devojke traze od muskaraca...

zaista zelim da pitam forumasice sta bi trazile od momka koji bi mog'o da bude neko sa kim bi one provele zivot? zanimaju me kvaliteti koje bi taj neko trebao da ima?

jako bi lepo bilo da samo devojke odgovore na ovu temu i da nema uopste muskih odgovora... i jos bi lepse bilo ako bi muskarci koji su se zatekli ovde pazljivo procitali ono sto devojke napisu...

Sto mislis da nas zanima sta one hoce? Mi gledamo sta mi hocemo. ;)
Trebao si temu otvoriti na ZK ako je samo za zene.
Inace jos jedno dobro pitanje bi im bilo i da li one pruzaju isto to sto i traze. ;)

Sto mislis da nas zanima sta one hoce? Mi gledamo sta mi hocemo. ;)
Trebao si temu otvoriti na ZK ako je samo za zene.
Inace jos jedno dobro pitanje bi im bilo i da li one pruzaju isto to sto i traze. ;)

Šta ti pada na pmet, pa da imaju (da pruže) ne bi tražile! Njihovo je da traže, to je pitanje za nih, a ti vidi da li se uklapaš. A možda će se naći neka koja baš traži ono što si ti spreman da pružiš. Nikad se ne zna.
Pitanje postavljeno isključivo devojkama. ( ne znam da li mi koje smo "završile malu maturu" možemo da se javljamo?)

dobar, pazjiv, nezan, lep, zgodan, crn, visok, da je romantichan, da mi kupuje cvece i bombonjeru bez nekog narochitog povoda, da mi stalno govori kako sam dobra, pametna i sexy, da uvek ima reshenje za svaki problem, da ume da me zasmejava, da mi skuva kafu i donese u krevet svako jutro, da ima velik ... da ima chvrst ... karakter, da ne razbacuje prljav vesh svuda po kuci, da je inteligentan,sharmantan i komunikativan, da nema dlake na ledjima, da nikad nije nervozan i da ne viche,.da voli da se mazi.....

dobar, pazjiv, nezan, lep, zgodan, crn, visok, da je romantichan, da mi kupuje cvece i bombonjeru bez nekog narochitog povoda, da mi stalno govori kako sam dobra, pametna i sexy, da uvek ima reshenje za svaki problem, da ume da me zasmejava, da mi skuva kafu i donese u krevet svako jutro, da ima velik ... da ima chvrst ... karakter, da ne razbacuje prljav vesh svuda po kuci, da je inteligentan,sharmantan i komunikativan, da nema dlake na ledjima, da nikad nije nervozan i da ne viche,.da voli da se mazi.....

suma sumare - da mu sfinkter anusa bude čeličan...

Ja nisam znao do sada.

Nego, ozbiljno, šta je sigurnost koju žene tako često spominju?

Finansijsko-fizičko-emotivna?
iskonska.
da je zagrli, visok, snažan i.. ovaj.. crn.. i da je štiti od zlog sveta. da njihov čopor bude jači od protivničkog.
nisu žene nesposobne, ta sumanuta potreba za sigurnošću koju pruža voljeno biće je samo nešto što evolucija nije uspela da izgladi.

zaista zelim da pitam forumasice sta bi trazile od momka koji bi mog'o da bude neko sa kim bi one provele zivot? zanimaju me kvaliteti koje bi taj neko trebao da ima?

jako bi lepo bilo da samo devojke odgovore na ovu temu i da nema uopste muskih odgovora... i jos bi lepse bilo ako bi muskarci koji su se zatekli ovde pazljivo procitali ono sto devojke napisu...

Hmmm..ajde ozbiljno da pristupim temi kad nas tako lepo zamoli:D

Pametan..duhovit..mastovit..dobar u krevetu i van njega..recimo u kuhinji.(al' krevet na prvom mestu, u kuhinji moz' da bude oprosteno ako podbaci..), pazljiv..samostalan(u svakom smislu i pogledu)..lud i covek od akcije...ko me dopunjuje i ispunjava...
s kim se necu ucauriti i ziveti kao stotine dosadnih bracnih parova...
vec neko ko ce svoj zivot nastaviti malo drugacije nego sada...

sve drugo bi za mene bilo neprihvatljivo...jer nisam u fazonu ''dok se ne udam treba to..to..i to da dozivim i prozivim''.....i da hrabar...da u celu pricu udje sa mnom..:)

haha ono reci roba da ne trosis slova. pretpostavljam da si ga i nasla. i reci mi je l ga kinjis bas svaki dan ili ima dane odmora :)

iskonska.
da je zagrli, visok, snažan i.. ovaj.. crn.. i da je štiti od zlog sveta. da njihov čopor bude jači od protivničkog.
nisu žene nesposobne, ta sumanuta potreba za sigurnošću koju pruža voljeno biće je samo nešto što evolucija nije uspela da izgladi.
Da li je to iskonski nagon....

Ili previše čitanja bajki o hrabrom princu koji spašava nju bespomoćnu od zlog zmaja? Da li je to u stvari samo podsvesna reakcija koju smo sami sebi stvorili? Ipak su nas prvo učili o svetu dobrote i nežnosti, pre nego što su nas bacili u tamni svet koji nikog ne štedi i u kome dobro retko pobeđuje.

Ako dobro u opšte i postoji...

Sta su ti zene....ccccc....lep, pazljiv..visok..jeeeeee..nije zivot pijaca pa da biras...to je lutrija...u kojoj nema savrsenih..i lepota je prolazna...
imala sam manekene pored sebe al su bili prazni i dosadni...a opet ovi drugi manje nabildovani...epilirani..iskvarcovani..neistetovirani..u mom slucaju su uvek bili gotivni likovi super face..za zezanje i zabavljanje...

Back