bobba
Domaćin
- Poruka
- 3.835

cccc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tuzni_patak:Natakne se zenski polni organ , pa se zabelezi dokle je usao, i onda izmeriti zenski polni organ kad se ispravi....sve krive stvari se mere indirektno...pracenjem necega sto legne na tu krivu stvar...
storm cloud:Како ниси? Био је чак и цртаћ за одрасле "Wicked Willy" у неком од ноћних програма екс-Ју.
Овако је изгледао:![]()
![]()
luckastalutkica:A zar nije prilikom uskoka i izlaska razlichita Willijeva duzina? Meni se chini da on ne moze tachno da udje svaki put do iste duzine, sve zavisi od polozaja.
tajson7:Ma menja veličinu, obim, broj kostiju i zuba, boju glasa, fizičku konstituciju i .... ma užas... ma evo i ja se preplašim kad ga pogledam... ne znam kako ženama može biti lep...
tajson7:Ma menja veličinu, obim, broj kostiju i zuba, boju glasa, fizičku konstituciju i .... ma užas... ma evo i ja se preplašim kad ga pogledam... ne znam kako ženama može biti lep...
topmodelsica:Kako se meri zenski polni organ?
A da li je istina ono što se priča za Šumahera : gurao - ne gurao, uvek mu je bio MALI ?!? :shock:luckastalutkica:Predrasude su to tvoje samo, nishta vishe.Tvrdim da nekad dolazi do kraja zato shto se oseca da ne moze dalje, kao kad na primer hocesh prstom da desne ruke pritiskash na dlan leve ruke da prodjesh kroz njega kao da je nevidljiv, tako se ponekad oseca kao da hoce da prodje dalje a ne moze, a nekad tog osecaja nema.Mozda zavisi od toga da li on hoce da ga gura do kraja?
krvolok:A da li je istina ono što se priča za Šumahera : gurao - ne gurao, uvek mu je bio MALI ?!? :shock:
AcaBg82:Nego luckasta zasto me ignorises?
tri put secem i opet mi kratko !DellBoy-011:Tri put' meri - jednom seci:shock:![]()
Mannibals:Samo da mi nije mali.....mazanje maslackom,da li vredi?!?
Silent Bob:Ja imam mali... Zbog toga su sve pobegle od mene posle prvog seksa... oh well...