Дијета / мршављење/ правилна исхрана

• Začetnik teme Začetnik teme ZAINTERESOVANA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Herbalife je samo delimicno dobra,tj. nekih 50%,jer ima pun nedostataka i rupa. ;)

Opet cu vam reci,ne postoji dijeta vec nacin ishrane,a sto se tice nacina ishrane ima milion varijacija prema cilju,morfoloskom tipu,sportu...A uopsteno receno najbolja je varijacija Hidrata i zdravih Masti za skidanje viska kg,kao i sto raznovrsnija ishrana sa proteinima,Mastima i hidratima u svakom obroku i iz pravih izvora za odrzavanje telesne mase i opste zdravlje. :)

Da ne spamujemo temu,jer ima sport ovdje cu napisati zadnji post (Sofija ako smatra da je pevise neka izbrise ili premjesti,da karton :) nema veze,ne ljutim se)
Naravno to jeste doping,ali vjeruj mi da ima ljudi koji ne koriste Steroide i izgledaju vrhunski,licno znam u teretani mnoge,jedan moj brat takodje,izgledaju nabildovani nenormalno a ne koriste nista (mislim na steroide).Samo je stvar u disciplini.Kucaj na google "natural bodybilding" pa ces se mozda i zapanjiti kad vidis kako izgledaju neki ljudi bez Steroida
Prirodno je i meso,mlijecni proizvodi ne samo organska hrana.Prirodno je i piti Protein (Whey),Kreatin,Glutamin,Aminokisjeline,Gejnere,Vitamine,Omega 3 itd itd.Sve su to prirodni dodaci ishrani koji nikako ne spadaju u Steroide a mnogi ih mijesaju sa njima,pa ce neko reci za nekoga za koga je cuo da pije Whey "onaj ti se kljuka proteinima" itd itd.

nista od toga nije prirodno... suplementi su vestacki dodaci ishrani

Razbudite-vas-ustajali-trening-2.jpg

ja jedem proteine , i gvozdje , PROTEINE RAZUMES BRE:hahaha:

Dobro,ako pricamo o opstem zdravlju i tu se ne slazem mislim da to nema veze da li neko jede meso ili ga ne jede (moj djed po majci ima 90 godina jede meso cesto,drugi djed po ocu tj. brat moga djeda ima 85 godina jede meso skoro svakodnevno).Sigurno da neke vrste mesa nisu zdrave ali stvarno ne razumijem nekoga ko ne jede meso :D

kakve su vam te babe i djedovi koji jedu po kilo mesa na dan...ja imam u porodici mnogo tih dugovecnih i skoro da ne jedu nista...baba preko 90 za rucak pojede 1/2 banane, nana 73 za dorucak 1/2 kriske hleba i kafu, za veceru neke pahuljice u jogurtu, napravi tortu ne proba je, meso takodje retko...ma svi koje znam preko 70 samo grickaju koricu hleba, malo voca i neko zrnevlje i cajeve.... ti vasi neki bas alavi:D

kakve su vam te babe i djedovi koji jedu po kilo mesa na dan...ja imam u porodici mnogo tih dugovecnih i skoro da ne jedu nista...baba preko 90 za rucak pojede 1/2 banane, nana 73 za dorucak 1/2 kriske hleba i kafu, za veceru neke pahuljice u jogurtu, napravi tortu ne proba je, meso takodje retko...ma svi koje znam preko 70 samo grickaju koricu hleba, malo voca i neko zrnevlje i cajeve.... ti vasi neki bas alavi:D
hahaha

Dajem instrukcije u vezi ishrane i vezbanja kako doci do idealne tezine i odrzavati istu bez jo-jo efekta,znaci mrsavljenje zdravom ishranom(zdravim zivotom) veoma povoljno!!! Znaci bez izgladnjivanja i drugih gluposti! Dajem plan ishrane,savete,podrsku,recepte i svakodnevnu mogucnost kontaktiranja,znaci da sam uz vas sve vreme! Posto je online savetovanje nije vazno odakle ste! za vise informacija kako funkcionise i cenu posaljite mi pp. I ovo vazi samo za one koji su ozbiljni i koji zaista zele da redukuju ishranu i pocnu na zdrav nacin da zive,a ne za one koji samo zele da smrsaju do leta!

Dajem instrukcije u vezi ishrane i vezbanja kako doci do idealne tezine i odrzavati istu bez jo-jo efekta,znaci mrsavljenje zdravom ishranom(zdravim zivotom) veoma povoljno!!! Znaci bez izgladnjivanja i drugih gluposti! Dajem plan ishrane,savete,podrsku,recepte i svakodnevnu mogucnost kontaktiranja,znaci da sam uz vas sve vreme! Posto je online savetovanje nije vazno odakle ste! za vise informacija kako funkcionise i cenu posaljite mi pp. I ovo vazi samo za one koji su ozbiljni i koji zaista zele da redukuju ishranu i pocnu na zdrav nacin da zive,a ne za one koji samo zele da smrsaju do leta!

cime se bavis?
sta si po struci?
na osnovu cega izradjujes plan ishrane?

:heart:

Dijeta sa mesom.
pilece belo meso je cist protein.I lako se mrsavi uz to,ali pored toga neophodno je izbaciti slatkise i gazirana pica
Potrebno je ubaciti zdrav dorucak kao i za veceru jesti salate
Umesto slatkisa uzmite Med . Naprimer ja doruckujem ovsene pahuljice sa medom i mlekom
rucak pilece belo meso i za veceru salatu, a uzina mi je dve kasike meda.
Pozdrav!

Poslednja izmena od moderatora:
Ljudi....pomozite!!! Resio ja po stoti put da smrsam. Prosli put sam smakao 20 kg i sve vratio za par meseci. Vozim sobni trenazer ceo April i Maj. U Aprilu sam smrsao nekih 5 kg a u Maju ni grama manje!!! Unosim dnevno nekih 1500 kal. a vozim sat vremena trenazer, podesen na opterecenje 2 i brzinom od 28 km/h. Sta se desava? Dali negde gresim? Zasto sam stao da mrsam kad se preznojim u golu vodu od voznje. I kako da zadrzim tezinu kad smrsam. Prosli put nista specijalno nisam jeo a sve sam vratio. Na displeju trenazera pise da potrosim 1000 cal za sat vremena. Dali je to moguce i dali treba da smanjim unos kalorija?

Poslednja izmena:
Ljudi....pomozite!!! Resio ja po stoti put da smrsam. Prosli put sam smakao 20 kg i sve vratio za par meseci. Vozim sobni trenazer ceo April i Maj. U Aprilu sam smrsao nekih 5 kg a u Maju ni grama manje!!! Unosim dnevno nekih 1500 kal. a vozim sat vremena trenazer, podesen na opterecenje 2 i brzinom od 28 km/h. Sta se desava? Dali negde gresim? Zasto sam stao da mrsam kad se preznojim u golu vodu od voznje. I kako da zadrzim tezinu kad smrsam. Prosli put nista specijalno nisam jeo a sve sam vratio. Na displeju trenazera pise da potrosim 1000 cal za sat vremena. Dali je to moguce i dali treba da smanjim unos kalorija?

sanse nema da potrosis 1000 kal za sat vremena voznje
tti sobni trenazeri nisu ni precizni, ni pouzdani
u najboljem slucaju za tih sat vremena potrosis najverovatnije samo polovinu navedenih kalorija
ako dalje ne mrsavis, ocigledno da ti unos i potrosnja nisu u negativnom balansu i da unosis taman onoliko kalorija koliko ti je potrebno za rad koji tvoje telo ima u toku dana
selekcija namirnica koje unosis..svi prosti seceri - napolje
slozeni - redukcija

spremi pare i garantujem da ces smrsati
1286227671_126229386_1-2009-Scott-Scale-35-Carbon-Manchester-1286227671.jpg

Back