Hvala svima za ključeve i trudu! Nytrobox nb 6000 combo+ radi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
POMAGAJTE
Jytros sam ubacio nove kodove i gledao TV normalno, medjutim sada kada sam upalio TV pise mi da nemam signala i ne mogu gledati niti jednu televiziju.
Vidim da nije do kodova posto niko ne trazi nove.
Sta da radim???
Unaprijed hvala svima koji pomognu...
YU-MA-TUGoranxxx ja sam isto imao take probleme. koji risiver imas??
Ako neko zna gde mogu da nadjem ili kako sam da napravim KEY, da mi resiver bar u skorijoj buducnosti sam menja kodove kao sto je to radio do bliske proslosti molim da mi pomogne.
Unapred HVALA!
treba mi pomoć!imam trenutno thor i volio bi da imam i eutel,pa me zanima dali mogu da uzmam još jedan tanjir i da nadjem eutelw2,da uzmem razdjelnik i tako da imam dva satelita.dali tako može i dali je to štetno za resiver?ako neko zna neka mi pomogne?HVALA PUNO!!!!!![]()
zdravo
svaka vam cast, odlicni ste
ja opet imam ono svoje pitanje pa bih molila da mi neko pomogne ako moze
vec sam jednom pisala da imam MORGAN¨S resiver na kojem nemam THOR pa bih nekog zamolila da mi kaze kako da ga ubacim ako je to moguce
imam dva takva resivera i dzaba mi stoje jer nemam nista na njima sto bih mogla gledati
unaprijed hvala
ej ljudi novi sam ovdje a odma imam problem isto kao i u Goranxxx pise nema signala znaci ne radi ni jedan kanal na thoru a nadjem signal ali opet nish na svim ostalim satelitima imaju slike ali na thoru ne ako neko zna kako da mi pomogne molim vas nek mi kaze kako!!!!!!!!!!!! Hvaka unaprijed!!!
šta je ovo sa thorom?imaju li oni uopšte srca?