DEVOJKE SE PALE NA DUGU KOSU

• Začetnik teme Začetnik teme 007
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Black_Swan:
Bliznakinja:
Black_Swan:
svako ima pravo na svoj ukus ali ja se definitivno i previse lozim na dugu kosu...anyway bitno je da jednoj odredjenoj osobi stoji fenomenalno :oops: :twisted: :D a za druge me ionako nije briga :roll:
Дотичном са слике? :) 8)
i njemu :wink: i jednom "dodirljivom" :wink: :wink:
Nice,nice :wink: :wink: :wink:

Bliznakinja:
bleach:
Bliznakinja:
Black_Swan:
mhm verovatno ne al ja cu da branim dugu kosu!(tj momke s dugom kosom) :lol: :lol: 8)
Слободно,само без свађе :wink:
ja necu da se svadjam (:
nego... i ja hocu da branim ljude sa dugom kosom ((((: kao i sa... khm... bradom :embarassed:
Са брадом?Озбиљно :?
Фуј :D
aha :oops:
jao bre.. :D fuj :D sto taaaako? :cry: :cry: to je tako... tako... :oops:
ne, nije... 8) sad sam provalila da lupetam 8) ne, nije... samo nekome stoji 8) ne volim ja brade tek tako u sustini 8) nego se potrefilo da volim ljude koji imaju brade 8) :oops: 8)

bleach:
Bliznakinja:
bleach:
Bliznakinja:
Black_Swan:
mhm verovatno ne al ja cu da branim dugu kosu!(tj momke s dugom kosom) :lol: :lol: 8)
Слободно,само без свађе :wink:
ja necu da se svadjam (:
nego... i ja hocu da branim ljude sa dugom kosom ((((: kao i sa... khm... bradom :embarassed:
Са брадом?Озбиљно :?
Фуј :D
aha :oops:
jao bre.. :D fuj :D sto taaaako? :cry: :cry: to je tako... tako... :oops:
ne, nije... 8) sad sam provalila da lupetam 8) ne, nije... samo nekome stoji 8) ne volim ja brade tek tako u sustini 8) nego se potrefilo da volim ljude koji imaju brade 8) :oops: 8)
Ма разуми ме...ја сам навикла на "baby face"...Де ја знам шта је брада :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Мада ретко коме то лепо стоји...има изузетака наравно...

Bliznakinja:
Ма разуми ме...ја сам навикла на "baby face"...Де ја знам шта је брада :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Мада ретко коме то лепо стоји...има изузетака наравно...
razumem ;)
e da... ne govorim sad samo o 'mladima' (tj. vrsnjacima :lol: )... ali, evo meni tata (:P) npr ima bradu i fantasticno mu stoji... i imas BAS baby face :P ne mogu da ga zamislim bez brade :roll: :lol: 8) izgledao bi jos mladje 8)
elem... okruzena sam vrsnjacima ( 8) ) sa bradom... a svaki taj slucaj je pracen i dugom kosom :D
i to izgleda... strasno :shock: mozda zato sto su super osobe, pa zato.. ne mozda, vec jeste tako... :D 8) 8) u bre, al' sam ja pogubljena :shock: :oops:
dakle... napomena za buducnost~ ne traziti od mene da pricam o bradi i ljudima sa njom 8)

pa dobro ne mogu bas reci da se 'palim' (?) na dugu kosu, ali da, mogu mi se svidjeti takvi momci.
ipak, najdraze mi je vidjeti momka sa poludugom, 'razbarusenom', rascupanom kosom... po mogucnosti da nije ravna, nego .... ma joj...
stavicu neku sliku pa cete vidjeti... :oops:
ali ipak, axl...duga kosa... mmm... :oops:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back