digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@pacanga.Cao brate,mozes mi reci kakav je taj resiver opticum 4100c koji imas? Planiram da ga kupim,pa da mi kazes kakva je slika,kako hvata signal,jel ima 2 scarta ili jedan i sto je najvaznije reci mi jer mogu titlovi na hbo,hbo comedy,nat geograph,animal planet,travel-u? Na jednom mestu 5800din pa me interesuje jel to mnogo i ima li negde jeftinije?:-)
trenutno imam quadro 8055 fta do sad me dobro sluzio,lepo hvata signal,otvarao je polsat,premiere.
Digi mi po neki x zeza na novoj tv,rtl-u ali kratko,posle dodje.
Hvala ti ne odg

@pacanga.Cao brate,mozes mi reci kakav je taj resiver opticum 4100c koji imas? Planiram da ga kupim,pa da mi kazes kakva je slika,kako hvata signal,jel ima 2 scarta ili jedan i sto je najvaznije reci mi jer mogu titlovi na hbo,hbo comedy,nat geograph,animal planet,travel-u? Na jednom mestu 5800din pa me interesuje jel to mnogo i ima li negde jeftinije?:-)
trenutno imam quadro 8055 fta do sad me dobro sluzio,lepo hvata signal,otvarao je polsat,premiere.
Hvala ti ne odg

ima titlove,nije los ali............koliko para toliko i muzike ja bih se pre odlucio za neki dreambox,p ako su i mogucnosti......................

Hvala ti ne odg
Iskreno, pojma nemam.Kupio sam ga podstanarima a po savjetu momka koji ugrađuje opremu.Titlove ima i nisam ga trebao dorađivati ili kako kažu pechovati. Antena-tanjir sa nosačem i risiver 99,00 KM na akcijskoj prodaju u Bluci.Sada takav košta 136,00 KM pa preračunaj u dinare.

svaki paket ima svoje kljuceve ali nazalost ti kljucevi su bezvredni kad nema emulatora da ih otvara mislim na kanale
a sto se tice total tv-a takodje nema emulatora i fakticki nije dostupan piratski za gledanje jedino legalno uz pretplatu

Vrlo sam zadovoljan ovim forumom ima dobrih temi..posto sam novi ocekujem da ce i meni netko pomoci sa mojim resiverom Clarketech500 nasao sam signal na thor i sta dalje svi su programi zakljucani nasi Rtl,nova obn itd.. kako da ubacim kodove..punoo hvala

Zdravo svima, nov sam u svemu ovome, pa me interesuje sledece: Posto sam prikacio risiver na PC, uhvatio signal na INTELSAT 1002 i neke freeware kanale, kako mogu otkljucati one skremblovane, naravno bez placanja? Mislim, verovatno vam je muka od ovakvih pitanja, ali ne znam ni kako da otpocnem pretragu, pokusao sam ali sam se zapleo.

Imam HUMAX DIGI+ 2 risiver

Verzija hardvera NEO REV 1.0
Verzija softvera BRFSNA 1.00.14
Verzija loadera F2.22
ID sistema 1807.0000
Datum azuriranja 29 Oct 2007

Pozdrav, hvala unapred.

Posto sam procitao da ne mogu na oficijelnim njihovim risiverima da se otkljucavaju kanali (ispravite me ako gresim), sta treba da uradim, kupim neki drugi digitalni risiver? Mozda vam ova pitanja smesno deliju, ali ponavljam, nov sam :)

Poslednja izmena:
sa tim resiverom nista ne mozes jedino mozes da stavis karticu koja je bila do sad u njemu i da legalno gledas digi tv
sto se tice druge solucije jedino da kupis neki resiver koji podrzava emulaciju pa da tako otkljucas digi paket mislim full

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back