doee36
Početnik
- Poruka
- 35
pozzzzz svimaaaaaaaDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pozzzzz svimaaaaaaa
pozdrav svima na forumu.i ja od danas deveram sa digijem pa mije bas drago da sam nasao ovaj forum.jos jedno pozdrav svima na forumuImam resiver Kopernikus R3R. Da li je moguće da se otključa TV:Total i na koji satelit treba da se okrene tanjir.Ako neko zna zamolio bih da mi kaže. Hvala unapred.

sta je trenutno otkljucano osim digija![]()

Moze li mi neko molim vas pomoci? Imam resiver marke OCTAGON i imam problema kod rucnog ubacivanja kljuceva, tj. ubacim kljuceve, programi se odkljucaju samo nekoliko minuta i opet se sami zakljucaju. Ubaceni kljucevi se sami pobrkaju u meiju i key editoru. Sta da radim? Hvala unaprijed.
Key 00
Digi key 00: B8491FDF00C618A155350F47349E7B04
hvala unapred DANIJELVR za pomoc ako mozes da mi pomognes i naravno svim ostalima sa foruma
ozzzzz svimaaaaaaa.Jel moze neko da mi kaze imam strong 6125 kako se ubacuju rucno kljucevi za digi tv i kojim redom?Unaprijed zahvaljujem.Ocekujem brz odgovor.Pozdrav svima,kako sam nesto cuo pinkov paket radi?ali koji je kljuc neznam ko je najbolji u ovome nek pokusa a mislim da je tu Danijel vr medju najboljima pa pokusaj Danijele mozda sam dobro cuo,pa ako uspe da pokusamo i mi kasnije,unapred hvala pozzz.
pozzzzz svimaaaaaaa[/Jel moze neko da mi kaze imam strong 6125 kako se ubacuju rucno kljucevi i kojim redom?Unaprijed zahvaljujem>
imas za strong objasnjenje u temi za pocetnike
Posto sam novi na ovom forumu.Molim vas pomozite mi oko nekih stvari?Imam strong 6125.Rucno ubacivanje kljuceeva za digi tv i redosled ubacivanjaSvaki kljuc ima 32 cifre a kod mene ima jedno polje 00 i jedno 01pa npr kad izadje kljuc pod 00 kod mene stane samo 16 cifara a osalih 16 nemogu stati .Pozzz