Diablo 2

I to uradi u gradu: Act I
Otvorice ti se crveni portal... Vodi racuna da se ne zaleces; polako se kreci kroz nivo... ako samo krenes da trcis tamo-amo, ocas-posla ces imati krda krava iza sebe... :)

Pozdrav ljudi imam jedno pitanje za vas naime o cemu se radi hteo bih da igram Diabla na multipley pa me zanima ako uzmem original CD dali cu moci i kolika je cena tog diska ako neko zna,nemam bas neko iskustvo sa ovim unapred zahvalan na svakom odgovoru.z:)

Listao stare diskove i naidjem na D2...
E, sad htedoh da igram MOD-Hell, ali ne znam gde da nadjem fajl zvani
DIABDAT.MPQ
Probao google + i diskove nesto pregledao, ali nisht.
Mozhe li pomoc od vas?
hvala,
pozdrav!

Igram Diabla, nisam bas neki strucnjak za iteme a ne zelim da citam uputstva na netu, nije mi to trip.
Ono sto me zanima je sledece: Kada stavite neki dodatak u socketed item, da li je moguce da ga izvadite da bi stavili nesto drugo?

Igram Diabla, nisam bas neki strucnjak za iteme a ne zelim da citam uputstva na netu, nije mi to trip.
Ono sto me zanima je sledece: Kada stavite neki dodatak u socketed item, da li je moguce da ga izvadite da bi stavili nesto drugo?

:think:...neces da citas po netu... ali postavis pitanje ovde, pa ces da ga procitas - ovo nije net?

Odgovor: nije moguce izvaditi "dodatak" iz socketed item.

:think:...neces da citas po netu... ali postavis pitanje ovde, pa ces da ga procitas - ovo nije net?

Odgovor: nije moguce izvaditi "dodatak" iz socketed item.
Da, necu da citam uputstva po netu o itemima, kako se prave, socketuju itd i moje pitanje se nije odnosilo na to vec je vise bilo tehnicke prirode, da li je moguce ispraviti gresku.
Da, moguce je izvaditi rings, amulets i drugo ukoliko ste ih greskom stavili u socket item i da ih pri tome ne gubite.

Da, necu da citam uputstva po netu o itemima, kako se prave, socketuju itd i moje pitanje se nije odnosilo na to vec je vise bilo tehnicke prirode, da li je moguce ispraviti gresku.
Da, moguce je izvaditi rings, amulets i drugo ukoliko ste ih greskom stavili u socket item i da ih pri tome ne gubite.

Koliko mene secanje sluzi: ne mozes da stavis ring, amulets u socketed item. Mozes da ubacis samo gems, jewels i/ili runes.

A uputstva/recepte za sockets bi trebalo da procitas, jer kombinacija odredjenih runa ce ti dati bonuse; te bonuse ces dobiti ako stavis odredjene rune u datom redosledu.

Jos samo mi jedna stvar nije jasna . Na koju rezoluciju da igram ? Preko celog ekrana ili u prozorcic ?Meni monitor radi na 1680x1050 i kada ukljucim fullscreen nekako mi je sve mutno i ne vidim dobro :(

Back