Digitv u Srbiji

Meni nije stigao račun za mesec februar. O čemu se radi, u Pošti kažu da redovno dostave svaki račun koji dobiju, čak sam se pismenim putem žalio filijali u Kraljevu i dobio odgovor da su svi računi koje oni dobiju poslati na moju adresu. To nije prvi put da se dešava, nisu mi stigli računi ni za decembar i novembar pa su me isključili zbog neplaćanja. !!! BRUKA!

Meni nije stigao račun za mesec februar. O čemu se radi, u Pošti kažu da redovno dostave svaki račun koji dobiju, čak sam se pismenim putem žalio filijali u Kraljevu i dobio odgovor da su svi računi koje oni dobiju poslati na moju adresu. To nije prvi put da se dešava, nisu mi stigli računi ni za decembar i novembar pa su me isključili zbog neplaćanja. !!! BRUKA!

pozoves call centar i oni ti izdiktiraju broj racuna i poziv na broj
0113602360 i 0700701701

Pa nije stvar u tome da svaki mesec zovem call centar da bih mogao da platim ionako lošu uslugu koju koristim. Već je stvar u tome što ne šalju račune, a verovatno tako štede pare, jer ne moraju da plaćaju poštarinu,dostavu itd... Znači lepo ću da otkažem uslugu odmah 1.aprila kada mi ugovor ističe , ne mogu da trpim ovakvu neprofesionalnost i kretensko ponašanje prema korisnicima.

Već jedno mesec dana nemam na HBO Adria i HBO Comedy nazive filomova koji se trenutno emituju i takođe nemam listu programa...da li još neko ima isti ovakav slučaj i šta može da bude uzrok tome?

I meni se to desilo - osim na HBO ima još nekih programa gde nema više tih naziva...zašto i zbog čega se to desilo ne znam :(

Počeli su da mi idu na živce sa ubacivanjem gomile slovačkih,mađarskih,rumunskih i bugarskih očajnih kanala koje ni sami oni po tim državama ne gledaju...
Sreća njihova što ne dižu cenu inače nebi imali niti jednog korisnika.

vec sam jednom upozorio da ne pisete datume za koje niste sigurni da nebiste unosili zablidu medju korisnike
n2 su dani odbrojani zato bez nagadjanja datuma cim budu zamenjene kartice svim korisnicima koji redovno izmiruju obaveze bice gasenje a to je veoma brzo

Tip iz Rumunjske pise (google translate):

Ja sam govorio ovde u Rumunja sa neko ko radi na Gigi Tv i on reci da ce radi do januaru sledece godine , on reci da u rumunja samo 72 % od N3 carte su promenje. Vidiceme sta ce biti . Meni zvuci dobro :super::super::super:

post-33950-125884432699.jpg

Datumi koji se postvljaju kao rok zavrsetka
zamene N3 kartica su samo nagadjanja, prava informacija ce se saznati kada i
stvarno bude postavljen rok za zamenu.
N3 kartice se menjaju I bice zamenjene,
a pravi rok kada ce biti zamenjena i ugasena N2 znaju samo
zaposleni u Digiju.
Hvala na razumevanju.

Digi TV off the old system Nagravision 2: Movies 24, Zone Romantica

The company RCS / RDS, the operator of a multiregional satellite pay-TV Digi TV, today at 11:00 off conditional access system Nagravision 2 on two other programs - Movies film channel 24 and for women Zone Romantica.

Both programs are a result of this step is no longer encoded system Nagravision 2 and are available in the so-called pirate decoders (EMU).

Continues to plan for service off the old system and kryptovacího block unauthorized reception of paid content. Hungary mutation Movies 24 and Zone Romantica is now encrypted system Nagra Media Access with CAID 1802 and 1880, which includes a newer version of Nagravision with higher security features.

Technical parameters - Movies 24 Hungary:
Thor 6 (0.8°W), freq 11.900 GHz, Col. H, SR 28000, FEC 5/6, DVB-S/QPSK

Technical parameters - Zone Romantica Hungary:
Intelsat 10-02 (1.0°W), freq 12.563 GHz, Col. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK

The company RCS/RDS previously disconnected systems in Romania Nagravision 2 PPV programs Digi Film 1 and Digi Film 2 Off the old coding for the first two Hungarian programs suggests that the phase switching Nagravision 2 will take place in other countries.

Shutting Nagravision 2 has not Czech and Slovak program offers Digi TV.

Evo i na nasem:

Digi Tv isključio Nagru 2 na Movies 24 i Zone Romantica

Danas u 11:00h Digi Tv je isključio još 2 Mađaeska kanala Movie 24 i Zone Romantica iz starog ispiratisanog sistema kodiranja Nagravision 2 i prebacio ih u Nagravision 3.

Movie 24: Thor 6 (0,8°W), freq. 11,900 GHz, pol. H, SR 28000, FEC 5/6, DVB-S/QPSK

- Zone Romantica Hungary:Intelsat 10-02 (1,0°W), freq. 12,563 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK

Izvor:parabola.cz

kao prvo nemoj tako da mi se obracas jer nemas razloga za to a posto je ovo proverena informacija direktno iz digija to su mi ljudi poslali molim te da ne pises svasta i ubuduce kad budes pisao nesto u vezi digija navedi izvor tvoje informacije

direktno iz digija....super,mozda si ti vlasnik...........nemoj da plasis narod bezveze.....kad odu otisli,mozda bude sutra a mozda i za dve godine..........

Digi TV delay the transition to Nagravision 3 for possible logistical problems

Initial plans to abandon the obsolete codificiación Nagravision 2 on the platform of Romanian origin were truncated by the complexity of the operation to be broadcast to several countries of eastern Europe.

In fact two pay per view channels and no output from the signal a few weeks ago in Nagravision 2 so it has ceased its illegal and fraudulent vision. To these two was the expectation that the rest remain so permanently delete the old encryption.

The company RCS / RDS, which owns the satellite platform Digi TV wanted to accelerate the transition to the new coding systems Nagravision Nagravision 3 and 4 in order to eradicate piracy and in turn face tough competition that will already have UPC Direct migrated to the orbital position of 1 West of the Intelsat 10-02 and Thor satellites.

In Slovakia had even announced that the obsolete system Nagravision 2 would be off in late April.

Digi TV customers are getting smart new blue cards with the new encryption in an operation that takes place in all countries of Eastern Europe where it is distributed commercially Digi TV.

For the time is still unknown the exact date of abandonment of the old encrypted so Digi TV channels continue to be victims of piracy.

evo ponovnog odlaganja nagre 3

Digi TV ce mozda odgoditi prijelaz na Nagravision 3 zbog mogućih logističkih problema.

Početni plan da se napusti zastarjelo codiranje Nagravision 2 na platformi iz Rumunije je zastalo zbog složenosti operacije koja se odnosi na to da emitiraju u nekoliko zemalja istočne Europe.

U stvari dva pay per view kanala su prekinula kodiranje u Nagravision 2 i time je prekinuto njihovo ilegalno pracenje,ocekuje se da ce i ostatak kanala ubrzo uciniti isto.

Tvrtka RCS / RDS koja posjeduje satelitsku platformu Digi TV htijela je ubrzati prijelaz na novi sustav kodiranja Nagravision Nagravision 3 i 4 kako bi se iskorijenili piratstvo i bili konkurentni s rivalskom platformom UPC Direct koja se presella orbitalnoj poziciji od 1 Zapadno Intelsat 10-02 i Thor satelita.

U Slovačkoj je čak najavio da ce se zastarjeli sustav Nagravision 2 biti iskljucen krajem travnja.

Digi TV kupci su poceli dobijati pametne nove plave kartice sa novim šifriranjem u operaciji koja se odvija u svim zemljama istočne Europe, gdje se distribuira komercijalno Digi TV.

Za sada je još uvijek nepoznat točan datum napuštanja starih sistema kodiranja, tako da ce Digi TV i dalje biti žrtva piratstva.

(Satforum.biz)

uopšte ne razumem tekst. Javili se problemi a o problemima ni reč, samo kako Digii menja kartice menja kodiranje... Mislim dajte ljudi, dani su odbrojani... Sad ćemo da pređemo na Bulsatcom koji ima solidan broj kanala i slika je mnogo bolja nego u Digiju...

Back