digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rijesenje problema na thoru evo kljucevi su uredu i ja sam ostao par dan bez nove i rtl a izgleda da su promjenili transponder ubaci te ferkvenciju 12607V research znaci iz nova trazite frekvenciju i ako ste je vec imali na reciveru ja mislim da je bila prije H ako i to ne pomaze pokusajte firmware aktualni nabavit. Javite jeli vam nesto pomoglo u meni je bilo tako ljepi pozic i slobodno gledanje.

poštovana gospodo sa ovog mjesta poslao sam jednu privatnu poruku za svog prijatelja stariji sam čovjek ali volim da šetam po krstarici i da čitam zanimljive poruke pitanja i odgovore i tu uglavnom pronađem odgovore na pitanja koja ja ne bih znao ovako lijepo sročiti jer se slabo razumijem u modernu tehnologiju pa zbog toga nisam ništa ni pisao ali sam sada pomogao svom prijatelju što me potjeralo da vam se javljam da me ne isključite jer onda bih doista bio sakat ovako pronađem odgovor koji mi treba a mlađi pitaju umjesto mene ja vas za sada pozdravljam ne znam jeste li zadovoljni ali ja jesam ovo malo riječi nabadam tačno četiri minuta jer na ovo nisam naučen da je volan bilo bi drugačijepozdrav. M Milorad

@gogoman dobrodosao na forum
-Ukucaj na daljinskom 9339, kao kad biras koji ces kanal, treba da se otvori polje gdje ukucavas kljuceve preko daljinca,(edit key), izaberes Nagravision pa zatim digtv ident provajdera 2011 ili 2111 i kucas kljuceve pod 00 zatim pod 01 pa pod 02 i pod 03
kljuc 00 i 01 su ti podeljeni kljuc 00 koga mozes da nadjes ovde na forumu on ima 32 cifre a trebas ga podeliti na dva dela znaci u 00 pises prve 16cifre au 01 drugih 16cifara od tog kljuca
sto se tice kljuceva 02 i 03 ista je situacija znaci samo za njih je kljuc 01 sa 32 cifre
za 02 je prvih 16cifara a za 03 drugih 16cifara
pozZ tu smo da pomognemo

Pozdrav svima, upravo sam registriran i pretplatnik sam DIGI TV-a već godinu dana i sad me zanima da li na njihovom receiveru mogu unijeti ključeve preko daljinskog (HUMAX) i da li te ključeve trebam onda unositi svakih par dana koliko često se oni mijenjaju i da li snosim kakve posljedice kao pretplatnik ako sam unio šifre u daljinski. Možda preblesava pitanja, možda je i odgovoreno već ovdje ali iskreno nemam vremena sve proučavati. Molim odgovor

ja imam Topfielda PVR 5400 Combo i 6000 PVR WLan - do nedavno sam mogao gledati sa titlom jer su bili naljepljeni na film, sada idu zasebno, imam mogucnost biranja titla, i to je radilo, a sada posljednjih cca mjesec dana nema titla mada mogu birati - hr, scr, disable ??????? :dontunderstand:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back