Dil dva Vojislava - istina ili laž

Donqihote, ја не бих баш веровала у све што ови са медија кажу и новине напишу, поготово ништа не верујем једном "АЛО" листу, јер је тај лист финансиран и продаван за Џ само да би се штампао и да би неко прогурао своје лажи и неистине у њему. Исто је и са неким сличним листовима као што је Блиц, који је отворено пристрасан и необјективан лист, и разни други листови.

Дакле, ја сумњам да је то тачно и да је истина то што се прича и што телевизије и те новине саопштавају.

Поздрав

Od kako, pre neko veče, u Poligrafu na B92, Šutanovac reče kako su dva Vojislava, Šešelj i Koštunica, razgovarali telefonom i napravili dil o raspodeli vlasti nakon majskih izbora, nastala je prava histerija povodom toga.

Jedni ubeđuju kako je to istina, drugi demantuju. U novinama i na vestima se samo o tome piše i govori.
Danas, sam u kancelariji bacio pogled na kolegicine novine, mislim da je Alo, i tamo su već dali puni sastav buduće vlade SRS-DSS, sa sve imenima i fotografijama i portfeljima.

Šutanovac, čak, reče da je Koštunica zvao Hag sa vladinog telefona i više od sat vremena dogovarao sa Šešeljem, na račun narodnih para za impulse.
Zaista, ne mogu da poverujem da je Koštunica toliki moron, da ako je i obavio takav razgovor, to čini sa vladinog telefona. I, mala deca znaju da se ti telefoni prisluškuju.

To mi samo ukazuje da je Šutanovac pustio buvu, kao još jedan u nizu načina za zastrašivanje ljudi, tj animiranje onih koje su strahom od Nikolića animirali za predsedničke izbore.
Mislim da im neće uspeti, jer ti su spavači utonuli u duboki san, i narednih 8 godina ih neće moći probuditi.

Тај Шутановац је стварно један тежак сељобер - пушта "буве" као последња провинцијска алапача, али није ни чудо јер ДС очигледно политику схвата на нивоу трача. И такав лик је наш Министар одбране - тешко нама!
Predsednik DSS-a Vojislav Koštunica izjavio da ta stranka još nije razgovarala o postizbornim koalicijama i da nema dogovora ni sa Srpskom radikalnom strankom.

Koštunica je sinoć u emisiji "Nije srpski ćutati" beogradske Televizije Enter rekao da ne bi od javnosti krio da je takva koalicija eventualno dogovorena, jer je DSS uvek vodio transparentnu politiku, i tako će biti i ubuduće.

Ako se to desi svakom ko i posle tog novog saveza sa mr. Mlohavim bude glasao za DS lupam chvrge sve dok ne budu priznali da su magarci.

Ali, mislim da se to nece desiti i da Tadic nije bas takav prsotic.

Jok i nece se desiti.Ili to ili nece biti vlade pa cemo opet na izbore. Mada nije iskljuceno i kombinacija DS ekipa ,SPS,manjine i LDP ako LDP prodje cenzus a sumnjam mada mozda na neku prevaru im navuku 5%

Ali najgluplje je kad DS-ovci kažu da su ova dvojica potpisali ugovor.
Mora da su Šešelja pustili na vikend zbog dobrog vladanja, pa su seli i potpisali. Kako DS bezobrazno vređa inteligenciju naroda.

Требали су још уз то да додају да је Шешељ мало свратио и да су заједно двојица Воја попили кафицу....и онда склопили уз кафу споразум у кафеу Х, или у некој слепој улици "незнаног јунака" ха ха :mrgreen:

Back