miXed
Iskusan
- Poruka
- 6.560
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма ја се сморио тотално. Немам више шта да играм.![]()
Meni nije smor da igram, ali smor mi je kada me na svakom koraku koknu i onda mi ni malo nije do igre, ne znam zasto je bas toliko zajebano.
btw. nisam bas upucen u taj paragon sistem igranja, msm. nacuo sam nesto ali nisam bacio pogled na blizzard sajt, u sustini ne lelevujes se nego samo otkljucavas nove item-e, skilove?
ahm u d2 hp je bio najbitniji status, pa je optimalno u svakom bildu da sve osim minimalnih req dex i str stavis u vitIpak se levelujes, tacno se secam da za paragon nivo dobijas pojacanje statova, kao za obican nivo. Itemi su... standardni inferno itemi, ako se razumem u to. Nisam licno stigao do inferna, samo do hella (jer igram 5 likova paralelno, sad sam popunio i ostalih 5... treba to sve dobaciti, a igram solo, namerno).
A tezina je... Probaj da iteme biras drugacije. Ja sam u D2 uvek igrao na vecu stetu i oklop, ali health nisam bas pumpao - i to se najvise promenilo. Moras prilicno paznje na health da obratis. Onda moze da se prezivi.
Takodje sa 1.0.4 nema vise neranjivih karakondzula, to je umelo prilicno da smeta.
ahm u d2 hp je bio najbitniji status, pa je optimalno u svakom bildu da sve osim minimalnih req dex i str stavis u vit
^
He must me asian.
hehe znao sam da ce biti nesto za praznike