DEVOJKE SE PALE NA DUGU KOSU

• Začetnik teme Začetnik teme 007
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da sam ovo vec pominjao ali pitacu opet...
Znaci vecina devojaka (da ne kazem SVE)se loze na te dugokose tipove!!! :roll:
Jel to znaci da ja moram ili da pustim kosu ili da izgubim svaku nadu!!!!!
:cry: :cry: Posto ja bas nisam video mnogo glasova za kratku kosu!!! :cry:

Shinoda:
Ma opusteno samo, nekima valja jedno, drugima drugo.
O ukusima je izlisno raspravljati.
Mozda ovde vecina njih glasa za dugu kosu ali je kao i uvek 50:50.
I kosa je samo jedan manje-vise nebitan detalj kod coveka, ipak je njegov karakter najbitniji.

Shinoda:

Shinoda,ne ocajavaj!
Nije tako strashno.

Shto se mene tiche,duga kosa vecini tipova ne stoji lepo,a da ne pominjem da je neki i ne peru bas cesto.... :? :roll:
Retki su oni kojima duga kosa dobro stoji.
Ako te bas zanima kako izgledas,probaj periku :lol: :lol: :lol: ....ali ja ti toplo preporucujem da ostavish frizuru takvu kakva jeste.

The Last Unicorn:
Shinoda:

Shinoda,ne ocajavaj!
Nije tako strashno.

Shto se mene tiche,duga kosa vecini tipova ne stoji lepo,a da ne pominjem da je neki i ne peru bas cesto.... :? :roll:
Ako te bas zanima kako izgledas,probaj periku :lol: :lol: :lol: ....ali ja ti toplo preporucujem da ostavish frizuru takvu kakva jeste.
E ovo za periku ti je bilo genijalno!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne ocajavam ja nesto posebno, boze sacuvaj, ali mi je ipak sva ta pomama za dugokosim tipovima malo chudna!!!!!!!!!!!

Shinoda:
The Last Unicorn:
Shinoda:

Shinoda,ne ocajavaj!
Nije tako strashno.

E ovo za periku ti je bilo genijalno!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne ocajavam ja nesto posebno, boze sacuvaj, ali mi je ipak sva ta pomama za dugokosim tipovima malo chudna!!!!!!!!!!!

Heh...ja sam cuveni genijalac! :lol: :lol: :lol:

Ako ti ikada bude toliko dosadno i isprobas to sa perikom,slikaj se i stavi sliku u profil!Bilo bi strava! :lol: 8)

A,ako ti se dopadne kako ti stoji,a mrzi te da cekas da poraste,pravac salon Mikija Panjkovica,na nadogradnju!!! :lol: :lol: :wink:

helena_LP-freak:
Naravno, ako neki tip ima dugu kosu a ocajno mu stoji-e TO je stvarno bez veze. Zato samo opusteno.
ja bas ne mislim tako :p ja mislim da svako treba da 'nosi' dugu kosu zato sto to VOLI ili iz nekog pametnog razloga (kao hipici :p) bez obzira kako mu stajala! a nikako ne treba da nosi jer 'to devojke vole' (;

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

ma naravno, nego ja sam mislila da je bez veze ako tipu ocajno stoji duga kosa-da je to bez veze za mene, ali da on treba da je nosi ako mu se svidja... njegov izbor...
kada bi radili sve i svasta samo da se svide nekoj curi, oni kojima lose stoji i kratka kosa isao bi bez glave :D
zato-momci, nosite sta se vama svidja, nije bas toliko bitno sta imate na glavi, nego U glavi... hehe :wink:

I evo opet mene da vam solim pamet. Ma samo se zezam.
NIsam jako dugo bila na forumu. Evo sta ja mislim o dugoj kosi
PPPPPREEEEETEEERRRAANNNNNOooo
Sad sam bila na letovanju u Splitu. Inace SPlit je prepun metalaca i skoro svi imaju dugu kovrcavu kosu. MIslim da je to zaista COOOOOOLLL 8)

Incognito:
Ih bre, 'deco', podmladicete me ovde sa ovom izazovnom temom ;)

Prvo, ko zapusti kosu, brkove, bradu ili sta vec samo da bi se dopao nekome drugom je IDIOT (bez uvrede)... Ja sam pustio kosu jos u VI razredu osnovne, i od tad do dan danas mi to kao razlog nikad nije palo na pamet... Cak ni kad sam cuo komentar jedne 'devojcice' koja mi se opasno mnogo svidjala (pre nego sto sam saznao sta je rekla), da sam mnogo sladak i privlacan, ali je nervira moja duga kosa! Tog momenta sam zaboravio na nju...

Jednostavno, moja duga kosa je moj licni izbor... JA tako vise volim, i briga me da li neka devojka voli ili ne voli muskarce sa dugom kosom... Moja kosa je deo mene, i kad bih je osisao, osecao bih se kao neko drugi... Zaista, sebe NE MOGU da zamislim bez moje kose (zato mi i tesko pada cinjenica da su svi muskarci u mojoj porodici relativno brzo ocelavili, a meni se vec proredjuje kosa :( :( :( )...

Veliki kiss za sve dame koje cene (ili bar postuju izbor da neko nosi) dugacku kosu, i veliko boooo za sve koje to ne mogu da podnesu!

... eh, sto nije sad slatko doba renesanse kad je 99% muskaraca nosilo dugacku kosu, pa su ljudi 'prozivali' one koji su odlucili da se sisaju na kratko... Cisto da se ti nauce da postuju tudji izbor!
Potpuno se slazem sa tobom jer i ja pustam kosu od 8-og osnovne,a sada sam 4-ti srednje.Ona je moj licni izbor i kome se nesvidja ko ga....To da je lakse smuvati devojku,delimicno je istina.Ili me odma ispale ili nemogu da ih se otresem po 6 meseci :D .Jedino sto sam u jednoj prednosti u odnosu na tebe.Meni niko nije ocelavio,a svi su osedeli posle 65-te.Sada mi je kosa preko pola ledja i najduza u razredu(u kome ima cak 3 devojke) 8) .Mnoge mi zavide na kosi i svako mora da trazi bar jednu ispucalu dlaku tek da bi mi rekao kako treba da se sisam,jer tu ima cak i malo ljubomore,ali svet je takav.Vi fenserke,sta da vam kazem,ako vam se nesvidja,ni negledajte :P.Ostale DOBRODOSLE :)

nikola_v86:
Incognito:
Ih bre, 'deco', podmladicete me ovde sa ovom izazovnom temom ;)

Prvo, ko zapusti kosu, brkove, bradu ili sta vec samo da bi se dopao nekome drugom je IDIOT (bez uvrede)... Ja sam pustio kosu jos u VI razredu osnovne, i od tad do dan danas mi to kao razlog nikad nije palo na pamet... Cak ni kad sam cuo komentar jedne 'devojcice' koja mi se opasno mnogo svidjala (pre nego sto sam saznao sta je rekla), da sam mnogo sladak i privlacan, ali je nervira moja duga kosa! Tog momenta sam zaboravio na nju...

Jednostavno, moja duga kosa je moj licni izbor... JA tako vise volim, i briga me da li neka devojka voli ili ne voli muskarce sa dugom kosom... Moja kosa je deo mene, i kad bih je osisao, osecao bih se kao neko drugi... Zaista, sebe NE MOGU da zamislim bez moje kose (zato mi i tesko pada cinjenica da su svi muskarci u mojoj porodici relativno brzo ocelavili, a meni se vec proredjuje kosa :( :( :( )...

Veliki kiss za sve dame koje cene (ili bar postuju izbor da neko nosi) dugacku kosu, i veliko boooo za sve koje to ne mogu da podnesu!

... eh, sto nije sad slatko doba renesanse kad je 99% muskaraca nosilo dugacku kosu, pa su ljudi 'prozivali' one koji su odlucili da se sisaju na kratko... Cisto da se ti nauce da postuju tudji izbor!
Potpuno se slazem sa tobom jer i ja pustam kosu od 8-og osnovne,a sada sam 4-ti srednje.Ona je moj licni izbor i kome se nesvidja ko ga....To da je lakse smuvati devojku,delimicno je istina.Ili me odma ispale ili nemogu da ih se otresem po 6 meseci :D .Jedino sto sam u jednoj prednosti u odnosu na tebe.Meni niko nije ocelavio,a svi su osedeli posle 65-te.Sada mi je kosa preko pola ledja i najduza u razredu(u kome ima cak 3 devojke) 8) .Mnoge mi zavide na kosi i svako mora da trazi bar jednu ispucalu dlaku tek da bi mi rekao kako treba da se sisam,jer tu ima cak i malo ljubomore,ali svet je takav.Vi fenserke,sta da vam kazem,ako vam se nesvidja,ni negledajte :P.Ostale DOBRODOSLE :)

Hej.... :? Ja cenim dugacku kosu! :D

Ma ko ne cijeni dugu kosu... rekla sam vam, ja nacisto OKIDAM na dugu kosu... :wink: mada, najvise volim kad je, onako, skoro do ramena, i kad nije skroz prava, neko ili talasasta ili u loknama... mmm... mada, naravno, niko ne treba da nosi dugu kosu da bi se cure lozile na njega-u pravu ste, to je vas licni izbor, vama se tako svidja i to je to. U mojoj skoli svaki 3 decko ima dugu kosu... Mislim... wow... Pozzz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back