devojke treba mi vas savet

etotako:
skoči u more kojote
nije hladno :)
Samo što ne počnu da padaju sekire! (ćuskijo jedna :) )
Ovakva komentatorka u ovo doba godine, ne pamti se!
U meteorološku službu valjalo bi primati kostobolne, reumatičare i ebiTAČNE!
Prirodni instrumenti za merenje...
Kojote je noćas zategnut poput žice na kojoj priroda svira svoju rajsku melodiju..protiv prirode ne možeš.
Pridruži joj se..probaj i ti. Eto, vidiš da ne boli...tako, tako, tako :) :P

Ja mislim da se ti njoj svidjas ali da se plasi da je ne povredis.

Kako ona moze da zna da ti nju toliko volis?
Ona misli verovatno da ces je samo iskoristiti kao i ostale devojke s kojima si bio,i VEOMA TESKO ces joj dokazati da to nije tako.
Ali sad kad si joj dobar drug onda pokusaj polako...glavno je da dobije poverenje u tebe da shvati da si tu za nju i da mislis na nju.I njoj treba neko ko ce da je voli,ali jednom kad se veze za tebe ther's no comin' back!

vitez_od_tartufa:
Devilishgirl:
tebi zao sto ste se samo ljubakali..a sta ako je losa u krevetu..jel moze ceo zivot..

ma nije mi zao sto smo se ljubakali:)
sta me briga ako je losa..naucicu je :wink:

ona me izludjuje na drugom nivou..ima i neki miris i sva je idealna ( nekako su joj se svi nedostaci tako sklopili da ostajem bez reci snjom)
Obzirom na to kako si dosad gledao na devojke nije ni čudo što si se popalio. Ova neda lako, i to je udica u tvom mozgu, verovao ili ne. Imam slučaj u familiji, gde se baja zatreskao u prvu koja mu nije dala. Lepo se oženi, ali mu ona i danas danji retko daje. bio je i ostao ženskaroš koji i danas traga za pravom ljubavlju. sve je posebno kada se zaljubiš. Nađi novu odglumi ludilo i posmatraj reakciju drugarice. Mada bi bilo lepo da zaboraviš i to nekom normalnom metodom. :? 8) :lol:

vitez_od_tartufa:
Da vas upoznam sa svojom "situacijom"...

spadam (spadao sam) u grupu muskaraca koji je devojke gledao samo kako bi ih imao za nekoliko dana-noci i nista vise. Nikada nisam verovao da postoji ljubav u smislu da ne mozes bez nekoga... i da mislis na tu osobu po ceo dan.

elem upoznam ja tako tu devojku potpuno otkacenu, nasmejanu, zanimljivu... delimo mnoga misljenja...

provodili smo jedno (duze) vreme po ceo dan i bas nam je bilo lepo.

onda smo se "smuvali" mada je sve bilo ljubakanje, i nazalost nista vise. Ispostavilo se da kada god bi pokazala malo emocija prema meni sutradan bi bukvalno rezala na mene, sto me je naravno izludjivalo.
tako se to ubrzo i zavrsilo ali smo nastavili da se druzimo.

ja nisam uspeo da se izbacim iz tog fazona da stalno mislim na nju... ma bukvalno bi uradio sve za nju.

naravno ona mi stalno nabacuje to da me voli kao druga.
mada ponekad primetim da ima nekakvu emociju prema meni i tada je neprijatna prema meni (kaze ne zeli da ima decka vise nikad jer su je davno jako povedili...).

u medjuvremenu sam imao i devojku koja je bila sasvim ok, ali ja onu nisam i nemogu da izbacim iz glave.

sta da radim?
da li da se nekako " borim " za ovu?
da li da se opijam svako vece da bi je zaboravio?
probao sam stari lek..nadjem novu i sve je ok.. ali to nije to... ne radi

bitan mi je odgovor jer ovo je devojka koju bi voleo da imam dugo ako ne i zauvek pored sebe...
Sa prvim delom se slazem ostatak nisam ni citao

kojote:
CaLiMeRo:
Možda kojote misli to što kaže.
Neće dečka.
Nije to čudno.. :? :oops: :shock:
...
...al' moje srce nije
želja mi želju vija... :roll:
Bas je lepo kad covek voli starogradske pesme i kad prica povremeno po-ruski…

A tartufce..
Lepo je znati da nema nedodirljivih. Sad pati, okaj svoje prosle grehe i mozda je na kraju i dobijes, a ako ne... Nije jedina na svetu.

Back