Nisam skoro proveravao, mada server broji pa nije problem, vec negde oko 1. juna sam imao barem 100 sati igranja Diabla 3. Naravno, tempo je nesto opao posle prvih 3-4 dana, ali svejedno je to preko 120 sati do sada.
Ima stvari koje se dese iz ko zna kojeg puta. Eto, meni je tek u sestom prelazenju act I dosao neki deo onih knjiga i kompletirao sam 'historian of act I'... neke druge jos uvek jurim. U pet prelazenja act III se jedna tamnica nije pojavila, a samo to mi fali da bih jos jedno postignuce napravio.
Isto to, ali mnogo, mnogo vise vazi za opremu. Jeste najveca sansa na odredjenim karakondzulama - ali ko kaze da je jedina? Mogu da se slozim da ni rare itemi nisu garancija velikih statova, ali se desavalo da dobijem rare i od najobicnije spodobe rasturene jednim klikom.
Trenutno sam zainteresovan da saznam sta moze da se uradi sa socketovanim itemima. Ima onih kojima samo jedna stvar pomalo fali - ali sa dva kamencica se to stanje uveliko menja, a pogotovo ako mozes na lika da pokacis nekoliko dijamanata.
Po dosadasnjem iskustvu (DH, barb i WD usli u nightmare, monk i wizard kraj act III ) lik koji prvi igra... probija... ima nezahvalno tezak posao. Drugi, sa njim je vec lakse, dok treci vec ima opremu koju samo stavis i napredujes.