Devojke=sponzoruše

vucic, zeljko mitrovic, Nole(iako ga volim i postujem samo objektiva) Donald Tramp, Bil Gejts su bas zgodni i lepi muskarci. Jer treba ja da jurim bake sa lepom devizom a ona deke. Na sta to lici? Na nakaradnost i izopacenost.

На свету има неколико милијарди мушкараца, и ти си изабрао 0,00001 % најбогатијих???

Ти тражиш девојку из свог краја, својих година, свог друштвеног статуса, оне које су у твојој околини. Има их 1000.

Оне око себе имају баш такве као што си ти. Просечно успешне и просечно лепе и просечно богате и просечно нормалне. И таквих има 1000

Мери се са њима, и буди испред њих, а не мери се са Трампом и Нолетом и Џастином Бибером.

Који ти је уопште аругмент Трамп, Ноле, Гејц и митровић????

Девојке не траже новац. Девојке траже сигурност. + још много ствари.

Морају тако, иначе ће много да се заебу.

Кад се ми заебемо, лакше се снађемо после, него кад се оне заебу. Кад се она заебе, остаје половњача, а ми кад се заебемо, увек можемо испочетка, а оне не могу испочетка да крену. Зато се пазе.

Ljudsko bice je ljudsko bice. Ja recimo ne bih nikada legao sa Angelom Merkel, brnabickom, i nekim bakicama bogatim pa i da imaju milione. Ogavno je to.

Ljepota muskarca nista ne vrijedi ako nema status i tezak put jer ti i ako si lijep,zena te nece postovati bolje nego da si ruzan jer ces neku privuci ali te nece postovati.Ako muskarac nudi samo ljepotu nije kralj on je gej a ako zena ima ljepotu ona je diva princeza nije lezbejka.

Ako si uspjesan i imas tezak put i rad onda i da ljepotom si postovan cak za primjer dive ti se

На свету има неколико милијарди мушкараца, и ти си изабрао 0,00001 % најбогатијих???

Ти тражиш девојку из свог краја, својих година, свог друштвеног статуса, оне које су у твојој околини. Има их 1000.

Оне око себе имају баш такве као што си ти. Просечно успешне и просечно лепе и просечно богате и просечно нормалне. И таквих има 1000

Мери се са њима, и буди испред њих, а не мери се са Трампом и Нолетом и Џастином Бибером.

Који ти је уопште аругмент Трамп, Ноле, Гејц и митровић????

Девојке не траже новац. Девојке траже сигурност. + још много ствари.

Морају тако, иначе ће много да се заебу.

Кад се ми заебемо, лакше се снађемо после, него кад се оне заебу. Кад се она заебе, остаје половњача, а ми кад се заебемо, увек можемо испочетка, а оне не могу испочетка да крену. Зато се пазе.
Ispravka za Noleta. Nole je sportista i zgodan bar, ovi ajde prosecni tipa izgledaju kao svaki drugi muskarac, kao moj cale recimo.

Ljudsko bice je ljudsko bice. Ja recimo ne bih nikada legao sa Angelom Merkel, brnabickom, i nekim bakicama bogatim pa i da imaju milione. Ogavno je to.

Девојке много мање посматрају изглед.

Њих узбуђују неке друге ствари, зато је и могуће да постоји несразмера између физичког изгледа мушкарца и жене који су пар.

Ljepota muskarca nista ne vrijedi ako nema status i tezak put jer ti i ako si lijep,zena te nece postovati bolje nego da si ruzan jer ces neku privuci ali te nece postovati.Ako muskarac nudi samo ljepotu nije kralj on je gej a ako zena ima ljepotu ona je diva princeza nije lezbejka.

Ako si uspjesan i imas tezak put i rad onda i da ljepotom si postovan cak za primjer dive ti se
Naravno. Po ovome sto pises nema nikakve veze sa seksom vec kao da biras poslovne partnere pa da bude sto bolji imucniji. One ako gledaju samo novac leci ce i sa Kraljicom Elizabetom mislim dok je bila ziva. Seksualnost umrtvljena. To nije zivot. Zene su isto seksualna bica

Jel ce status i bmw i dvorac da je je..u?

Лепо је имати лепу кућу. Не мора да буде дворац.
Имаш и девојке које имају своје некретнине и ауто.

Не познајем људе који возе бемве, а познајем много девојака. Неки њихови мушарци су богати, неки сиромашни, а неки су тек просек. Ових трећих је највише.

Poenta je da ce ona seksualno biti nezadovoljna a zivotno da. Nije skroz ispunjena i tu nastaje konfuzija. Da li da se odreknem liksuza svog za seks. uzivanje ili uzbudjenja za putovanja krpice kola itd

Имаће кућу, дом, сигурност, оца своје деце, деца ће имати сигурност, лепо детињство, неће живети у беди....а сад...да ли ће да се креше 5 или 7 пута недељно, мање је битно. Уосталом, зашто мислиш да тај неки не баш леп и човек у годинама који ти је конкурент, да лоше је.бе?

Имаће кућу, дом, сигурност, оца своје деце, деца ће имати сигурност, лепо детињство, неће живети у беди....а сад...да ли ће да се креше 5 или 7 пута недељно, мање је битно. Уосталом, зашто мислиш да тај неки не баш леп и човек у годинама који ти је конкурент, да лоше је.бе?
Pa zivotno je zadovoljena. Znaci odgovarala bi joj i Elizabeta, ne treba joj ona stvar 😉

I trazice seme sa strane

Back