Did we land on the Moon ?

Nek malo skakucu na frontu u Ukrajini kad su toliki avanturisti z:dm5:
iskreno da ti kazem, ja sam sa ovim str. placenikom bio 100% siguran da sam ja u pravu kada smo raspravljali o koroni i vakcinama [jos kada sam se ja spajkovao na kratko, sto se tek sada objavljuje da steti un, org.]], a sada sam mozda ...mislim da sam 75% u pravu, nisam bas 100% siguran da je sve prevara, ali da ima propusta i varanja, to mislim... ne znam, mozda smo i hodali po mesecu, ali svaki put slazu po nesto, poslednje da su brinuli da zracenje ne osteti opremu - a ljudi? pa, ja sam merio zracenje,izem mu sunce, kakva oprema, LJUDI!
ISKRENO, ne zanima me da li smo bili na mesecu, nego mi je upala tema odavno kada sam istrazivao razne teorije zavera, bili ili ne bili, meni nista ne menja, ni iz dzepa, ni u dzep, bzvz sam kao som zagrizao, a nisam cak ni siguran da nismo

Poslednja izmena:
iskreno da ti kazem, ja sam sa ovim str. placenikom bio 100% siguran da sam ja u pravu kada smo raspravljali o koroni i vakcinama, a sada sam mozda ...mislim da sam 75% u pravu, nisam bas 100% siguran da je sve prevara, ali da ima propusta i varanja, to mislim
Sta znam, ja mislim da sam barem 80% u pravu u vezi raznih tema ...a sto se tice korone to je cista prevara i najveca prevara i projekat.

Sta znam, ja mislim da sam barem 80% u pravu u vezi raznih tema ...a sto se tice korone to je cista prevara i najveca prevara i projekat.
tek sada citamo da je spajkovanje mozda opasno, a na bazi spajk proteina rade vakcine - zlo i naopako.
ja sam pisao svoje iskustvo kako sam na kratko bio spajkovan, i mislim da mi to nisu obrisali - da je to nesto sto nikome ne zelim, ali to je samo jedan imuni odgovor, nepoznati virus, imunitet odlucuje da se tako brani, i vakcine tako rade, jer ko ce da ceka da virus oslabi sa omikronom, pa da se onda namerno razboli, zarad memorijskog imuniteta, t-limfociti?

Најновија студија: Спајк протеини нападају виталне органе и скраћују живот

Poslednja izmena:
Зато што нема ваздуха да би могао да се задржи као облак прашине, као што би био случај на Земљи.

Због одсуства отпора ваздуха.
Предмети различите масе падају истом брзином у вакууму. Физика за ОШ.

Емпиријски доказано на Месецу:

Zanimljivo je koliko odskoči ovo pero, posle pada.
Rekao bi čovek da je od malo težeg materijala...
https://www.youtube.com/watch?v=EypyphD-UkY

Да, са атмосфером, због отпора ваздуха, а пошто атмосфере на Месецу нема, нема ни отпора ваздуха па нема ни облака прашине која се задржава у ваздуху, и зато на Месецу сви објекти, без обзира на масу, падају истом брзином.

Otpor vazduha postoji u oba smera, to ti je čovek pokušao da kaže (mada bezuspešno).
Koliko zadržava prašinu u vazduhu, toliko je sprečava da se podigne u vis.
Kako na Mesecu nema vazduha, a ima prašine - ona bi trebala da se usled dejstva iste sile podigne na više od 6 puta veću visinu i da pada jako sporo, jer pada pod dejstvom šest puta manje sile teže.
Nažalost, snimak nisu mogli da uspore 6 puta.

Evo, ovaj je dokazao da se skakanjem po regolitu mogu ostaviti savršeni otisci:

apollo_15_flag_rover_lm_irwin.jpg

Neko je tražio?

seronja ne moze da skoci 30cm, aha, jeste bio na mesecu, ali dok serem - gravitacija je mesecu 6 puta manja, trebao je da skoci 6x vise da bi mi poverovali - lazu! - svako o nas bi skocio bar par metara u vis na mesecu, samo lazni kosmonauti nasini skakucu kao pickice 30 cm u pustinji arizone :thumbdown:

Poslednja izmena:
seronja ne moze da skoci 30cm, aha, jeste bio na mesecu, ali dok serem - gravitacija je mesecu 6 puta manja, trebao je da skoci 6x vise da bi mi poverovali - lazu! - svako o nas bi skocio bar par metara u vis na mesecu, samo lazni kosmonauti nasini skakucu kao pickice 30 cm u pustinji arizone :thumbdown:
U stvari, sa skafanderom bi imao oko 30 kg (nešto manje), pa je realno očekivati skok oko 2,5 puta veći nego na Zemlji.
Dakle - od metar do 1,25 metara.

Naravno - brži nego na Zemlji.

U stvari, sa skafanderom bi imao oko 30 kg (nešto manje), pa je realno očekivati skok oko 2,5 puta veći nego na Zemlji.
Dakle - od metar do 1,25 metara.

Naravno - brži nego na Zemlji.
to je neoboriv dokaz da glumataju

i onda sajle, kablovi i gluposti, misle da smo mi coravi... a fizika, zasto pickice ne mogu da skoce muski ako je gravitacija 6 puta manja, sta ih sprecava?

Где се бре ,,лепо види облак прашине"? Ајде, покажи свима нама са лошим видом.

Да ли се овако прашина слеже на Земљи?

Па још кажеш да је ово успорен снимак, значи по теби да се на Земљи (са атмосфером) прашина слеже још брже него овде на снимку. :D
Ето убрзај тај снимак па нам објасни како има смисла.
Evo Buzz Aldrin kaze da je video lazan tj da su to animacije, ali zato strani placenik zna bolje od osobe koja je navodno bila na Mesecu 😁😁😁

Na 1:40 min za ove koje zanima
https://m.youtube.com/watch?v=GYPgU...com/&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Evo Buzz Aldrin kaze da je video lazan tj da su to animacije, ali zato strani placenik zna bolje od osobe koja je navodno bila na Mesecu 😁😁😁

Na 1:40 min za ove koje zanima
https://m.youtube.com/watch?v=GYPgU2Ge4Vw&embeds_euri=https://www.reuters.com/&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title
Не каже да је видео лажан, него да нико није гледао како слећу, јер је приказ самог чина слетања била анимација, што је логично ако знамо да није било камере која ће са стране снимити слетање. Само га је кратко исправио око тога.

Kao prvo on ne skace vec cupka, savije kolena, cucne i skoci pa onda ponovi postupak ali ne da skroz savije kolena.
Tezina sa odelom je oko 180kg, sto znaci da bi astronaut imao oko 30kg na Mesecu.
Dakle oko 2.6x manje sto znaci da ako "skocis" oko 15cm skocio bi oko 40cm

Poslednja izmena od moderatora:
Neko je tražio?

hehe, skakucu kao 3,14ckice, lazu sami sebe dok znaju da je gravitacija 6 puta manja na mesecu nego na zemlji - arizona, eto gde je snimano sve ovo
sto znaci da bi astronaut imao oko 30kg na Mesecu.
Dakle oko 2.6x manje sto znaci da ako "skocis" oko 15cm skocio bi oko 40cm
pa zasto ne skoci tih 40-45 cm, nego samo 15 cm?
Tezina sa odelom je oko 180kg, sto znaci da bi astronaut imao oko 30kg na Mesecu.
i matematika ti je fals, ja imam polovinu tih 180 kg, znaci da bih skocio sa svom opremom 3 puta vise nego na zemlji
2x3=6

oko 16 cm na zemlji bez opreme, pa bar pola metra na mesecu sa opremom, ajde ne cenjkaj se, jasno nemaju kablove na ovom snimku da ih dignu u vis, kao na drugom snimku, drugoj misiji, a zapravo sesnu snimanja, hehe :thumbdown: z:plez:

Kao prvo on ne skace vec cupka
cypkam i ja 'ladnoj garazi tih 16 cm, ali bih na mesecu cupkao 3 puta vise, pola metra, svaki put, pod punom kosmonautickom opremom, a oni niti jednom pola metra da se dignu - kako, zasto? jer nemaju kablove na tom snimanju, kao na drugom kada su povezani njima, pa cirkus, olimpijaDA NA MESeCU, HOLIVUD, ALI SETILI SU SE KASNO da prave cirkus

cypkam i ja 'ladnoj garazi tih 16 cm, ali bih na mesecu cupkao 3 puta vise, pola metra, svaki put, pod punom kosmonautickom opremom, a oni niti jednom pola metra da se dignu - kako, zasto? jer nemaju kablove na tom snimanju, kao na drugom kada su povezani njima, pa cirkus, olimpijaDA NA MESeCU, HOLIVUD, ALI SETILI SU SE KASNO da prave cirkus
Sada smo od 1.5m+ dosli do 40tak cm I gledao sam "skacu" preko 30 ponekad.

geostacionarni sateliti snimili perfektne slike zemlje, ja cak nalazim moj drajvej sa starim kolima, dimnjak bre od kuce se vidi, vidi se razyeban drajvej, cak se aytomobili razlikuju, vide se cak i razlicite boje sume iza kuce, u zavisnosti od godisnjih doba, crvena, zuta zelena boja drveca, i razaznaju se drveta pojedinacno, i sad da mi ne vidimo sa mesecevih satelita americku skalameriju, nego nesto mutno za koje nam kazu, e to je to

pa nemojte da se lazemo, sateliti koji kruze oko meseca su znatno blizi nego ovi koji kruze nad zemljom, pa bi mi trebali da vidimo cak i stope armstrongove, a ne da nam se sugerise sta trebamo da vidimo od "ostavljene" skalamerije

Poslednja izmena:

Back