Odakle ti ta informacija?kazete da ce digi se moci jos gledati 7 meseci a nije tecno digi prelazi u nagra tri do kraja avgusta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odakle ti ta informacija?kazete da ce digi se moci jos gledati 7 meseci a nije tecno digi prelazi u nagra tri do kraja avgusta

Al ne kontam ako npr sad neko u Maju kupi NAGRA2 karticu i hoce da je koristi minimalno godinu dana, a oni u Avgustu prebace na NAGRA3 sistem, kako ce moci da ga koriste stari pretplatnici sa NAGRA2 karticom?
Jel' zna neko neki besplatan server na koji mogu da se nakacim za kodove sa IP box-om, na prvom mestu me zanima Deutsche PREM*ERE pa onda sve ostalo?
Ako neko na forumu ima iskustva sa tim moze da mi se javi licno na MSN preko adrese TIRAN1N@hotmail.com
Jel' zna neko neki besplatan server na koji mogu da se nakacim za kodove sa IP box-om, na prvom mestu me zanima Deutsche PREM*ERE pa onda sve ostalo?
Ako neko na forumu ima iskustva sa tim moze da mi se javi licno na MSN preko adrese TIRAN1N@hotmail.com
Ja se izvinjavam ali koji kljuc radi? posto ste dali dva, koji je ispravan?key00:49 5f be ce ca f3 47 4d 14 76 35 d7 96 59 c9 2f

treca promena danas!
key01: 7B E8 15 73 9E A3 38 92 50 FC 13 88 C1 4E CB 2F

placam za sve kanale od premiere pa do pinka 120 € godisnje i sve nase kanale bht,ftv,rtrs,hayat hrt 1,2,3 mnogo mnogo vise super stvar radi ko svajcarski sat prezadovoljan sam