Dilema

Ma da al nije bila poenta udaje,nsite me skapirali...Nego da ako ih pogleda se odmah tipuje...A ne nego ce decko npr u uconici samo u prozor da gleda,ne daj Boze da ti se sretne pogled sa nekom devojkom,odmah ce da cusne drugaricu 'jao sta me gleda ovaj moron' (iako ti zevas i gledas sta pise po zidovima),a drugarica 'ma vidis da mu se svidjas' i to je vec dalje spanska serija....ahhh ljubav xDDD

Zanima me jedna stvar,da li sa devojkama treba biti direktan i reci im sve sto osecas,drugim recima,da li uvek treba da se "srce da na dlanu" ili se time postize kontra-efekat,devojka te odbije(imao sam neprijatno iskustvo sa jednom devojkom,verovatno sam bio previse iskren,pa me zanima za ubuduce)...hvala unapred :) P.S. pogotovo bi hteo da cujem odgovor zenskih clanova foruma :D

ne.
S devojkama samo jedna stvar - dobra pricha, treba da budesh vesht sa rechima.

Ma da al nije bila poenta udaje,nsite me skapirali...Nego da ako ih pogleda se odmah tipuje...A ne nego ce decko npr u uconici samo u prozor da gleda,ne daj Boze da ti se sretne pogled sa nekom devojkom,odmah ce da cusne drugaricu 'jao sta me gleda ovaj moron' (iako ti zevas i gledas sta pise po zidovima),a drugarica 'ma vidis da mu se svidjas' i to je vec dalje spanska serija....ahhh ljubav xDDD

ahahah realnoo :D

btw, nemoj nikad da budes iskren :mrgreen: sto nas vise zajebavate,mi vise trcimo za vama xD

tako je, dobio si rep

znači, ako si imalo fizički dopadljiv, plus poseduješ elokvenciju, samo budi uporan i sve će doći na svoje

inače, devojke ne vole istinu, ni pod tačkom razno... budi direktan i sje.baćeš se

smatram da ovaj post pravi mnogo mitove o devojkama, nije stvar da devojke ne vole istinu. Vec ljudi ne vole istinu, budi direktan i syebaces se u svemu ne samo u trazenju devojke :). Devojke su vrlo slicne muskarcima po mnogo cemu.

One nemaju pisu :rumenko:

ja mislim da je, negde u dubini, to jedini pravi uzrok svih njihovih negodovanja. ali bukvalno svih.

nemaju pišu, uskraćene su u tom pogledu, i u tom pogledu svakako potčinjene... a muško-ženski svet se pre ili kasnije sudara u tački seksa, gde muško ubacuje pišu u njihovu rupicu i podredjuje ih sebi na taj način.

naravno, nijedna ovo ne bi priznala, ali to je neko moje vidjenje.

Zanima me jedna stvar,da li sa devojkama treba biti direktan i reci im sve sto osecas,drugim recima,da li uvek treba da se "srce da na dlanu" ili se time postize kontra-efekat,devojka te odbije(imao sam neprijatno iskustvo sa jednom devojkom,verovatno sam bio previse iskren,pa me zanima za ubuduce)...hvala unapred :) P.S. pogotovo bi hteo da cujem odgovor zenskih clanova foruma :D

pa nemoj bas ni kao kisa oko kragujevca,nisa,kako se vec kaze,neke to smara
recimo mene
ali nemoj sad ni da joj izjavis vecnu ljubav
muvanje jaceg inteziteta,ali da bude vesto,zanimljivo

pomogla sam ti u pm

ja mislim da je, negde u dubini, to jedini pravi uzrok svih njihovih negodovanja. ali bukvalno svih.

nemaju pišu, uskraćene su u tom pogledu, i u tom pogledu svakako potčinjene... a muško-ženski svet se pre ili kasnije sudara u tački seksa, gde muško ubacuje pišu u njihovu rupicu i podredjuje ih sebi na taj način.

naravno, nijedna ovo ne bi priznala, ali to je neko moje vidjenje.

Slazem se sa tobom !

Zavisi. Prvo, ako je drugarica iz škole, mani se vatanja, ruku u džep i polako, indirektno. Ako devojku prvi put vidiš, u roku od tri sekunde moraš da priđeš, posle procene i da pričaš. Ne ono kao širi se, priđe dobra riba a on aaaaaaaaaaaaaaaaa(+bala iz usta). Moraš da znaš da odgovoriš, da ironično imitiraš frajera i to je to. Eto broja. Zoveš za dva dana, odvedeš je na neko stvarno posebno mesto, znači neki restorančić a ne u neku disko rupu. E sad, ako je neka gaborka u pitanju nju ćeš smuvati iz prve, a zapamti, one su uvek dobra vežba. P.S. Neprijatno iskustvo? pff. Pa šta? Ja sam na Zlatiboru sa 13 godina dolazio do prve dobre ribe koja sedi na klupi i pitao je da li hoće da izađe sa mnom xD, kako je bilo do jaj.

Slične teme

Back