AbsolutelyNotMan
Aktivan član
- Poruka
- 1.628
Misljenje, sta mislite o ovom.Imaš plan ili nas pitaš za savet kako to da uradiš?
Mislis?Nemoj se, što kaže Sensei, odmah otvoriti, može da je uplaši ukoliko sama nije u tome. Malo misterioznosti, ali i lepe pažnje. Za početak
pa sretno i javi kako si proso.Danas sam resio da izjavim ljubav simpatiji. Mada ona ne zna da mi je simpatija ali boze moj saznace. Vase misljenje? Samo iskreno molim vas.
Mislim.Mislis?
E sad ne znam sta da mislimMislim.
Ljubav se izjavljuje kada se oseti uzajamnost. Bez nje samo uplaši drugu osobu
Danas sam resio da izjavim ljubav simpatiji. Mada ona ne zna da mi je simpatija ali boze moj saznace. Vase misljenje? Samo iskreno molim vas.
Hocu 🙄😂pa sretno i javi kako si proso.
Obozavam slonove.![]()
nemoj biti slonitj u trgovini porcelana
najprije da joj kazhesh da ti se svidja pa ako se i ti njoj svidjash (to je recimo dobra baza) onda se prepustite tomE pa dje vas put odvede
Pokaži joj da ti se dopada. Riječi ne znače ništa, djela su bitna.Danas sam resio da izjavim ljubav simpatiji. Mada ona ne zna da mi je simpatija ali boze moj saznace. Vase misljenje? Samo iskreno molim vas.
Obozavam slonove.
Mošica clanovi.
Pogledajte tagove teme. 😂
Nasmejan dan vam zelim.
Naravno Bebice.Pokaži joj da ti se dopada. Riječi ne znače ništa, djela su bitna.
Oojacajte malo. 😂mi smo odje jako osjetljivi i ne volemo sarkazam na tu temu "simpatija"
![]()
Dosadno ti pa nas zezaš a? 😂Naravno Bebice.
Kupicu joj masnu. Mošica Bebo 🤩
Dosadno ti pa nas zezaš a? 😂
Sretno na planini i upamti...čizma glavu čuva a kapa je krasi. Ko treba razumjeće a ko neće paaaa više sreće kamo meće 😂😂Smej se smej uvek se smej
Najvise volim osmeh tvoj
Ljubavi moja
Zivote moj
Osmehom mi dusu grejes
Najlepsa si kad se smejes....
Uozbiljicu se obecavam.
Sad sam na malo na odmoru.
Citamo se kad se vratim sa planine
Pozdravljam vas forumasi
Ok. Verujem.Pa meni je bzvz pisati nešto što je izmišljeno. Onda ti više neće niko ozbiljno šta napisati. Malo sprdanje, zar ne? Svaku temu koju otvorim je realno, što bih gubila vreme na izmišljene stvari?
😂Sretno na planini i upamti...čizma glavu čuva a kapa je krasi. Ko treba razumjeće a ko neće paaaa više sreće kamo meće 😂😂
Nevezano od namere postavljača, ovo je dobro. Kada se nalaziš sa nekim treba pripremiti planove a, b, c... Čisto znati šra uraditi u pojedinim slučajevima, a ne da se nećkaš i budeš zbunjenPlan b obavezno