Diablo 2

air_crew_ns:
Pozdrav za Ekimana,vidi se da zna znanje.
Mada kad bi morao da biram mozda bi ipak odabrao Hellfire,vise je obraceno paznje na muziku nego u nastavcima,a to je kljucna stvar za dobru atmoferu.
Pa i sad se najezim kad sidjem u Hell ili kad otvorim vrata kod Butchera.
E jel znas za onaj bag sa kopiranjem stvari?
he,he naravno da znam ubijao sam se kopirajuci za sebe i druge...ali nisam siguran da je to bug ili....???mada je bilo likova koji nisu hteli kopirane stvari nego samo originale u pocetku ih nisam kontao ali sad ih cenim inace dok sam igrao single nisam kopirao jel nisam ni znao:-)
hellfire nikad nisam igrao :-(

Garant nisi igrao Hellfire,au steta!!!
Aj sto imas dva nova lika,nego imas i 2 nova nivoa, nest i cripte,koji su fantasticni,stvarno nemam reci. A sem toga imas i ceo novi nivo magija. Jedino u Hellfire mozes naci book of apocalipse(ako znas sta je to),mada jedino sorcer moze da je koristi bez vecih problema(trazi mnogo mane).
A imas i jos razne nove stvari npr. traps, oils...
Trebao bi to da probas posto je stvarno bolje nego samo diablo.
A kopiranje jeste bug,jer se u vecim verzijama Diabla ne pojavljuje!
Mada mi je bug dosta skrnav jer mozes nabudziti lika tako da nemogu da te pipnu.
E da u Hellfire ima unique body armor sa 150 defense,e to je posao u prvom delu! MOC!!!

E da i nije Wurths nego Wirths leg! To ti je neki malac iz prvog dela koji prodaje nabudzene magicne stvari!
A cow level je do jaja samo ne preporucujem da ulazite u njega na hell tezini jer je pretesko,pa ako nemate bas dobro razvijenog lika,batali tu pricu!
E da dobio sam jednom rare wirths leg(zutim slovima)!!! penal!

Sada ljudi gledaju temu koja sa zove DiabloII:LOD i misle koji K++++?!
Ljudi ja sam danas skroz slucajno nabasao vamo....nisam bio ovde 3 godine(mislim na forumu),ali kad sam video teme koje sam postavljao jos u vremena dok su divovi shetali zemljom morao sam ponesto i da napisem.
Kao sto vidite, moj post(ovaj malo iznad) je napisan 2005! A i pominje interesantu(bar meni) temu.
Diablo III definitivno izlazi,postoje slike i trejleri, izgledaju impresivno,ali me interesuje sta Vi mislite....
pozZ

ps valjda ce neko procitati ovo

krasni jedini igras..ja sam pre provodio dane i dane uz diablo 2 :D
sad je tisina pre nego sto izadje trojka..psihicki i fizicki se spremamo za taj izazov!:D
ovo je mali korak za blizzard ali veliki za covecanstvo :lol:

ljudi, jel danas vredi instalirati diablo? mislim, da li se moze porediti npr. sa titan questom (i svom iskustvu i tehnologiji koju je ova igra iskoristila a koju diablo nije mogao da ima)...?
i ako vredi- koji deo, da li i sa kojom expanzijom... ?

ma diablo 2+ Lord Of Destruction se uvek ispalati igrati..nije vazna grafika igre(koja i ne moze bas da se poredi sa titan questom :( ) nego nacin igranja,prica itd..jednostavno ovo je jedna od najboljih igara svih vremena ;)

Хоће ко да купи сејв Некромансер на 94 или 95 левелу заборавих тачно? Има још амазонка на 60 и неком и барбарин сам заборавио на ком је...

Hah,sad mi je lakse, na tren sam pomislio da sam luzer sto jos uvek ponekad igram ovo zlo od igrice....mada...... :)

Gari rado bi ti dao disk,al si mi daleko...

Ste videli trojku? Uh,izgleda prilicno cool,mada verovatno necu moci ni da je poteram zbog graficke... :(
Nisam bas odusevljen sto su presli na 3D(mada ocekivano),ali game play trailer izgleda sasvim podnosljivo,...sta vise...

air_dude: Nisi jedini. I ja ponekad sednem i 'zaigram' Diablo II LOD.

Igrala sam je non-stop pre nego sto se zaposlih... sada igram kad imam vremena - sto je redje nego sto bih volela... :(
Multiplayer je zakon - drugar je imao igraonicu, pa smo mi po celu noc igrajuci u mrezi.

To sto neko trazi 'precice' i 'budzi' lik na brzinu je skroz bezveze... ali Blizzard je mislio na to: ako imas cheat-ovan lik, ne mozes na BattleNet... i to mi je skroz OK.
Imam sorceress lvl 89; paladina lvl 87; necromancer lvl 86; barbarian lvl 86 - ostali su mi ispod 80. Zavrsih igricu act 5 (Hell) sa svim raspolozivim likovima...
I kakvo prodavanje likova? Uzivanje je kad sednes i kroz sate igranja i sakupljanja experience/items tvoj lik se 'izvaja'.
Diablo II LOD je najbolja igrica svih vremena!

Jedva cekam Diablo III :)

Back