Ledzer
Domaćin
- Poruka
- 3.615
Ja nikad nisam izbacila UH iz ishrane, doručkujem žitarice, u 16 h svakod dana pojedem kolač, tortu, sladoled, šta već imam, jednu porciju, i poslednja mi je užina neki čokoladni musli ( ali 3 kašičice ) ili kinder pingiu- ne mogu sebi da objasnim zašto bih živela bez njega
Ručak i večera su mi normalni, samo kad spremam ne trpam masnoće i so kao moja baka, voće kako kad, nemam neku preveliku potrebu jer jedem slatko, pijem puno jogurta, i imam probleme sa težinom, naime, već sam dugo na samoj granici gadne mršavosti, a formalno se moje stanje tretira kao neuhranjenost. Ja to ne želim, ali ne znam sad šta da ubacim i koliko da jedem kako bih se ugojila malo, a nisam nikad imala mnogo kg, na 165 imala sam 60, sad sam ispod 50. I da, otprilike 2 l vode i par šolja zelenog čaja, ne pijem nikada sokove i ne jedem posle 10 ništa, pošto idem na spavanje oko 3, to dođe rano 
Dakle, postoje neka PRAVILA oko ishrane i mršavljenja, ali ih svako mora prilagoditi svom organizmu i mogućnostima.
Ja sam počela da mršavim izbcivši slatkiše potpuno, i sve je išlo jako sporo, a osećala sam se namučeno. Druga stvar, nisam se nikada, ni u srednjoj školi, hranila po kioscima, verovatno ima i to veze, slatkiši koje pravim su, koliko mogu biti, kvalitetni, ali ne spadaju u one " zdrave " , ima i putera, i čokolade ( mahom crne) i jaja , ali ključ za uspeh je MERA, naravno, kod osoba koje nemaju ozbiljne zdravstvene probleme pa im treba i neki naročit režim ishrane.
Dakle, postoje neka PRAVILA oko ishrane i mršavljenja, ali ih svako mora prilagoditi svom organizmu i mogućnostima.
Ja sam počela da mršavim izbcivši slatkiše potpuno, i sve je išlo jako sporo, a osećala sam se namučeno. Druga stvar, nisam se nikada, ni u srednjoj školi, hranila po kioscima, verovatno ima i to veze, slatkiši koje pravim su, koliko mogu biti, kvalitetni, ali ne spadaju u one " zdrave " , ima i putera, i čokolade ( mahom crne) i jaja , ali ključ za uspeh je MERA, naravno, kod osoba koje nemaju ozbiljne zdravstvene probleme pa im treba i neki naročit režim ishrane.

ovecava se unos proteina i masti a smanjuje hidrata