se jery vec je preraslo u ljubav.