Ih bre, 'deco', podmladicete me ovde sa ovom izazovnom temom
Prvo, ko zapusti kosu, brkove, bradu ili sta vec samo da bi se dopao nekome drugom je IDIOT (bez uvrede)... Ja sam pustio kosu jos u VI razredu osnovne, i od tad do dan danas mi to kao razlog nikad nije palo na pamet... Cak ni kad sam cuo komentar jedne 'devojcice' koja mi se opasno mnogo svidjala (pre nego sto sam saznao sta je rekla), da sam mnogo sladak i privlacan, ali je nervira moja duga kosa! Tog momenta sam zaboravio na nju...
Jednostavno, moja duga kosa je moj licni izbor... JA tako vise volim, i briga me da li neka devojka voli ili ne voli muskarce sa dugom kosom... Moja kosa je deo mene, i kad bih je osisao, osecao bih se kao neko drugi... Zaista, sebe NE MOGU da zamislim bez moje kose (zato mi i tesko pada cinjenica da su svi muskarci u mojoj porodici relativno brzo ocelavili, a meni se vec proredjuje kosa

)...
Veliki kiss za sve dame koje cene (ili bar postuju izbor da neko nosi) dugacku kosu, i veliko boooo za sve koje to ne mogu da podnesu!
... eh, sto nije sad slatko doba renesanse kad je 99% muskaraca nosilo dugacku kosu, pa su ljudi 'prozivali' one koji su odlucili da se sisaju na kratko... Cisto da se ti nauce da postuju tudji izbor!