digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
POMAGAJTE

Jytros sam ubacio nove kodove i gledao TV normalno, medjutim sada kada sam upalio TV pise mi da nemam signala i ne mogu gledati niti jednu televiziju.
Vidim da nije do kodova posto niko ne trazi nove.
Sta da radim???

Unaprijed hvala svima koji pomognu...

POMAGAJTE

Jytros sam ubacio nove kodove i gledao TV normalno, medjutim sada kada sam upalio TV pise mi da nemam signala i ne mogu gledati niti jednu televiziju.
Vidim da nije do kodova posto niko ne trazi nove.
Sta da radim???

Unaprijed hvala svima koji pomognu...

proveri podesavanje antene ako je bilo lose vreme ili ako imas motor mozda se pomerila antena i nije usmerena prema tom satelitu

zdravo
svaka vam cast, odlicni ste
ja opet imam ono svoje pitanje pa bih molila da mi neko pomogne ako moze
vec sam jednom pisala da imam MORGAN¨S resiver na kojem nemam THOR pa bih nekog zamolila da mi kaze kako da ga ubacim ako je to moguce
imam dva takva resivera i dzaba mi stoje jer nemam nista na njima sto bih mogla gledati
unaprijed hvala

treba mi pomoć!imam trenutno thor i volio bi da imam i eutel,pa me zanima dali mogu da uzmam još jedan tanjir i da nadjem eutelw2,da uzmem razdjelnik i tako da imam dva satelita.dali tako može i dali je to štetno za resiver?ako neko zna neka mi pomogne?HVALA PUNO!!!!!:hvala::hvala::hvala:

zdravo
svaka vam cast, odlicni ste
ja opet imam ono svoje pitanje pa bih molila da mi neko pomogne ako moze
vec sam jednom pisala da imam MORGAN¨S resiver na kojem nemam THOR pa bih nekog zamolila da mi kaze kako da ga ubacim ako je to moguce
imam dva takva resivera i dzaba mi stoje jer nemam nista na njima sto bih mogla gledati
unaprijed hvala

napisi koji je model tog resivera jer ovako nemogu da ti pomognem
i pisi u temi za pocetnike ili pak u sve i svasta

ej ljudi novi sam ovdje a odma imam problem isto kao i u Goranxxx pise nema signala znaci ne radi ni jedan kanal na thoru a nadjem signal ali opet nish na svim ostalim satelitima imaju slike ali na thoru ne ako neko zna kako da mi pomogne molim vas nek mi kaze kako!!!!!!!!!!!! Hvaka unaprijed!!!

ej ljudi novi sam ovdje a odma imam problem isto kao i u Goranxxx pise nema signala znaci ne radi ni jedan kanal na thoru a nadjem signal ali opet nish na svim ostalim satelitima imaju slike ali na thoru ne ako neko zna kako da mi pomogne molim vas nek mi kaze kako!!!!!!!!!!!! Hvaka unaprijed!!!

nemoze ceo thor da ti radi to je satelit a radi samo provajder digi tv odnosno kanali u sklopu te platforme i rade slobodni ili ti FTA kanali

Pozz svima..ja sam novi ovdje pa bi molio za pomoc :)

Imam resiver strong 6011..
Ako mogu dobit kljuceve 00 jer ne znam koji su poslednji i molim vas ako ima neko problem sa strongom..kanali nece da se otkljucaju..da mi pomogne..neki savjet da mi da..ugl ukucam i 00 i 01 ( mislim da je 00 tacan) i ukucam sve fino.sacuvam i nece da radi..a prije toga uvijek radilo :S

Hvala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back