DanijelVR
Aktivan član
- Poruka
- 1.934
dali treba kartica za digi tv?
za legalno pracenje da za piratsko ne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dali treba kartica za digi tv?
@pacanga.Cao brate,mozes mi reci kakav je taj resiver opticum 4100c koji imas? Planiram da ga kupim,pa da mi kazes kakva je slika,kako hvata signal,jel ima 2 scarta ili jedan i sto je najvaznije reci mi jer mogu titlovi na hbo,hbo comedy,nat geograph,animal planet,travel-u? Na jednom mestu 5800din pa me interesuje jel to mnogo i ima li negde jeftinije?:-)
trenutno imam quadro 8055 fta do sad me dobro sluzio,lepo hvata signal,otvarao je polsat,premiere.
Digi mi po neki x zeza na novoj tv,rtl-u ali kratko,posle dodje.
Hvala ti ne odg
imam još neke kanale zaključane na thoru gdje dgi tv. mogul se otključati i imal tko ključeve?
odgovoriti u kratkom roku! hvala unaprjed![]()
Iskreno, pojma nemam.Kupio sam ga podstanarima a po savjetu momka koji ugrađuje opremu.Titlove ima i nisam ga trebao dorađivati ili kako kažu pechovati. Antena-tanjir sa nosačem i risiver 99,00 KM na akcijskoj prodaju u Bluci.Sada takav košta 136,00 KM pa preračunaj u dinare.@pacanga.Cao brate,mozes mi reci kakav je taj resiver opticum 4100c koji imas? Planiram da ga kupim,pa da mi kazes kakva je slika,kako hvata signal,jel ima 2 scarta ili jedan i sto je najvaznije reci mi jer mogu titlovi na hbo,hbo comedy,nat geograph,animal planet,travel-u? Na jednom mestu 5800din pa me interesuje jel to mnogo i ima li negde jeftinije?:-)
trenutno imam quadro 8055 fta do sad me dobro sluzio,lepo hvata signal,otvarao je polsat,premiere.
Digi mi po neki x zeza na novoj tv,rtl-u ali kratko,posle dodje.
Hvala ti ne odg
jel neko zna sta se desava sa kanalima DIGI_TV skoro su se svi izgubili
digi tv- id 2111
key 01
73D46A7A6FE72A2F586B0E1EE926CC82
Je l' moze u digi-jev resiver Humax da se instalira neki softver putem kojeg bi mogle da se rucno unose sifre?