Devojke,sta je to sto vas u danasnje vreme BAS pali kod nas muskaraca?

Brate,kesh za ribu ti treba samo ako hoces da imash vezu sa njom ( i to ako je sponzorusha)!
Kakav crni kesh o cemu bre vi pricate! ?Za kres ti je dovoljno samo malo shmeka i da znash da pricash , ali bukvalno bilo shta,mozes da pricas i crvenkapicu ali ako je ispricas sa shmekom i na to ce pasti! A ti ALEKSEJ_BASO ocigledno se kreces u pogreshnom drustvu!

Chubbchubb:
To me potsetilo na jednu situaciju... :-)
Bio ja na nekom putu (sprtista) i izadjem uvece sa nekim lokalcima i njihovim prijateljicama. Mesto nije bilo neko fenseraj al' muzika je OK. I tako, stojimo mi za sankicem a ribe kuliraju, nisu nesto zainteresovane... I dodje konobar i donese pice i ja da platim izvadim iz novcanika novcanicu od 500 eurica (stajala mi uz hiljadarke) i dam konobaru. On uzme novcanicu, pogleda i pocne da se smeje... Kaze, ja stavrno ne znam kako da vam vratim kusur od ovoga. Ja pogledam, cice pogledaju kad ono 500 eurica... Ja mu dam hiljadarku i kazem zadrzi kusur... ******, mogao je ladno da me uradi za 500 eurica...
A cice se odmah oraspolozile... ;-)
Naravoucenije: Pozajmis negde novcanicu od 500 eurica, napravis foru i sve ide kao u snu...

Pa yebote, da li jos ovih fora ima, da li su ovde sve zivi foleranti, ili ima i osoba sa normalnim stavovima i zdravim svatanjima komunikacije. Novac je privatna stvar, i nije za te svrhe, novac nije bogatsvo, ono je srestvo za lep zivot, i zato svi volimo pare, i zato su nam potrebne, ali nije u redu svoj rejting podizati na takav (prevarantski)nacin.

bravo86:
Brate,kesh za ribu ti treba samo ako hoces da imash vezu sa njom ( i to ako je sponzorusha)!
Kakav crni kesh o cemu bre vi pricate! ?Za kres ti je dovoljno samo malo shmeka i da znash da pricash , ali bukvalno bilo shta,mozes da pricas i crvenkapicu ali ako je ispricas sa shmekom i na to ce pasti! A ti ALEKSEJ_BASO ocigledno se kreces u pogreshnom drustvu!

Pa kreta bih sa ja u krugovima gde se ribe samo tako daju ali nemam kesha za to... :(

paradizo:
Na ovom forumu bre niko ne voli novac, svi su za ljubav i ljubav do iznemoglosti.
Ma naravno da svi vole novac, ali ja jesam :lol: "za ljubav i ljubav do iznemoglosti", a novca ako ima tim još bolje, a ako nema nije lako, ali ljubav nadomesti sve...a ljubav zbog novca je užasna stvar :cry: ...žao mi je ljudi koji su odlučili tako da "vole"

Dezdemona:
Ma naravno da svi vole novac, ali ja jesam :lol: "za ljubav i ljubav do iznemoglosti", a novca ako ima tim još bolje, a ako nema nije lako, ali ljubav nadomesti sve...a ljubav zbog novca je užasna stvar :cry: ...žao mi je ljudi koji su odlučili tako da "vole"

Ma salim se covece, LJUBAV su izmislili siromasi, da bi imali o cemu da pricaju sa ovim drugima.

Aleksej_BASO:
DA da ni jedna ne voli dobre tipove (sa keshom) koji yebu sve od reda....

SVe vole romanitku duhovitost i tako ta sranja....

:smajlikopovraca:

Aleksej, ima takvih, tzv.sponzoruse, ali bas manjak romanticnih, duhovitih nas nagna da ceznemo za njima. Mislim, daj, kojoj normalnoj devojci je potrebna yebachina za kes?! (Naglasavam-NORMALNOJ!) Neki dobar frajer, koji ima lepe manire, duhovit je, romantika zavisi od osobe do osobe, ali je bitno da je dzentlmen! Na to se devojke ZAISTA pale, a ove male fufice kojima je bitna samo popularnost i kesh-njima mogu samo da porucim da su ortodoksne pacenice koje bolje i ne mogu da na'vataju...KISS

little_tiger:
Aleksej, ima takvih, tzv.sponzoruse, ali bas manjak romanticnih, duhovitih nas nagna da ceznemo za njima. Mislim, daj, kojoj normalnoj devojci je potrebna yebachina za kes?! (Naglasavam-NORMALNOJ!) Neki dobar frajer, koji ima lepe manire, duhovit je, romantika zavisi od osobe do osobe, ali je bitno da je dzentlmen! Na to se devojke ZAISTA pale, a ove male fufice kojima je bitna samo popularnost i kesh-njima mogu samo da porucim da su ortodoksne pacenice koje bolje i ne mogu da na'vataju...KISS

Nisam primetio da je romantika na ceni... :?

Ni jedna se ne yebe za kesh kako ti to predstavljas ali vole da tip ima para, auto... To su SITNICE koje mogu da prevagnu ;)

Back