teletabis56
Poznat
- Poruka
- 9.207
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije trebalo da mu obrišeš one slike s dvostrukim senkama, da vide ljudi kakve gluposti kači. Ili je on sam obrisao kad je shvatio šta je okačio?bez spamova i 'grohotom se smijem' sličica, pliz.tenkjjju...![]()
ja sam.Nije trebalo da mu obrišeš one slike s dvostrukim senkama, da vide ljudi kakve gluposti kači. Ili je on sam obrisao kad je shvatio šta je okačio?![]()
Ma, nije bila fotomontaža u pitanju, fotke su bile legitimne, samo su tvrdnje u vezi sa dvostrukim senkama (više izvora svetlosti) bile izmišljotina.ja sam.![]()
učinilo mi se kao spam, samo zato. molim vas, samo bez spama...mislim na fotomontaže i slično. realne slike, ok.
Ne, oprosti, nisam tu izbrisao. Bila je neka fotomontaža sa astronautom na mesecu, a ispred filmska klapna na kojoj je pisalo "Stenli Kjubrik".Ma, nije bila fotomontaža u pitanju, fotke su bile legitimne, samo su tvrdnje u vezi sa dvostrukim senkama (više izvora svetlosti) bile izmišljotina.![]()
evo analiziraj nam dvostruki trag od bagija, kako je bledji od jednostrukog traga pesaka, "astronauta", i zasto je i njihova puna linija, ako su se kretali skakutanjem? kao da su vukli nesto tesko po peskuNije trebalo da mu obrišeš one slike s dvostrukim senkama
Dvostruki trag (širine oko 2 m) je dat kao otisak rovera, a staza širine 30-40 cm se proglašava otiscima astronauta, uprkos činjenici da bi sa ovom rezolucijom otisci ljudskih stopala trebalo da izgledaju kao isprekidana linija ( rastojanje između otisaka cipela kada osoba hoda je više od 30 cm, kada se kreće „kengurovim” skokovima, što astronauti demonstriraju na video snimcima, više od metra, odnosno između svakog traga piksela treba da bude 1-4 piksela neometanog zemljište).
Evo, evo, sve trčim, noge polomih.evo analiziraj nam dvostruki trag od bagija, kako je bledji od jednostrukog traga pesaka, "astronauta", i zasto je i njihova puna linija, ako su se kretali skakutanjem? kao da su vukli nesto tesko po pesku
Neverovatno, ali, nisu.Fotografija sa komete.
One svetle tačkice su, neverovatno ali - zvezde.
baš svi? ja bih se kladio i na čestice sa komete?Neverovatno, ali, nisu.
https://en.wikipedia.org/wiki/Defective_pixel#
Čestice prašine i leda bi se videle na objektivu kamere kao sitna zamagljenja, a one krupnije koje otpadaju s komete bi bile "razvučene" na slici (video bi im se trag zbog kretanja).baš svi? ja bih se kladio i na čestice sa komete?
Pa, kako drukčije?Još uvek trabunjaš o Kjubriku?![]()
https://forum.krstarica.com/threads/did-we-land-on-the-moon.204640/post-48285681Na 1.42 prolazi pored zastave a ona se mrdne sto bez atmosfere ne bi smelo biti moguce
Kratko traje ali vidi se pomak