digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eh ljudi veliki problem pa svaciju pomoc primam,ukucavao sam kljuceve i slucajno pretisnuo dugme za reset,tako da mi je izbrisalo n idea 00,kako da ga vratim:(((((((

nisi ga ti izbrisao,već je nestao sam...to ti je zbog uključene opcije AU (automatski update)
moraš sam napraviti key 00...ovako otprilike ide...
9339
key edit
nagravision
ideš na kraj liste i tamo dodaješ nove ključeve
mislim da je zeleno dugme na daljinskom komanda za "dodati"
onda kucaj 002111 N IDE 00 i ukucaš ključeve
na kraju OK
poslije bi trebao da isključiš AU jer će ti opet izbrisati key 00.

ovako je na YU MA TU resiveru

nisi ga ti izbrisao,već je nestao sam...to ti je zbog uključene opcije AU (automatski update)
moraš sam napraviti key 00...ovako otprilike ide...
9339
key edit
nagravision
ideš na kraj liste i tamo dodaješ nove ključeve
mislim da je zeleno dugme na daljinskom komanda za "dodati"
onda kucaj 002111 N IDE 00 i ukucaš ključeve
na kraju OK
poslije bi trebao da isključiš AU jer će ti opet izbrisati key 00.

ovako je na YU MA TU resiveru

kod mene je opticum 4000C,a sad sam dodao n idea 00,al kad odem na n idea 01 ispod pise da je za digi tv,a kod ovoga pise da je dodat pa ne znam hoce li moci:),uglavnom hvala ti,samo cekati kad budu mijenjali i kad bude 01 kljuc hehe pozz

Samo jedna kratka opservacija.....Hvala svima sto nam pomazu oko digija i ostalih stvari vezano za SatTv.....ali ipak ljudi....to je samo TV....ne dozvolimo da nam se zivot svede na listanje kanala po reciver-ima.....znaci malko napolje....na kupanje, pice, uzivanje sa drustvom , devojkama momcima....basket, fudbal itd.....a za ovo uvek ima vremena kad je los dan.....Pozdrav svima na forumu SatTv....sjajni ste momci i devojke.

ja sam novi clan krstarica i imam jedno pitanje na koje bi zeleo odgovor ako je moguce: kako se otvara program za listu kodova na dreambox-u ukoliko je to moguce:bye:

Malo ti je teže da tako na dreamboxu menjaš ključeve ali moraš i navesti koji dream imaš. Ideš na blue panel (plavo dugme), onda u tuxbox pa var, pa u sekciju keys i tu biraš sistem kodiranja koji hoćeš da izmeniš (nagra 2).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back