digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zdravo svima, super je vas forum ali imam jedno pitanje: imam smart mx04 , digi tv n2111, keys 00/01 m1 key x. kada unesim key 00, nista se ne desava, nova tv, national georaphic... je zakljucena. dali netko zna kako to da popravim?

druze molim te pusti mi link na pm gdje mogu naci taj software? i dali ima opciju za upisavanje kodova? bicu ti mnogu blagodaran :D, samo da spomnem, da sam otvorao nagra2 taquila, i premiere, sa ovom softweru koju sad imam, al nece otvoriti digi tv-u.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima,prvi put sam ovde pa neznam gde bih mogo da postavim pitanje,a pitanje je DALI NEKO ZNA ZA LOVACKE KANALE NEBITNO NA KOM SU SATELITU INTERESUJE ME FREKFENCIJA? i za frekvenciju na thoru za B92-HBO komedy-HBO-adria pozdrav svima i unapred hvala i recite mi gde bih u buduce mogao da postavljam ovakva pitanja jer vidim da je ovo kutak za kljuceve.

Notice: Digi tv nagravision2 Provide 21 11 /20 11 Intelsat 11-02 Thor 2/3 key 00 : B8 49 1F DF 00 C6 18 A1 55 35 0F 47 34 9E 7B 04 - MOSC CSAT OUT???????????????????????????????????????????????????????????????dali je ovo istina

Pozdrav svima,prvi put sam ovde pa neznam gde bih mogo da postavim pitanje,a pitanje je DALI NEKO ZNA ZA LOVACKE KANALE NEBITNO NA KOM SU SATELITU INTERESUJE ME FREKFENCIJA? i za frekvenciju na thoru za B92-HBO komedy-HBO-adria pozdrav svima i unapred hvala i recite mi gde bih u buduce mogao da postavljam ovakva pitanja jer vidim da je ovo kutak za kljuceve.

Kod:
http://www.lyngsat.com/packages/digi.html
imas ovde prvi kanal je Fishing & Hunting TV lov i ribolov

pozdrav...svima moze li ko pomoci oko kanala tnt serie na sirius 5 e ostali kanali na tom transponderu rade a samo ovaj nece i ako su svi kodirani u criptonwork i kluc je poznat u cemu je problem sto ne otvara...izvinite ako ovde nije prava adresa za takva pitanja...ako moze neko pomoci neka napise....qao svima sa postovanijem.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back