Did we land on the Moon ?

Sada smo od 1.5m+ dosli do 40tak cm I gledao sam "skacu" preko 30 ponekad.
ponekad i ja skocim u garazi 30 cm, znaci da bih na mesecu skoro metar, a to se na ovom videy ne vidi, naprotiv, vidi se samo nemoc pod silom zemljine teze:
jeste ovaj drugi kosmonaut je uspeo vise od 30 cm, kao ja u garazi, kao da je na zemlji, ali na mesecu je trebao 90 cm koliko se napeo
Neko je tražio?

Poslednja izmena od moderatora:
ponekad i ja skocim u garazi 30 cm, znaci da bih na mesecu skoro metar, a to se na ovom videy ne vidi, naprotiv, vidi se samo nemoc pod silom zemljine teze:
jeste ovaj drugi kosmonaut je uspeo vise od 30 cm, kao ja u garazi, kao da je na zemlji, ali na mesecu je trebao 90 cm koliko se napeo
To odelo nema zglobove I ne funkcionise kao tvoja kolena. Ustani sada I bez savijanja kolena skoci u vis I reci mi koliko si skocio

To odelo nema zglobove I ne funkcionise kao tvoja kolena. Ustani sada I bez savijanja kolena skoci u vis I reci mi koliko si skocio
Aha, kada su resili da prave mesecevu olimpijadu u skoku u vis, samo tada su modifikovali odela?
a ja sam u zabludi da su samo tada bili oziceni [kablovima]?

u redu, a gde imamo da procitamo kako su tada mogli da skacu, a ranije nisu, zbog odela?

Apollo 14 and the Lunar Olympics

The Second Moon Olympics Nearly Ended In Disaster

linkova koliko hoces, jel ima negde kako su odela modifikovana da bi se omogucila ova meseceva olimpijada, vise njih?

Не каже да је видео лажан, него да нико није гледао како слећу, јер је приказ самог чина слетања била анимација, што је логично ако знамо да није било камере која ће са стране снимити слетање. Само га је кратко исправио око тога.
Sta je logicno? Da video ili deo snimka nisu pravi iako su ljudima predstavljeni kao da jesu 😁😁😁

geostacionarni sateliti snimili perfektne slike zemlje, ja cak nalazim moj drajvej sa starim kolima, dimnjak bre od kuce se vidi, vidi se razyeban drajvej, cak se aytomobili razlikuju, vide se cak i razlicite boje sume iza kuce, u zavisnosti od godisnjih doba, crvena, zuta zelena boja drveca, i razaznaju se drveta pojedinacno, i sad da mi ne vidimo sa mesecevih satelita americku skalameriju, nego nesto mutno za koje nam kazu, e to je to

pa nemojte da se lazemo, sateliti koji kruze oko meseca su znatno blizi nego ovi koji kruze nad zemljom, pa bi mi trebali da vidimo cak i stope armstrongove, a ne da nam se sugerise sta trebamo da vidimo od "ostavljene" skalamerije
Да ли се виде 2 црнца, који иза угла чекају да те затучу са моткама?

Ala lupas … onaj ti otvoreno rekao da nisi gledao onu olupinu da slece ali ti jos verujes da jesi 😁
Немам благе везе о чему причаш сад. Нико није гледао слетање са стране јер снимак не постоји, постоји само анимација слетања. Не разумем одакле теби да ја верујем да сам гледао снимак слетања.

Да ли се виде 2 црнца, који иза угла чекају да те затучу са моткама?
kolega obojeni mi je ispokazivao celu porodicu juce na cell phone-u, 5 dece i gospodju, lepi svi, i pametni, a obzirom da je 13 godina mladji od mene, moze i 6.
sta ti bre beres tudju brigu? drugi kolega obojeni mi pokazuje ruku, kozu crnacku, i kaze mi da smo mi isti, ja emigrant i oni obojeni, jednako nas segregisu, sto je diskutabilno. daj opameti se vise, ti si medju najpametnijima ovde.
zasto to oni meni pokazuju, ako bi da me zatuku? posle im ja drzim predavanje o ukrajini npr. i oni se slazu da nas mas medija laze.
mi ameri nemamo rasni problem kod kuce, vec globalni problem "izuzetnosti" - bili smo na mesecu, izuzetno - pre pola veka

Poslednja izmena od moderatora:
Da li vam je cudno sto su slike 2023. losijeg kvaliteta nego 1971.?
1697289360153.png

1697289568497.png

Back