essa
Početnik
- Poruka
- 5
hoceli biti kakve nade za digi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zdravo!ako moze neko da mi pomogne neka odgovori.vec duze vreme nisam kuci i nisam gledao digi,a pre sam gledao.ubacivao sam kljuceve kao i svi.i sada dali moze da se otkljuca digi?molim da mi neko odgovori sta je trenutno sa digijem?HVALA!!!!!!!!!!!!!
Jel moze neko da mi objasni razliku izmedju kablovske tv i Total Tv-a?
(pojma nemam)
Total tv je satelitski paket a iste te kanale mozes pratiti i putem njihove kablovske mreze koja se zove sbbNaravno nije svuda moguce uvesti kablovsku ali zato satelit jeste.Ako si na to mislio.....
Nisam znala da je Total Tv od Sbb-a.
Zanima me u cemu je razlika?
(gledam one pakete na sajtu Totala i ne kapiram najbolje)
Cena zavisi od broja odabranih kanala ili..?
imam jedno pitanje,ostala mi je antena i lnb od totala,sta ja sa tim mogu da uradim i sta mi treba da gledam sat kanale
Interesuju me iskustva u vezi digi tv?
Uzeo bih ,verovatno onaj osnovni ( BASIC ) paket. Interesuje me da li su kanali u njemu,tipa diskaveri,animal planet,nacionalna geografija i sl, sa srpskim titlom?
I zasto je digi toliko jeftiniji od totala? Ovaj osnovni paket je 390 din,sto je u odnosu na cene totalovog osnovnog paketa znatno jeftinije.
Interesuju me iskustva u vezi digi tv?
Uzeo bih ,verovatno onaj osnovni ( BASIC ) paket. Interesuje me da li su kanali u njemu,tipa diskaveri,animal planet,nacionalna geografija i sl, sa srpskim titlom?
I zasto je digi toliko jeftiniji od totala? Ovaj osnovni paket je 390 din,sto je u odnosu na cene totalovog osnovnog paketa znatno jeftinije.
Total tv je skuplji duplo ali zato ima i duplo jacu ponudu ( zbog monopola! ). Digi tv je idealan za vikendicu na primer..imas osnovne kanale rts1,2, kosavu ,b92 i ovo sto ti je kolega Entry nabrojao....