digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da se razjasni sto se tice titlova i opticuma C seriji naravno i Yumatu iQ plusa na novim sw titlovi zure treba ubaciti staiju verziju sw 1.2.42 i radi sve ko sat
znaci optibox 1.1 koji ima mini upgrade ubacise sw lista i kljucici ostaju
i Yumatu iQ ima problem sa brzinoim titla na novim sw
svi osim Yumatu mx plusa koji nema taj problem!

Bas nasuprot verzija Yumatu 1.2.47 najbolje pusta titlove, i ima najbolji prijem signala.Od Jula kad se pojavila ja samo ovu verziju ubacujem musterijama u risibere kad prodam.

hej vas dvojica: ivcha_79 i milan67. Stvarno sam zbunjen pojma nemam koji sad softver da ubacim jer to treba da nosim covjeku koji radi sa tim i on za svako ubacivanje uzima po 20 evra. tako recite mi sta da radim i koji da mu kazem program da ubaci. da me postedite viska troskova
to mi treba za majku ona gleda puno tv a trebaju joj titlovi

hej vas dvojica: ivcha_79 i milan67. Stvarno sam zbunjen pojma nemam koji sad softver da ubacim jer to treba da nosim covjeku koji radi sa tim i on za svako ubacivanje uzima po 20 evra. tako recite mi sta da radim i koji da mu kazem program da ubaci. da me postedite viska troskova
to mi treba za majku ona gleda puno tv a trebaju joj titlovi

Nemoj placati ja cu ti srediti samo mi posalji tvoj msn na pvt i resicemo ga.

Večer svima, imam recever Clark cl600 premium i nikako ne mogu ukucati kod da bih mogla utipkati novi ključ. Navodno bih trebala utopkati 7096 i znak za info da bih došla do mjesta gdje ukucavam novi ključ, al to mi već mjesecima ne polazi za rukom. Molim pomozite. Hvala

Imam Dreambox DM-500s sa Nabilosat DM500 DarkStar II.Koristim ga za gledanje Digitv-a,
sve je ok samo imam problem sa titlovima.Ako ima neko da mi objasni sta da radim u vezi titlova.
Hvala

mozda ti je starija verzija nabila inace on nepamti titlove uvek moras da pokrenes titl kad prebacis na kanal koji ima tittl
moj savet ubacis nemesis image 4.2 i nema problema sa titlom jednom podesis on ih pamti!
ako te sta buni slobodno pitaj tu smo da pomognemo a ne da nas danijel opominje!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back