- Poruka
- 65.374
ajde objasni mi logiku da 400 kg kamenja neko vuce sa meseca, a ima ih na zemlji?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde objasni mi logiku da 400 kg kamenja neko vuce sa meseca, a ima ih na zemlji?
uozbiliji se:Po zakonu verovatnoće, kad-tad mora da jednom izađe na zapadu, zar ne?
Nemam ja blage predstave o tome šta ti pričaš i šta ti je poenta, skačeš s teme na temu, pričaš o nečemu pa odjednom se dohvatiš nečeg totalno desetog i nebitnog. Uopšte ne razumem kakav ti je to misaoni tok. Ali dobro, kako to po pravilu biva, kad je reč o teorijama zavere, uvek su oni koji u njih veruju intelektualno superiorni u odnosu na nas "ovce uspavane koje ne razmišljaju samostalno i gutaju zvanični narativ".uozbiliji se:
znas da je trka u osvajanju svemira pocela od 2.s.r. ili bar od 50-ih godina i koliko je bilo problema
znas za razliku od ovih pajaca, da otkrice meterorita ne pocinje sa trkom u osvajanju svemira te meseca itd
i onda izneses kao svoj "sve receno" argument da je prvi sa meseca "otkriven" 1982, i to sa antarktika, gde potom nalaze 7-8% od svih koji se odjednom otkrivaju, u totalu cak 575 komada, znaci, antarktik - oko 40 komada, a 79% je u africi, koliko, 500 i kusur?
vikipediju isto moras da naucis kako da citas, jer po njoj astronomija nije ni postojala sve do te 19, 20. veka, mozda do 1982?
History[edit]
Although meteors have been known since ancient times, they were not known to be an astronomical phenomenon until early in the nineteenth century. Prior to that, they were seen in the West as an atmospheric phenomenon, like lightning, and were not connected with strange stories of rocks falling from the sky.
a lepo su naveli:
A meteor, known colloquially as a shooting star or falling star, ...
ali klub pajaca kaze da laze biblija, kako zvezde padaju na zemlju., dok sektaski klub kaze. moze, i bice... radi se prosto o terminologiji, i zato sam se postavio edikativno navodeci: METEORITI, I NASA JE EDUKATIVNA, upravo ona izlazi kada guglas, meteori
dakle, meteori i meteoroidi su u kosmosu, a kada padnu na zemlju, ne sagore, onda ih trazimo-nalazimo, i nazivamo meteoriti
Meteors and Meteorites: Facts
Pogledajte prilog 1460712
NASA Science (.gov)
https://science.nasa.gov › solar-system › facts
Meteoroids are what we call “space rocks” that range in size from dust grains to small asteroids. This term only applies when they're in space.
Finding Meteorites
More than 50,000 meteorites have been found on Earth.
Of these, 99.8 percent come from asteroids. The remaining small fraction (0.2 percent) of meteorites is split roughly equally between meteorites from Mars and the Moon.
ja te treniram da ne juris za bilo cijim tokom misli, ili narativom, vec da razmisljas svojom glavom, za pocetak samo da prihvatis cinjenicu da nas ima mozda i 50% koji ne verujemo da je ljudska noga krocila na mesec, pa ako smo svi razvnozemljasi kako ovi pajaci tvrde, onda neka bude po vasemNemam ja blage predstave o tome šta ti pričaš i šta ti je poenta, skačeš s teme na temu, pričaš o nečemu pa odjednom se dohvatiš nečeg totalno desetog i nebitnog. Uopšte ne razumem kakav ti je to misaoni tok. Ali dobro, kako to po pravilu biva, kad je reč o teorijama zavere, uvek su oni koji u njih veruju intelektualno superiorni u odnosu na nas "ovce uspavane koje ne razmišljaju samostalno i gutaju zvanični narativ".
Oko 6% vas glupih Amera ne veruje u sletanja na Mesec. Toliki je negde i procenat ravnozemljaša, tako da si dosta omašio u proceni.
Da, da, naravno, ne mislim svojom glavom, to sam propustio da navedem pod navodnike, a nezaobilazna je krilatica ravnozemljaša i ostalih profesionalnih otvarača očiju. Za tu cifru od 50% ćeš malo da se ubrišeš, to je prilično velikodušno, mada te realno ništa ne sprečava da veruješ u šta god, ma koliko ludo bilo. Koga uopšte briga u šta verujete? Nauku sigurno ne. Naučna dostignuća čovečanstva nećete poništiti sigurno svojim verovanjem. Ne umete da objasnite 90% stvari koje tvrdite, nije uopšte čudo što vas svet posmatra i tretira kao klovnove, pa sami se takvima prikazujete.ja te treniram da ne juris za bilo cijim tokom misli, ili narativom, vec da razmisljas svojom glavom, za pocetak samo da prihvatis cinjenicu da nas ima mozda i 50% koji ne verujemo da je ljudska noga krocila na mesec, pa ako smo svi razvnozemljasi kako ovi pajaci tvrde, onda neka bude po vasem
mesecevo kamenje je samo doletelo na zemlju, nisu ga doneli apolo svemirci, kako to nema veze sa temom, kako je 10-o?
kako je svo moglo da doleti tek posle 1982, ili da do tada ne bude otkriveno? verujes u bajke - unapred se znalo da ce ga "doneti", od samog pocetka trke u svemiru odmah po okoncanju 2. s. rata
Ovo je bila ironija.Baš tako.
Da su astronauti poklonili, to bi bio problem - ovako nije.
Naravno, ako bi taj neko - bio nezavisni istraživač.Sa Meseca je doneto 382 kg uzoraka. Svaki kamen je detaljno uslikan i dokumentovan, i dan-danas se pišu radovi i vrše analize, ako ne onda bar danas, sa najnovijom opremom bi neko uočio neku nepravilnost, tako da je priča o prevari najobičnije lupetanje bez ikakvih dokaza.
Logično.Pa zato su u slučaju Amera ljudi doneli tih 400kg, a slučaju Rusa i Kineza roboti. Jesi li ti stvarno toliko glupav ili se samo praviš?
Ko ih je ispitivao?Troluješ, zar ne? Uzorke s Meseca su ispitivali naučnici raznih zemalja i potvrdili da nisu sa Zemlje. Ne razumem ljude poput tebe koji se ozbiljno upletu u teorije zavere i u sve i jednu poveruju.
Uzorke s Meseca su ispitivali naučnici raznih zemalja i potvrdili da nisu sa Zemlje. Ne razumem ljude poput tebe koji se ozbiljno upletu u teorije zavere i u sve i jednu poveruju.
U stvari je 39% onih koji su protivnici zvaničnog narativa, a 61% veruje da je sletanje istinito.Oko 6% vas glupih Amera ne veruje u sletanja na Mesec. Toliki je negde i procenat ravnozemljaša, tako da si dosta omašio u proceni.
ma sta znaju rusi sta je robot jos 1970 i neke i kako su oni sa njim doneli svoje uzorke.. , vazno je da su ameri doneli vise uzivo, svojim kosmonautskim rukama, i nogama napravivsi prvo veliki korak za - covecanstvoLogično.
Mnogo je lakše ljudima da donesu dodatnih (u proseku) 70 kilograma tereta, nego sondama, koje ne nose nikakve namirnice, vazduh, ili vodu.
e jes malo blentavo da je prvi meteorit sa meseca otkriven 1982 na antarktiku, i onda za kratko vreme jos 500 i kusur, u africi, kekekeKoga uopšte briga u šta verujete? Nauku sigurno ne
Oko 6% vas glupih Amera ne veruje u sletanja na Mesec. Toliki je negde i procenat ravnozemljaša, tako da si dosta omašio u proceni.
pa eto, nas amera ima duplo vise od evropljana, a manje nego rusa, druga polovina neka su razvnozemljasi, a ja sam skeptikU stvari je 39% onih koji su protivnici zvaničnog narativa, a 61% veruje da je sletanje istinito.
Izdvojio si samo onaj procenat ljudi, koji čvrsto veruju da je sletanje lažirano.
U Rusiji je 60% onih koji misle da je lažirano.
ubrisati, mislis sa ubrusom? aj ti prviZa tu cifru od 50% ćeš malo da se ubrišeš, to je prilično velikodušno
1000-e nezavisnih svedoka?Veštačka inteligencija urinira po munhoukserima:
za avakse isto kazu, ali mi ne zurimo, zavera po zavera, svaka u svom roku se raskrinkava, a vi "pismeni" nastavite da se bustujeteKažu da je najveći procenat munhouksera među najnepismenijim stanovništvom.
Što i ne čudi.
Da vidimo ta ispitivanja koja su pokazala "falsifikate".Svo kamenje, koje su amerikanci navodno doneli sa Meseca - se ispostavilo kao falsifikati.