devojke se sexaju vise od frajera?!

Bad_Wolf:
Da, samo sto ti ispadash qrva, a oni frajeri (pa cak i ako samo glume).

u pravu si,hmm citala sam i citala sta su ljudi pisali na ovu temu ,moze se bla bla do besvesti ali odnos izmedju muskarca i zene ce ostati nerazjasnjen ,kako ,zasto .....i sli jer ako bi se sve znalo ne bilo to to...,e da potrebno je vise direktnosti i od jedne i druge strane ali ne misli se direktnost vezano po pitanju ''odvlacenja u krevet'' vec bez glume,foliranja,predstavljanja sebe kakvim jeste ....ali opet ono ''ali'' postoje oni koji ce zloupotrebiti ,a tu su i oni koji ce se oduseviti takvom osobom ,e sad opet je pitanje da li se otvoriti svakome ,pokazati kakv jesi itd...eeee kada bi se o ovome ozbiljno razgovaralo ko zna gde bi se stiglo,ima necega u onome ''cutanje je zlato''.zato treba znatio kome se sta govori i koliko ,moze se osoba proceniti na osnovu razgovora u par reci ali treba samo pazljivo slusati i postavljati prava pitanja! :) :D poooz

p.s. nije ni meni sve jasno kako i sta ,a ono o lepoticama i lepotanima ,to je zabluda ,jer su postavljena takva nacela -lepotan=gaborka-lepotica=gabor i ljudi se drze toga i to je to ,a nije da muskarci nece da prilaze lepim ribama jer su glupe ili st a vec ,to nije tacno ,vec se osobe drugacije od ostalih u bilo cemu da li izgledom ,razmisljanjima i sl svrstavaju u kategorije ,prebrzi i brzopleti zakljucci .

jednaGirl:
,a nije da muskarci nece da prilaze lepim ribama jer su glupe ili st a vec ,to nije tacno ,vec se osobe drugacije od ostalih u bilo cemu da li izgledom ,razmisljanjima i sl svrstavaju u kategorije ,prebrzi i brzopleti zakljucci .

Bas prilazenje....

U petak sam startovao 2 ribe sasvim prosecne, da ne kazem daleko ispod mog nivoa kao dobrog frajera :lol: i obe su me napusile iz momenta......

Uvek sam govrio da treba startovati sto bolje ribe! Jer ove proisecne izigravaju zesce ribe i to na ovaj nacin...

Cinjenica je da su verovatno obe bile klinke i nevine.... :neutral:

Lako je ribi koja se ne yebe ispaliti frajera hahaha, meni kada se ne bi dizao (pupu daleko bilo) ja bih svaku ribu ispalio, koji ce mi?

Yebi ga zezn'o se!!

Devilishgirl:
ufff da me neki ispalio , na mestu bih ga ubila, ne bih mogla to da podnesem :)

Sacekacu ih sledeci vikend kada budu izasle naplje da pishaju! :twisted:

I onda utoka u glavu....

(Crni humor, to se sve desilo na mestu gde je pre neik dan tip tako ubijen, neki se likovi pokacili sa nekim likom iz zandarmerije, i ovaj imao kratki spoj u mozgu izasao napolje i sacekao jednog od njih i dok je lik pishao roknuo ga utokom u glavu.... Tada je shvatio da je roknuo pogresnog tipa koji nema veze...............................)

recepcionerka:
da li je moguce ovako nesto?
s obzirom da danas devojke imaju vise slobode i da danas zena pre stratuje frajera nego da ceka da joj on pridje ima i vece sanse da ga odvuce u krevet i noc ne provede sama?!
koliko istine ima u ovome?
ovoga mozda ima u nekoj drugoj zemlji, u srbiji nema........
mozda ako je stranac u pitanju, posto nece srbinu tek tako da daju da ne bi rasirio po carsiji da je laka...... a stranac ne moze i nece da traca posto je na par dana u zemlji i nije primitivac da se hvali........

Devilishgirl:
a ne, sreco, Acika je u pravu...qrva,drolja, fuxa and whatever :) je osoba koja se tuca za pare ili bilo kakvu materijalnu korist, bilo da je mala ili velika..a to o chemu ti prichash su nimfomanke, ne yebu se ni za shta, sem za vlastito sexualno zadovoljstvo. a tu etiketu im najcheshce natachinju impotentni mushkarci, koji nisu u stanju da izadju u susret njihovim sexualnim zeljama i apetitima :)

A sta ti mislis, kakve su to devojke koje se jebu a cute o tome, tako reci i od decka sa kojim se jebu cuvaju tu tajnu da su se ******, ja sam im smislila ime jebulje. :D

recepcionerka:
da li je moguce ovako nesto?
s obzirom da danas devojke imaju vise slobode i da danas zena pre stratuje frajera nego da ceka da joj on pridje ima i vece sanse da ga odvuce u krevet i noc ne provede sama?!
koliko istine ima u ovome?

nema pravila, draga moja.

svakako zene mogu vise puta (od muskaraca) za noc, pa mu tu dodje nekako logicno da se vise sexamo

cmok pozz

:razz:

Back