Dilema :da li da prevarim ženu (muža)

ako si se sam pronasao..
ja nikog nisam imenovala :roll:
Šta ima da se pronalazim, kao da si imenovala... :lol:

Malo ti logika odstupa od logike... :lol:

Svačija su iskustva iz prošlosti nekome na korist, manje više.. :lol:

Ja ne doživljam internet komunikaciju kao "ekran koji trpi svašta", jer znam da sa druge strane ekrana sedi živo biće, sa emocijama i osečanjima kao i ja... :lol:

Šta ima da se pronalazim, kao da si imenovala... :lol:

Malo ti logika odstupa od logike... :lol:

Svačija su iskustva iz prošlosti nekome na korist, manje više.. :lol:

Ja ne doživljam internet komunikaciju kao "ekran koji trpi svašta", jer znam da sa druge strane ekrana sedi živo biće, sa emocijama i osečanjima kao i ja... :lol:

:heart:
Slazem se. Nikada nikog ne vredjam. Ne volim ponizavanja, a nikog ne osudjujem. Ipak, sve sam to dozivela. Valjda mogu bar da imam neki minimum prema toj drugoj osobi, bar, zato sto imamo istog Nebeskog oca.
Ja sam danas bas razmisljala, kada sam citala temu o onome ko koga voli na forumu, kako se ljudi bave time da li sam ja musko ili nisam. JA sam navikla na popularnost, jer sam zvezda, ali me je iznendilo da ljudi, koji su toliko dokoni da lupaju glavu i nagadjaju o mom zivotu i jos lupaju glavu da li sam musko ili zensko. Zasto bih to lagala ovde?! Ostavim sliku, kazu nisam to ja. A pri tom, ja nikada nisam dovela u pitanje bilo ciju sliku da li neko jeste ili nije, jer me ne zanima.
Cudni su mi neki ljudi.:heart:

Moram da ubacim jednu opasku u vezi iskrenosti.
Iskren covek nije onaj covek koji govori istinu nego onaj covek koji misli I veruje da govori istinu a to sto taj misli I veruje da je istina vrlo lako moze da bude ovejana laz, pogresna predstava I zabluda.

Vi Martial sve dovodite u pitanje i onda razlažete i spajate na razne načine ne bi li spoznali sve mogućnosti.
Zanimljivi su putevi kuda se sve kreću vaše misli, po dubini i širini.

Žene, sve koje se dvoumite, slobodno gi prevarite samnom, neče vam ništa, Shojke mi! :lol:

- - - - - - - - - -

Moram da ubacim jednu opasku u vezi iskrenosti.
Iskren covek nije onaj covek koji govori istinu nego onaj covek koji misli I veruje da govori istinu a to sto taj misli I veruje da je istina vrlo lako moze da bude ovejana laz, pogresna predstava I zabluda.
Tako je, podrazumeva se.

Ako se iskreno iskazujemo, govorimo samo istinu, u onoj meri koliko je to dozvoljeno i moguće, nemože se pogrešiti. :lol:

Vi Martial sve dovodite u pitanje i onda razlažete i spajate na razne načine ne bi li spoznali sve mogućnosti.
Zanimljivi su putevi kuda se sve kreću vaše misli, po dubini i širini.

zahvaljujem na lepim recima I komplimentima :)

- - - - - - - - - -

Žene, sve koje se dvoumite, slobodno gi prevarite samnom, neče vam ništa, Shojke mi! :lol:

- - - - - - - - - -

Tako je, podrazumeva se.

Ako se iskreno iskazujemo, govorimo samo istinu, u onoj meri koliko je to dozvoljeno i moguće, nemože se pogrešiti. :lol:
zapravo moze..mi se cesto zeznemo kad nekome nesto kazemo iskreno a taj neko nije u datom momentu spreman ili spremna da prihvati tu "istinu" uslovno receno..za komunikaciju valja imati takta..

zahvaljujem na lepim recima I komplimentima :)

- - - - - - - - - -

zapravo moze..mi se cesto zeznemo kad nekome nesto kazemo iskreno a taj neko nije u datom momentu spreman ili spremna da prihvati tu "istinu" uslovno receno..za komunikaciju valja imati takta..
Apsolutno tačno...

U tom slučaju se povlači ručna, i prelazi se konkretno u napad! :lol:

Naravno, polako i oprezno, što je preporučljivo da žene preduzmu prve korake... :lol:

Apsolutno tačno...

U tom slučaju se povlači ručna, i prelazi se konkretno u napad! :lol:

Naravno, polako i oprezno, što je preporučljivo da žene preduzmu prve korake... :lol:

Tu postoji kontradikcija, povlačenje ručne i kretanje konkretno u napad.Pojasni mi.
Ako osetiš da neko nije spreman još uvek onda valjda ne napadaš nego mu daš vremena da se konsoliduje sa sobom.
Biti tu negde pored je poželjan i mudar čini ali nikako valjda ne treba baš tada ići u napad i prepad.

Poslednja izmena:
Tu postoji kontradikcija, povlačenje ručne i kretanje konkretno u napad.Pojasni mi.
Ako osetiš da neko nije spreman još uvek onda valjda ne napadaš nego mu daš vremena da se konsoliduje sa sobom.
Biti tu negde pored je poželjan i mudar čini ali nikako valjda ne treba baš tada ići u napad i prepad.
"Napad", termin je u ovom slučaju figurtivnog značenja.. :)

Povlačenje ručne znači stati, jer imamo osobu pred sobom koja nam nešto znači, odnosno, kojoj nešto značimo, i u tom slučaju stajemo, razmislimo, i kontaktiramo tu osobu na neki način sa onom umešnošču i nivoom komunikacije gde smo stali. Sleduje oprzan otvoren razgovor, što je poželjno, u suprotnom propada šansa za bilo čime što je trebalo biti... :)
Naravno, svakako se daje vremena, što je jako važno, zavisno od situacije i stanja.... :lol:

- - - - - - - - - -

To može da bude kontraproduktivno i da te diskvaliikuje kao nekog ko ni za joticu ne poštuje drugu stranu a vrlo često će te žena pre shvatiti kao vrlo nepouzdanog i napadnog po navici, pa gde upali.
Čovek je mislio na one koje to vole, "jako vruče". Naravno da se ne odnosi na normalne tihe i osetljive osobe, pogotovo koje su emotivne i počele da gaje neka viša osećanja :)

Poslednja izmena:
komentarisali smo da ima I takvih zena koje takav tretman pali. mislim koje vole napadne muskarce I to

Postoje ali on je pisao o onim drugim čini mi se, čim oseća da ponekad mora da povlači ručnu.
Ili je pričao o onim što se igraju femkanja, ali i tu mora da bude siguran da je ta vrsta a ne ova prva.Ako mu je stalo.
Ako bi samo da je prevrne negde onda nije bitno.Sa njegove tačke gledišta.

Mada svakako svaka žena voli napad ako je izveden u skladu sa onim šta njeno biće privlači.
Nekad ni sama ne zna kakav bi to trebalo biti napad u pogledu odredjenog muškarca.
Ali će uvek dati do znanja da njegovom napadu daje šansu.

"Napad", termin je u ovom slučaju figurtivnog značenja.. :)

Povlačenje ručne znači stati, jer imamo osobu pred sobom koja nam nešto znači, odnosno, kojoj nešto značimo, i u tom slučaju stajemo, razmislimo, i kontaktiramo tu osobu na neki način sa onom umešnošču i nivoom komunikacije gde smo stali. Sleduje oprzan otvoren razgovor, što je poželjno, u suprotnom propada šansa za bilo čime što je trebalo biti... :)
Naravno, svakako se daje vremena, što je jako važno, zavisno od situacije i stanja.... :lol:

- - - - - - - - - -

Čovek je mislio na one koje to vole, "jako vruče". Naravno da se ne odnosi na normalne tihe i osetljive osobe, pogotovo koje su emotivne i počele da gaje neka viša osećanja :)
Zavisi, nekad jako vruće vole baš uzdržane žene i obrnuto, nema tu mislim nekog pravila.
Ok, pojasnio si.

Postoje ali on je pisao o onim drugim čini mi se, čim oseća da ponekad mora da povlači ručnu.
Ili je pričao o onim što se igraju femkanja, ali i tu mora da bude siguran da je ta vrsta a ne ova prva.Ako mu je stalo.

Mada svakako svaka žena voli napad ako je izveden u skladu sa onim šta njeno biće privlači.
Nekad ni sama ne zna kakav bi to trebalo biti napad u pogledu odredjenog muškarca.
Igraš se, ili si malo zalutala? :lol:

Idem da spavam, bolje, ti kao i Katcha, jedno čita, drugo misli, treće piše....

Jednostavno, eliminacija sagovornika, razbiti mu raspoloženje. :lol:

Ima istine u tome. Ali bude I pogresno protumacenih signala cesto I potpuno previdjenih
zene po nekom pravilu svoje signale salju suptilnije od muskaraca zar ne?

- - - - - - - - - -

Zavisi, nekad jako vruće vole baš uzdržane žene i obrnuto, nema tu mislim nekog pravila.
Ok, pojasnio si.

I tu ima logike..uzdrzane zene traze muskarca da ih prodrma hmmm

Ima istine u tome. Ali bude I pogresno protumacenih signala cesto I potpuno previdjenih
zene po nekom pravilu svoje signale salju suptilnije od muskaraca zar ne?

- - - - - - - - - -

I tu ima logike..uzdrzane zene traze muskarca da ih prodrma hmmm

Svakako dodje do nesporazuma pokatkad, ali ono šta je za muškarca suptilno ili možda i nije nikakav signal, sa ženske strane taj signal koji ona šalje je na ivici očiglednog uboda posred oka. : )))
Mislim da ljudi ipak osete, i žena muškarca i on nju, kad su zaista zainteresovani.

Svakako dodje do nesporazuma pokatkad, ali ono šta je za muškarca suptilno ili možda i nije nikakav signal, sa ženske strane taj signal koji ona šalje je na ivici očiglednog uboda posred oka. : )))
Mislim da ljudi ipak osete, i žena muškarca i on nju, kad su zaista zainteresovani.

hmm
Kad je zena stvarno zainetersovana za nekog muskarca ona isijava nesto prema njemu sto se moze opisati samo kao ..toplota..I fizicki se da osecati.
uostalom otud I termin za neku specificnu zenu da je "Hot" ali je smisao drasticno okrenjene pa se :vrucom: naziva svaka zena koja eto ima seksipila

Igraš se, ili si malo zalutala? :lol:

Idem da spavam, bolje, ti kao i Katcha, jedno čita, drugo misli, treće piše....

Jednostavno, eliminacija sagovornika, razbiti mu raspoloženje. :lol:
Ne, uopšte se ne igram nego sasvim ozbiljno diskutujem.
Sagovornik sam sebe eliminiše ako mu ne prija komunikacija ili ne klizi sa sagovornikom kroz nju spontano.
Namere smišljenje ne postoje, prirodno se dešava razmimoilaženje medju ljudima različitih senzibiliteta što je sve normalno.
Laku noć i svako dobro.

hmm
Kad je zena stvarno zainetersovana za nekog muskarca ona isijava nesto prema njemu sto se moze opisati samo kao ..toplota..I fizicki se da osecati.
uostalom otud I termin za neku specificnu zenu da je "Hot" ali je smisao drasticno okrenjene pa se :vrucom: naziva svaka zena koja eto ima seksipila

Isijava, to je jasno. Zato sam i napisala da se osete medjusobno. To važi i za muškarca.I on isijava.

Back