digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
za kopernikus
00 C461F0538ECC84F1
01 AF43DBBDC49E5DA3
02 b96a6024b9c16266
03 fa1b911a9506c07e

Koliko sm shvatio, ovo su kljucevi za Kopernikus....ali

Ja imam Kopernikus DCIP, kome sam do sada menjao samo id 2011, dali i dalje treba da menjam taj kljuc ili treba 2111 kao sto sam procitao u ranijim postovima?

Posto sam nov u ovome, molio bih da mi objasnite, jer sam na istom risiveru kod jednog prijatelja (valjda je njegov software 1.23 a moj 1.25) video da on menja 2111.
Hvala unapred:)

Pokusaj da resetujes kjuceve pa nadji prethonu promenu kljuca (00 kljuc) pa onada stavi i ove (01), pretpostavljam da si nekoliko puta pokusavao sinoc da promenis kljuc i da si sve poremetio (to se desilo mnogima koji su bili nestrpljivi).
Hvala za kljuceve! Rade OK!:lol:

Za sve koji ne znaju da ukucaju ključ na OPTICUM risiveru !!!

Prvo i osnovno - svaki ključ ima 32 cifre i broja !!!
On se pri unošenju deli na dva dela -prvi red 16 cifara i brojeva i drugi red isto toliko!!!

kucati 9339
izabrati Key Edit--->Nagravision--->izabrati 2111--->ključ 00 ili 01 (u zavisnosti koji je trenutno promenjen)--->pa crvena tipka(dugme)--->zameni prvih 16 brojeva i cifara--->OK--->spusti na drugi red--->opet crvena tipka--->zameni drugih 16 brojeva i cifara--->OK i Exit

Za sve koji ne znaju da ukucaju ključ na OPTICUM risiveru !!!

Prvo i osnovno - svaki ključ ima 32 cifre i broja !!!
On se pri unošenju deli na dva dela -prvi red 16 cifara i brojeva i drugi red isto toliko!!!

kucati 9339
izabrati Key Edit--->Nagravision--->izabrati 2111--->ključ 00 ili 01 (u zavisnosti koji je trenutno promenjen)--->pa crvena tipka(dugme)--->zameni prvih 16 brojeva i cifara--->OK--->spusti na drugi red--->opet crvena tipka--->zameni drugih 16 brojeva i cifara--->OK i Exit

isto je i na optibox,head,echolite resiverima,pozdrav

evo jos jednog obavestenja

Kako mnoge zanima na koji naæin se dolazi do novog Digi key-a. evo jedno kraæe objašnjenje.
Kljucevi se iscitaju pomocu loger-programa i originalne kartice.
Znaci iscitava se streaming koji tece izmedju kartice i citaca u kojem je kartica smjestena. Poneki emulatori kao vPlugin za DVB kartice imaju u sebi detekciju EMM kljuceva. Emulator evaluira EMM-stream i izracuna iz njega prosli i sadasnji IDEA key.
Cesto se dogodi da se vidi i slijedeci a to je tada kada provider salje novi key i
treba da prodje jedno izvjesno vrijeme dok ga sve kartice "povuku".
Tek kada se utvdri da su sve kartice dobile novi key iskljucuje se stari.
tnx bosmann

AAAAAuuu Danijele ovi ti uzese zanat ...pazi kako objasnjavaju polako nema sta ''pirati sa kariba '''.....ode ti u penziju bolji su od tebe .....9+...samo tako omladino .....pa nam i netreba '''beli sengen ''mi vec odavno smo u evropi samo ovi to niti znaju niti vide ..............pohvale za trud ,pozrtvovanje ,darovitost......samo tako nastavite ....pozdrav Stefa iz Italije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back