Dilema :da li da prevarim ženu (muža)

Isijava, to je jasno. Zato sam i napisala da se osete medjusobno. To važi i za muškarca.I on isijava.

dakle zakljucak u tom domenu je da ako isijavanja nema ispada da I zena I muskarca tu samo misle I veruju da ih ona druga strana privlaci iz ovog ili onog razloga?

mozda lep primer americkih srednjoskolskih veza medju fudbalerima skolskog tima I najviacicama. haha lajtmotiv US teen serija

mislim na bezbroj situacija da individualno smatramo nekog privlacnim zato sto ga/je bije glas da je privlacan.privlacna.
zato sto prijateljice misle da je dobar frajer ili drugari da je dobra riba
Kako ko, to šta neko smatra privlačnim je često sasvim neobjašnjivo i ne može se konkretizovati, više je osećaj ne nešto opipljivo.
A ti ljudi koji na taj način odlučuju da im je neko privlačan su mi strani, ne bih znala kako je to moguće.
Koga briga šta druge žene ili mukarci misle u pogledu nečije privlačnosti.
To je racionalni izbor radi nekog kvazi statusa, automobil, žena, muškarac, to nije istinski osećaj pivlačnosti kad sam osetiš nešto u nekome i snažno te privuče.

Naravno moguće je da je neko zaista privlačan većem broju ljudi i ne smatraju ga privlačnim jer ga i drugi smatraju nego je zaista privlačan sam po sebi.Ali i to je u nekom prvom površnom sloju dalje dolazi do odbacivanja ili veće zainteresovanosti jer su ljudi različiti i različite stvari primećuju u nekome ili žele.

Poslednja izmena:
Kako ko, to šta neko smatra privlačnim je često sasvim neobjašnjivo i ne može se konkretizovati, više je osećaj ne nešto opipljivo.
A ti ljudi koji na taj način odlučuju da im je neko privlačan su mi strani, ne bih znala kako je to moguće.
Koga briga šta druge žene ili mukarci misle u pogledu nečije privlačnosti.
To je racionalni izbor radi nekog kvazi statusa, automobil, žena, muškarac, to nije istinski osećaj pivlačnosti kad sam osetiš nešto u nekome i snažno te privuče.

upravo..ali covek je kadar samog sebe u svasta da ubedi pa I u to da nesto prema nekom oseca.
ali u poslednjoj recenici si opisala bar 90 procenata domacih veza I brakova..vazdan je tu neki interes u prvom planu

Možda kratkotrajno može da se ubedi ali na duže staze postaje jasno da li ga neko zaista privlači ili se zavaravao.

Istina..ali sta ako se iz takve veze izrode deca?
mislim bilo im lepo ..racunala ona racunao on a ONO je ispalo greska u racunu
salu na stranu..broj abortusa je probio svaki plafon..pre par godina bio je clanak u novostima mislim gde su tvrdili da se u srbiji sto zvanicno sto nezvanicno napravi 200 000 abortusa godisnje..baci pola u vodu..ma baci dve trecine u vodu pa je podatak uzasan
s druge strane takodje podatak od pre nekoliko godina kada je u nas bilo obradjeno oko 40 000 zahteva za DNK analizu ocinstva te se ispostavilo da ravno trecina muskaraca tu nisu bili ocevi te dece..40 000 stanovnika je statisticki uzorak veci od svoh cesidovih kvazianketa zajedno dovoljno da se moze razmisljati na temu da svaki treci muz u srbiji gazji komsijino dete misleci da je njegovo phe

- - - - - - - - - -

moras to da utvrdis preciznim merenjem, inace to nema znacaj

da li ce nesto sto ja iznesem imati ili nemati znacaj na tebe je stvar do tebe a ne do mene.
mozes verovati u ono sto iznosim mozes I neverovati..

salu na stranu..broj abortusa je probio svaki plafon..pre par godina bio je clanak u novostima mislim gde su tvrdili da se u srbiji sto zvanicno sto nezvanicno napravi 200 000 abortusa godisnje..baci pola u vodu..ma baci dve trecine u vodu pa je podatak uzasan
s druge strane takodje podatak od pre nekoliko godina kada je u nas bilo obradjeno oko 40 000 zahteva za DNK analizu ocinstva te se ispostavilo da ravno trecina muskaraca tu nisu bili ocevi te dece..40 000 stanovnika je statisticki uzorak veci od svoh cesidovih kvazianketa zajedno dovoljno da se moze razmisljati na temu da svaki treci muz u srbiji gazji komsijino dete misleci da je njegovo ..

Znam i možeš da uradiš sve šta je moguće da ti ne budeš deo te statistike, a svako sam mora da oseti tog nekog drugog i da preuzme odgovornost šta god da se desi.

To jeste naša stvarnost.

Ovo oko očinstva ipak jeste uzorak muškaraca koji su imali žešće sumnje čim su tražili proveru, ne bih rekla da je onda trećina u Srbiji u toj poziciji ali slažem se da je to pokazatelj koliko smo potonuli u svakom smislu, svi ovi podaci.

Poslednja izmena:
pa to je utisak, moras da izmeris da vidis da li je utisak ili stvarno

- - - - - - - - - -

sta ako je stvarno, sta onda

ja ne mogu da promenim svet I kako ce svet da se ponasa.mogu da trazim I eventualno nadjem neko svoje mesto u njemu

- - - - - - - - - -

Znam i možeš da uradiš sve šta je moguće da ti ne budeš deo te statistike, a svako sam mora da oseti tog nekog drugog i da preuzme odgovornost šta god da se desi.

U tome I jeste poenta.
ne biti onaj izgubljeni covek koji se naso sa zalutalim metkom

Ne, uopšte se ne igram nego sasvim ozbiljno diskutujem.
Sagovornik sam sebe eliminiše ako mu ne prija komunikacija ili ne klizi sa sagovornikom kroz nju spontano.
Namere smišljenje ne postoje, prirodno se dešava razmimoilaženje medju ljudima različitih senzibiliteta što je sve normalno.
Laku noć i svako dobro.
Namera postoji, ništa nije slučajno, podsvest te opet ofira. :lol:

Jasan je razlog, proprati fabulu. :lol:

Dvoje koji su odgovorli na ovoj strani sa - ne,

javno pisu mesecima na drugim temama o svojim avanturama :lol:

Mislim... Papir(ekran) trpi svasta :aha:
foliratkinje jedne ..:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Da li ste nekad iz nevezanog bili u napasti da to bar razmišljate ili čak i uradite?
Mislim da je svako u braku bar jednom pomišljao?:lol:
:whistling:

tacno, kad pocnes da razmisljas o tome, nesto debelo u vezi ne valja

Ili nešto debelo fali, ako kapiraš šta hoću da kažem... :D Miiisim, kod mene to uvek slučaj :D

s druge strane takodje podatak od pre nekoliko godina kada je u nas bilo obradjeno oko 40 000 zahteva za DNK analizu ocinstva te se ispostavilo da ravno trecina muskaraca tu nisu bili ocevi te dece..40 000 stanovnika je statisticki uzorak veci od svoh cesidovih kvazianketa zajedno dovoljno da se moze razmisljati na temu da svaki treci muz u srbiji gazji komsijino dete misleci da je njegovo phe

Fascinantno je i to što se pola tih jadnika i oženi da bi imalo to neko dete, koje se na kraju ispostavi kao tuđe... Koje su to kuje, za neverovati.

Back