R O C K Y
Početnik
- Poruka
- 26
Pa pogledaj malo gore,već sam napisao najverovatnije 3 aprila će preći u Nagru 3,tako najavljuju
hvala na odgovoru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pogledaj malo gore,već sam napisao najverovatnije 3 aprila će preći u Nagru 3,tako najavljuju
Meni nije stigao račun za mesec februar. O čemu se radi, u Pošti kažu da redovno dostave svaki račun koji dobiju, čak sam se pismenim putem žalio filijali u Kraljevu i dobio odgovor da su svi računi koje oni dobiju poslati na moju adresu. To nije prvi put da se dešava, nisu mi stigli računi ni za decembar i novembar pa su me isključili zbog neplaćanja. !!! BRUKA!
Već jedno mesec dana nemam na HBO Adria i HBO Comedy nazive filomova koji se trenutno emituju i takođe nemam listu programa...da li još neko ima isti ovakav slučaj i šta može da bude uzrok tome?
![]()
Datumi koji se postvljaju kao rok zavrsetka
zamene N3 kartica su samo nagadjanja, prava informacija ce se saznati kada i
stvarno bude postavljen rok za zamenu.
N3 kartice se menjaju I bice zamenjene,
a pravi rok kada ce biti zamenjena i ugasena N2 znaju samo
zaposleni u Digiju.
Hvala na razumevanju.
aj ti si najpametniji....................![]()
kao prvo nemoj tako da mi se obracas jer nemas razloga za to a posto je ovo proverena informacija direktno iz digija to su mi ljudi poslali molim te da ne pises svasta i ubuduce kad budes pisao nesto u vezi digija navedi izvor tvoje informacije