Posto se ne drze datih obecanja,mislim na digitv,da li postoji mogucnost da raskinem ugovor sa njima i da im vratim opremu (instalirali su mi je pocetkom januara),jer nisam zadovoljan programom.........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
draxium1972:ponavljam imam oba paketa..
oba paketa su instalirana kod mene istog dana,montazer digi platforme je tada narucio total tv platformu,iako radi montazu digi tv,sto samo govori kakav kvalitet nude,kad njihovi radnici uzimaju konkurentsku platformu..
pa kakokazete,ako mi ugase tih 20 rumunskih kanala,ostace mi samo 15 kanala,doduse iovako ne gledam digi tv,gledaju deca cartoon(sinhronizovan na rumunski),diskaveri je titlovan na slovenacki...itd..
mislim da kod mene dileme nema platit 390 din.mesecno i ne gledati tv...ili platiti 590 din.i gledati koliko toliko kvaltetan program....
ferplay:Kod mene dileme nema, odlucio sam se za total tv, ali ... Pre mesec i malo više kontaktirao sam lokalnog dilera, posle toga zvao call centar i prijavio se za paket, pa na sajtu totaltv-a prijavio se
elektronski i ... Do dan danas jos nisam dobio paket.Ne znam vise sta da radim, ima li neko iskustva u tome i resenje za ovaj moj problem. Hvala, pozdrav!
Prelistaj ugovor tamo pise da mozes da raskines ugovor ako si nezadovoljan uz placanje troskova (tako su mi rekli i u coll centar), ili ako ne platis oni te automatski iskljucuju.draxium1972:eto prosao je i 1.febr. i1.mart a sve je isto,upravo su mistigle uplatnice za digi tv....i sta sad....
Sta ce nam RTS 2,zasto je ukinut Metropolis? Na zemaljskoj hvatamo RTS 2,ako oni misle da preko satelitske prenose RTS onda su totalno pukli,PRAVA SRAMOTA ZA DIGITV. Umesto da ubace neke kanale koje mogu da opravdaju svoja obecanja oni su nasli RTS, i sada placamo dva puta isti kanal.DanijelVR:od pre nekoliko sati u paketu digi tv srbija stigo napokon i jedan kanal iz rts-a i to rts2 umesto kanala metropolis
sexmen:Prelistaj ugovor tamo pise da mozes da raskines ugovor ako si nezadovoljan uz placanje troskova (tako su mi rekli i u coll centar), ili ako ne platis oni te automatski iskljucuju.
U call centru su mi rekli da se placa 300din.za premestaj resivera,demontaza (tu cena zavisi od lokalnih dilera koliko oni naplate demontazu),ovih 24x390 din. nisu spominjali,ali od njih me vise nista ne moze iznenaditi jer nekima kazu jedno a drugima drugo.draxium1972:druze u pravu si,uz placanje 24 mes.x390din.mozes da raskines ugovor ako si nezadovoljan![]()
![]()
lepo rekoh pre 2 mes. da je to take money and run
200000 risivera po 7,5 e,toj je trosak digi tv srbija,a profit im se lako izracuna....![]()
GoranMax:Nakon vise negativnih iskustava koja sam imao sa korisnickim servisom Total TV-a odlucio sam da, po prvi put, svoje nezadovoljstvo, izrazim na ovaj nacin i podelim svoja iskustva sa clanovima foruma. Nadam se da ce moje iskustvo pomoci onima koji se dvoume izmedju TotalTV-a i DigiTv-a.
Kupio sam paket Total TV-a oktobra 2006. (za kesh). Instalateru opreme sam prijavio da zelim da koristim Start i Plus pakete nakon isteka tromesecnog gratis perioda.
Nakon nesto vise od cetiri meseca sam primetio da jos uvek imam ukljucene kompletne pakete. Pozvao sam Korisnicki servis i osoblje mi je ljubazno objasnilo da mi njihov distributer nije prijavio zeljene pakete tako da po difoltu, imam ukljucen maksimum.
“Morate za ova dva meseca da platite pun iznos a mi cemo vam od aprila promeniti pakete i ukljuciti samo Start i Plus.” rekli su.
Iako nisam znao u cemu je moja greska, pristao sam da platim pretplatu, ne zeleci da “ulazim” u probleme. Zaista, necu da pravim frku oko tih 1000 dinara, rekao sam. Medjutim, nakon nedelju dana sam ponovo pozvao korisnicki centar i rekli su da paketi nisu promenjeni ali ce oni to sad uraditi. Jos jednom, treci put, pozvao sam centar i dobio isti odgovor: “Ovde nemamo evidenciju da ste prijavili nove pakete ali mi cemo sada prijaviti pakete koje zelite”.
Dosao je april a ja sam i dalje imao prijkljucen full paket koji treba da platim. Pozvao sam centar i dobio neverovatno isti odgovor (kao da se radi o govornom automatu). “Mi nemamo evidenciju da ste promenili paket. Nista ne mozemo da uradimo za april, ali cemo vam promeniti paket od maja. Za april morate da platite.
Zaista mi nije problem u novcu, iako to nije zanemarljiv faktor, vec u povredjenom dostojanstvu i krajnjoj neprofesiopnalnosti koja me neodoljivo podseca na oprobanu metodu da se, na neposten nacin, izvuce novac od korisnika.
Cini se da je jedini nacin promene paketa licni odlazak u Beograd (ili ko zna gde). U svakom slucaju i pored zadovoljstva sa izborom kanala i kvalitetom, ne ostaje mi nista drugo nego da ne koristim usluge Total TV-a koji pokazuje da nema postovanja za svoje korisnike.
Maksimovic Goran