s@jkan
Zainteresovan član
- Poruka
- 171
kako da udjem na secret cow level
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ma brate netreba ti original, ja i cimeri rokamo na tamo nekom cd-unesmem da kazem kojem
![]()
Ne se piše odvojeno (ne treba, ne smem).![]()
Moze li neko da mi kaze kako da promenim tezinu igre ? Nekako mi je mnogo lako ...
Igram Diabla, nisam bas neki strucnjak za iteme a ne zelim da citam uputstva na netu, nije mi to trip.
Ono sto me zanima je sledece: Kada stavite neki dodatak u socketed item, da li je moguce da ga izvadite da bi stavili nesto drugo?
Da, necu da citam uputstva po netu o itemima, kako se prave, socketuju itd i moje pitanje se nije odnosilo na to vec je vise bilo tehnicke prirode, da li je moguce ispraviti gresku....neces da citas po netu... ali postavis pitanje ovde, pa ces da ga procitas - ovo nije net?
Odgovor: nije moguce izvaditi "dodatak" iz socketed item.
Da, necu da citam uputstva po netu o itemima, kako se prave, socketuju itd i moje pitanje se nije odnosilo na to vec je vise bilo tehnicke prirode, da li je moguce ispraviti gresku.
Da, moguce je izvaditi rings, amulets i drugo ukoliko ste ih greskom stavili u socket item i da ih pri tome ne gubite.
Moze li neko da mi kaze kako da promenim tezinu igre ? Nekako mi je mnogo lako ...