Diablo 3

ja sam ubio diabla jutros

odlicna igra

nije kao d2, ali nisam to ni ocekivao. combat je extra, atmosfera takodje, loot raznolik. prica je malo slabija u odnosu na dvojku, neke stvari nerviraju, ali u principu sam zadovoljan

igram barbariana btw

Iskreno, daleko sam vise ocekivao od igre koja je svetlost dana ugledala nekih 12 godina nakon poslednjeg dela. Grafika nije nesto, suvise je isprana i mutna ( mada to se resava skidanjem nekih addon-a koji uklanjaju taj blur efekat ), dosta ima bug-ova pogotvo kada je rec o AH. suvise malo mesta ima za hot keys a nekome ko je navikao na WoW i 20+ dugmadi ovo i te kako nije bas nesto naocito zanimljivo. Solo igranje je stravicno dosadno jer su protivnici na normal tezini jako laki tako da sam to batalio vec nakon 2 dana i sada igram samo sa prijateljem multiplayer koji je dosta zanimljiviji...
Sve u svemu max 6/10....

Sve u svemu ja sam zadovoljan ali kec je neprevazidjen, on je najmracniji od svih delova, prosto se najezis kada gledas intro, voleo bih da urade remake, oh boy kako bih to voleo ali ne verujem da ce se ikada desiti.

^

tristram2jh.jpg

Ja igram polako, nema razloga za zurbu. Igram svih 5 likova. WD, wizard i monk su mi na act III normal, a DHka i barbarian su stigli do nightmarea, DHka pre neki dan, barb malopre.

Obzirom da znamo da ce da bude nastavka igre, ne bih davao konacnu ocenu kvaliteta price, mada je svakako povoljna.
Mogu sasvim lepo da se bavim skupljanjem opreme i dijamanata, ono sto sam uvek i zeleo da radim u Diablu.

Do sada sam samo zakljucio da je za ulazak na nightmare potreban DPS oko 500 i health... bilo bi lepo da je blizu 3000.

Ja sam se razocarao sto se tice inferno moda, presao sam I act i nisam nista pokupio vredno pa cak i kada sam ubio butchera, nijedan zuti item, samo dva ili tri plava i to jos ispod proseka, a na zeleni nisam naisao do sada u toku igranja nijednom, dva legendarna sam pokupio i to je to.
II act je neverovatno zaeban, one musice na pocetku me roknu i ne mogu dalje, cak i ako koristim teleport, mirror, diamond skin, itd...

Nisam skoro proveravao, mada server broji pa nije problem, vec negde oko 1. juna sam imao barem 100 sati igranja Diabla 3. Naravno, tempo je nesto opao posle prvih 3-4 dana, ali svejedno je to preko 120 sati do sada.

Ima stvari koje se dese iz ko zna kojeg puta. Eto, meni je tek u sestom prelazenju act I dosao neki deo onih knjiga i kompletirao sam 'historian of act I'... neke druge jos uvek jurim. U pet prelazenja act III se jedna tamnica nije pojavila, a samo to mi fali da bih jos jedno postignuce napravio.

Isto to, ali mnogo, mnogo vise vazi za opremu. Jeste najveca sansa na odredjenim karakondzulama - ali ko kaze da je jedina? Mogu da se slozim da ni rare itemi nisu garancija velikih statova, ali se desavalo da dobijem rare i od najobicnije spodobe rasturene jednim klikom.
Trenutno sam zainteresovan da saznam sta moze da se uradi sa socketovanim itemima. Ima onih kojima samo jedna stvar pomalo fali - ali sa dva kamencica se to stanje uveliko menja, a pogotovo ako mozes na lika da pokacis nekoliko dijamanata.

Po dosadasnjem iskustvu (DH, barb i WD usli u nightmare, monk i wizard kraj act III ) lik koji prvi igra... probija... ima nezahvalno tezak posao. Drugi, sa njim je vec lakse, dok treci vec ima opremu koju samo stavis i napredujes.

Jel zna neko kako da pokrenem igru? Znaci kada je startujem trazi mi da se ulogujem na battle net nalog, jel moze to nekako da se zaobidje?

Ali reko ajd napravio sam free nalog tamo, i kad pokusam da se ulogujem u igri kaze "Bettle-net account has no Diablo 3 licence attached to it (Error 12)"
jel moze neko da pomogne sa ovim ?

Jel zna neko kako da pokrenem igru? Znaci kada je startujem trazi mi da se ulogujem na battle net nalog, jel moze to nekako da se zaobidje?

Ali reko ajd napravio sam free nalog tamo, i kad pokusam da se ulogujem u igri kaze "Bettle-net account has no Diablo 3 licence attached to it (Error 12)"
jel moze neko da pomogne sa ovim ?

pa moras da imas original igru koju si dodao/povezao za svoj battle.net nalog, bez toga nema sanse da igras.

Da... udjes, pretpostavimo na eu salter, battle.net pa udjes u svoj acc i tamo ides na dodavanje igre. Bez toga nema nista. Sve od Blizzarda je sada online only.

Krenuo sam varvarinom da igram, dostigao 19 lvl i smorio sam se preterano sa njim, uzeh WD da probam i ok mi je, mada mislim da je overpower character jersu me koknuli samo jednom i to tek u drugom actu.
Za sada mi je i dalje wiz najbolja klasa, a iskreno ocekujem druida u exp.
Ako ga ne ubace zapalicu DVD.

_____

4214084_700b.jpg

Poslednja izmena:

Back