pozz raja zamolio bih nekoga ko zna da me uputi kako da ubacujem kljuceve preko kabla nul modem kvalaaa..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eh ljudi veliki problem pa svaciju pomoc primam,ukucavao sam kljuceve i slucajno pretisnuo dugme za reset,tako da mi je izbrisalo n idea 00,kako da ga vratim((((((
Ljudi ajd recite sta je sa Sport klubom croatia.....Nema ga vise od 24 sata... Znate li vi ista momci o tom???
nisi ga ti izbrisao,već je nestao sam...to ti je zbog uključene opcije AU (automatski update)
moraš sam napraviti key 00...ovako otprilike ide...
9339
key edit
nagravision
ideš na kraj liste i tamo dodaješ nove ključeve
mislim da je zeleno dugme na daljinskom komanda za "dodati"
onda kucaj 002111 N IDE 00 i ukucaš ključeve
na kraju OK
poslije bi trebao da isključiš AU jer će ti opet izbrisati key 00.
ovako je na YU MA TU resiveru
Potpuno ste upravu slazem se i ja![]()
ja sam novi clan krstarica i imam jedno pitanje na koje bi zeleo odgovor ako je moguce: kako se otvara program za listu kodova na dreambox-u ukoliko je to moguce![]()
Elvire......bil ja mogao doci u Tuzlu iz Loznice da malko virnem vase cure.....posle uzvracam istom merom. Ima se i u Loznici sta videti.....i to bez kljuceva za hakovanje TV-a
![]()
ja sam novi clan krstarica i imam jedno pitanje na koje bi zeleo odgovor ako je moguce: kako se otvara program za listu kodova na dreambox-u ukoliko je to moguce![]()
Hoće li biti lljučeva prošla su dva sata kako ih nema