Devojke, tko je Willy?

• Začetnik teme Začetnik teme bobba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
storm cloud:
Како ниси? Био је чак и цртаћ за одрасле "Wicked Willy" у неком од ноћних програма екс-Ју.

Овако је изгледао: :lol:

Poster_9769.jpg

Ja bi volio da moj ima nos, ali na dnu. Bio bi jako dobar prijatelj sa klitorisom.

luckastalutkica:
A zar nije prilikom uskoka i izlaska razlichita Willijeva duzina? Meni se chini da on ne moze tachno da udje svaki put do iste duzine, sve zavisi od polozaja.

Ma menja veličinu, obim, broj kostiju i zuba, boju glasa, fizičku konstituciju i .... ma užas... ma evo i ja se preplašim kad ga pogledam... ne znam kako ženama može biti lep...

tajson7:
Ma menja veličinu, obim, broj kostiju i zuba, boju glasa, fizičku konstituciju i .... ma užas... ma evo i ja se preplašim kad ga pogledam... ne znam kako ženama može biti lep...

Predrasude su to tvoje samo, nishta vishe.Tvrdim da nekad dolazi do kraja zato shto se oseca da ne moze dalje, kao kad na primer hocesh prstom da desne ruke pritiskash na dlan leve ruke da prodjesh kroz njega kao da je nevidljiv, tako se ponekad oseca kao da hoce da prodje dalje a ne moze, a nekad tog osecaja nema.Mozda zavisi od toga da li on hoce da ga gura do kraja?

luckastalutkica:
Predrasude su to tvoje samo, nishta vishe.Tvrdim da nekad dolazi do kraja zato shto se oseca da ne moze dalje, kao kad na primer hocesh prstom da desne ruke pritiskash na dlan leve ruke da prodjesh kroz njega kao da je nevidljiv, tako se ponekad oseca kao da hoce da prodje dalje a ne moze, a nekad tog osecaja nema.Mozda zavisi od toga da li on hoce da ga gura do kraja?
A da li je istina ono što se priča za Šumahera : gurao - ne gurao, uvek mu je bio MALI ?!? :shock:

AcaBg82:
Nego luckasta zasto me ignorises?

Citirala sam te sinoc na jednoj temi gde si napisao ono: Da sklonish tu sliku ako ne sklonish to sranje obesicu te za jaja zicom od gitare! To kao prvo nije moja slika.

Takav i ja isto imam smisao za iskazivanje nekog polu-negodovanja, zato shto mene u sushtini smara da se sa nekim gnjavim, radije to prepushtam jachoj odnosno mushkoj polovini, i da se raspravljam oko beznachajnih stvari, to me isto smara, a o velikim stvarima se ne raspravlja, tu je sa malo rechi sve jasno. Onda ja to tako opushteno napravim sebi zabavu od svadje pa kazem tako neshto smeshno, ali ipak sadrzi poruku, na primer meni je smeshna ta pretnja ali ne bi trebalo da bude smeshna tome koga cu obesiti za jaja.Takav je moj smisao za humor.

Imam slichan smisao za humor kao onaj voditelj i glumac Milan Kalinic sa Pinka, samo shto on kad odvaljuje on je 8-) cool a ja kad odvaljujem ja se cerekam.

Back