Jeste to je card sharing, potreban ti je Dreambox i internet konekcija. Onda nađeš nekog CS provajdera, u zavisnosti šta želiš da gledaš DIGI , TOTAL... I CS se plaća, ako nemaš šta da ponudiš u razmenu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hey kako mozam da gi odkodiram kanalite na thor .imam yu ma tu i otisao sam na 9339 i vnesio sam kod ali pak kanale su kodirane kako da gi odkodiram ???????????????
Moras imati risiver koji to podrzava ( dreambox,azbox,ketrin,sky star kartica.... ) internet a zatim se kacas na neciji server i gledas bilo koji paket sa satelitu. Eto u kratkim crtama.
zna li neko najnoviji kljuc za digi posto naxxxxxxxx nema nista.
Da ne budem dosadna, pitanje za Danijela i ostale eksperte -
Koliko po vašim procenama će se čekati da se razbije N3. Molim za iskren odgovor bez onog "pa ne znam...neće nikad i ostali fazoni"
Drugo - nedavno sam bila kod rođake u bosni (ona mi je nabavila Opticum 4000) i na njenom istom takvom Opticumu ona u meniju ima gomilu nekih kanala dok recimo ja nemam uopšte ni pola od onog što sam videla kod nje.
Ona mi kaže da je svoj risiver nosila u servis pre par meseci gde ga je i kupila i pretpostavlja da su joj tamo to ubacili.
Da li je to neki softver i kako da ja to odradim (ako mogu) samostalno ?
Ima te li neku preporuku ili neko drugo rešenje ?
Ima DM SAT ...
Ja ga gledam na 39e ... ceo paket Bulsat...
ako je piratsko onda je besplatno... i digi sam gledao full naravno besplatno... tehnologija toliko napreduje da mi ne pada na pamet da plaćam neke pakete koji su papreni kada ih mogu imati besplanto...