DIGITV ili TOTAL TV

• Začetnik teme Začetnik teme bor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zdravo!ako moze neko da mi pomogne neka odgovori.vec duze vreme nisam kuci i nisam gledao digi,a pre sam gledao.ubacivao sam kljuceve kao i svi.i sada dali moze da se otkljuca digi?molim da mi neko odgovori sta je trenutno sa digijem?HVALA!!!!!!!!!!!!!

Total tv i njivoha kablovska sbb su raskinuli saradnju sa pomenutim kanalima. Vest je okacena vec ali nema veze,evo ponovo:

Arena Sport: Kraj za Total TV i SBB

Televizija Arena Sport ima ekskluzivna prava prijenosa Talijanske i Španjolske lige u cijeloj regiji, što znači da će se utakmice Španjolske Primere i Talijanske lige Calcio pratiti samo na kanalima Arene Sport.
Na kanalima Arena Sport sezone 2010/11 neće biti prijenosa Engleske Premier lige.
U nastavku je popis svih nogometnih liga koje će se ove sezone prenositi na kanalima Arene Sport:
- Srpska Super liga
- Liga Šampiona
- Liga Europe
- Europski Super Kup
- Kvalifikacije za Svjetsko Prvenstvo 2014.
- Kvalifikacije za Europsko Prvenstvo 2012.
- Španjolska Primera
- Talijanska Serija A
- Francuska Liga
- Francuski Kup
- Njemački Kup
- Grčki Šampionat
- Brazilski Šampionat
- Paulista Šampionat
- Kup Libertadores
- Kup Sudamericana
- MLS
- Tottenham TV
- Liverpool TV
- Arsenal TV
- Milan TV
Jedan od najatraktivnijih sportskih kanala na ovim prostorima, za sada iz nepoznatih razloga, prestaje sa radom u najvećem kabelskom sustavu SBB u Srbiji, ali isto tako prestaje sa radom i preko satelitske platforme Total TV-a (Srbija, BiH, Crna Gora, Slovenija i Hrvatska)
Od 01.09.2010. godine na teritoriju Srbije kanali Arene Sport neće se emitirati u SBB kablovskim sistemima, kao ni na Total TV-u.
Gledaoci Arene sport, korisnici Total TV-a u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini imati će priliku pratiti kanale do 01.10.2010. godine.
U Hrvatskoj kao što i znate nisu ni startali ovi sportski programi, ali kako dobivamo vijesti trebali bi proraditi u kabelskoj televiziji Bnet i MaxTv-u. Pitamo se da li će Arena sport programi, ako prorade u IPTV-u, raditi isto i u njihovom skorašnjem sateliskom paketu. Doznajemo da bi MaxTV trebao proraditi preko Eutelsat satelita.

Autor: Sat Multimedia

Total tv je satelitski paket a iste te kanale mozes pratiti i putem njihove kablovske mreze koja se zove sbb :) Naravno nije svuda moguce uvesti kablovsku ali zato satelit jeste.Ako si na to mislio.....

Nisam znala da je Total Tv od Sbb-a.

Zanima me u cemu je razlika?
(gledam one pakete na sajtu Totala i ne kapiram najbolje)

Cena zavisi od broja odabranih kanala ili..?

Interesuju me iskustva u vezi digi tv?

Uzeo bih ,verovatno onaj osnovni ( BASIC ) paket. Interesuje me da li su kanali u njemu,tipa diskaveri,animal planet,nacionalna geografija i sl, sa srpskim titlom?

I zasto je digi toliko jeftiniji od totala? Ovaj osnovni paket je 390 din,sto je u odnosu na cene totalovog osnovnog paketa znatno jeftinije.

Uzeo bih ,verovatno onaj osnovni ( BASIC ) paket. Interesuje me da li su kanali u njemu,tipa diskaveri,animal planet,nacionalna geografija i sl, sa srpskim titlom?

I zasto je digi toliko jeftiniji od totala? Ovaj osnovni paket je 390 din,sto je u odnosu na cene totalovog osnovnog paketa znatno jeftinije.

Eurosport ( srpski kommentar)
Eurosport 2 (srpski kommentar)
Discovery Channel (srpski titl)
Travel (srpski titl)
Animal Planet (srpski titl)
National Geographic (srpski titl)
National Geographic Wild (srpski titl)
Reality CE (hrvatski titl)
Romantica CE (hrvatski titl)
Disney XD (srpski titl)
Universal channel (bivsi Hallmark) (srpski titl)

Discovery World (nema nas titl)
Discovery travel &living (nema nas titl)
Discovery Science (nema nas titl)

HBO i HBO Comedy (nas titl)

http://www.digi.rs/web/index.php?task=kanali&paket=1

za 390din 100% ok

Poslednja izmena:

Total tv je skuplji duplo ali zato ima i duplo jacu ponudu ( zbog monopola! ). Digi tv je idealan za vikendicu na primer..imas osnovne kanale rts1,2, kosavu ,b92 i ovo sto ti je kolega Entry nabrojao....

Back