Diablo 3

Popravke za nivo 53-63 bi trebalo da su nesto jeftinije.

Cuo sam komentare da je sa pojedinim klasama tesko igrati oko 60og nivoa. Preporucujem da imas svih 5 likova i da se nadas dobrom parcetu opreme za sve njih.

Ма ја се сморио тотално. Немам више шта да играм. :(

Onda ti je promakao Paragon sistem.

Ja sam igrao svaki dan, nekada je to bilo 5 minuta, ali procedura je ispostovana. A sa 1.0.4. imamo jedan veliki razlog za igru, onaj kojeg nismo hteli da se odreknemo videvsi ga u D2 :mrgreen:

Meni nije smor da igram, ali smor mi je kada me na svakom koraku koknu i onda mi ni malo nije do igre, ne znam zasto je bas toliko zajebano.
btw. nisam bas upucen u taj paragon sistem igranja, msm. nacuo sam nesto ali nisam bacio pogled na blizzard sajt, u sustini ne lelevujes se nego samo otkljucavas nove item-e, skilove?

Meni nije smor da igram, ali smor mi je kada me na svakom koraku koknu i onda mi ni malo nije do igre, ne znam zasto je bas toliko zajebano.
btw. nisam bas upucen u taj paragon sistem igranja, msm. nacuo sam nesto ali nisam bacio pogled na blizzard sajt, u sustini ne lelevujes se nego samo otkljucavas nove item-e, skilove?

Ipak se levelujes, tacno se secam da za paragon nivo dobijas pojacanje statova, kao za obican nivo. Itemi su... standardni inferno itemi, ako se razumem u to. Nisam licno stigao do inferna, samo do hella (jer igram 5 likova paralelno, sad sam popunio i ostalih 5... treba to sve dobaciti, a igram solo, namerno).

A tezina je... Probaj da iteme biras drugacije. Ja sam u D2 uvek igrao na vecu stetu i oklop, ali health nisam bas pumpao - i to se najvise promenilo. Moras prilicno paznje na health da obratis. Onda moze da se prezivi.

Takodje sa 1.0.4 nema vise neranjivih karakondzula, to je umelo prilicno da smeta.

Ipak se levelujes, tacno se secam da za paragon nivo dobijas pojacanje statova, kao za obican nivo. Itemi su... standardni inferno itemi, ako se razumem u to. Nisam licno stigao do inferna, samo do hella (jer igram 5 likova paralelno, sad sam popunio i ostalih 5... treba to sve dobaciti, a igram solo, namerno).

A tezina je... Probaj da iteme biras drugacije. Ja sam u D2 uvek igrao na vecu stetu i oklop, ali health nisam bas pumpao - i to se najvise promenilo. Moras prilicno paznje na health da obratis. Onda moze da se prezivi.

Takodje sa 1.0.4 nema vise neranjivih karakondzula, to je umelo prilicno da smeta.
ahm u d2 hp je bio najbitniji status, pa je optimalno u svakom bildu da sve osim minimalnih req dex i str stavis u vit

ahm u d2 hp je bio najbitniji status, pa je optimalno u svakom bildu da sve osim minimalnih req dex i str stavis u vit

Da, mnogi su tako igrali, ja nisam. Zato nikada i nisam presao sve sta moze da se predje u D2... ali u D3 izgleda mogu, jer igram drugacije. Moram da primetim da nacin prelaska D2 "sve u health" i nije neka velika pamet.

Ljudi.... ima li ko da je dosao do paragon 50 ? :per: (ne brinite, ja nisam :hahaha: )

Cuo sam negde, postoji neki tip koji je vec stigao do nivoa 100 :worth:

Nesto se secam da su obecali "da ce tih 100 nivoa da bude uporedivo sa duzinom igre koja je potrebna da bi se u D2 doslo na nivo 99". Izgleda da to nije bilo tacno.
Mada, ako moze neko da potvrdi, ja sam samo jednom sa samo jednog mesta cuo.

Ljudi imate li neki pouzdan sajt sa kog mogu da kupim digitalnu verziju igre, bilo bi dobro da bude sto jeftinije, mora da ima nesto jeftinije od onog sa battleneta

Ahh nista onda porucicu sa shop to, tamo su jeftini... Problem je sto su sad praznici, igra ce mi stic u februaru, bem ti nasu carinu. A pod "exp" podrazumevas expanziju? Kad se to ocekuje? Jel u sklopu nje pvp mode? Ala sam radoznao :)

Da, exp = ekspanzija, ne znam tacno kada ce, ali odprilike godinu dana nakon izlaska igre bi trebalo, sto ce reci negde na leto, nadam se.
Pa vidi, ja sam porucio jednu igru sa ovog sajta jer salju i u Srbiju, a posto nemamo PayPal morao sam preko VISA, i stiglo mi je za nedelju dana.
Tj. ako ti njihova cena odgovara za D3, ja sam tada narucio neku matoru igru iz 1999 koja je kod njih bila za 12e.

http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/diablo-3/10042969.html

Poslednja izmena:
Da da znam za zavvi, i ja od njih kupujem neke igre, doduse nasao sam bolju ponudu na shop to, samo sam se nadao da nadjem neku povoljnu digitalnu verziju jer se plasim ovih praznika. Imam losa iskustva sa nasom carinom. Prosle godine sam porucio battlefield 3 u ovo vreme, nakon 40 radnih dana mi nije stigla igra. Onda su mi poslali jos jednu kopiju koja je dosla nakon nedelju dana.

Sto se expanzije tice, mozda bude kao wow? na svake 2 godine? Bilo 2013 ili 2014 imacu dovoljno vremena da se upoznam sa igrom. :)
Hvala za link u svakom slucaju.

drago mi je da si zadovoljan igrom. Meni je dosla ideja da je kupim pre mozda mesec dana pa reko mozda je bolje da sacekam bar do sredine decembra. Poceo sam na starter wizarda, kupicu igru za vikend.

Back