gossca
Elita
- Poruka
- 17.162
sad kad razmislim, najvece fufe u srednjoj i faxu su bile nepusaci
naravno ne mislim na sve nepusace...

cisto si me naterao da se prisetim i u mom slucaju se to desilo tako...da su one najvece fufe..bile nepusacice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ja mnoge poznajem koje samo puckaju zbog fensi utiska koji misle da ostavljaju
fufe..pa ne pricamo o tome koje daju a koje ne..nego kako izgledas s cigaretom i s jabukom
![]()
Kada sam bila mala bile su ceste reklame na tv-u za neke tanke cigarete, zaboravih ime firme...elem, u pedagoske svrhe tata mi je stalno ponavljao - vidis li da nigde nije prikazana zena koja ih pusi...
i stvarno nije bila, reklame su bile pune lepih zena bez cigarete u svojoj blizini...to sam upamtila jer je zbilja bilo nelogicno reklamirati nesto a nemas tu stvar nigde oko sebe...
to je onda stvar licnog ukusa..mene kao umetnicku dusu cesto privlace (u cisto "umetnickom" smislu) fotografije zena s cigaretom.
... a jel? ne cini se tako u tvojim postovimato su onda neke klinke?
ja sa 32 godine sigurno ne pusim zbog fensi utisaka![]()
Ne mislim tako..cak su bas sexi
daaaa..pushac sam
Pusenje nije zdravo
Svaka zena pusac vodi racuna o tome da koristi zvake i parfeme, ali naravno da oni koji razmisljaju kao ti ne treba nikada da se mesaju s pusacima
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ima baš loših likova koji su skroz u ''zdravom'' fazonu,skoro ko neki naciji,nameću drugima svoj lajfstajl,a ima i ok likova koji puše...Ne znači to mnogo.
to su onda neke klinke?
Da li mi verujes evo kunem se..na erotskim fotkama nisam hteo postavljati neke dobre ribe iskljucivo zbog cigarete![]()
to su onda neke klinke?
Мушкарци који би волели да жене обрате пажњу на њих отварају теме типа:,,Мрзим жене које пуше'', ,,Девојке са цигаром'', ,,Девојке са вештачким __________(дописати)'' и слично.
И то, наравно, на Женама.
Иначе, не знам откуд неком идеја да ће се за њега лепити баш пушачице.
На правог бају лепе се разне рибе, прави баја може да бира, и не мора да отвара теме о пушачицама и антипушачицама...![]()
Znam dosta šabana a kao neki sportisti...
Pa pocinje se zbog fensi utiska a posle postanes zavisna ( sto je sad kod tebe slucaj )
kako su mi odvratne. fuj. vidim deojku lepu, zgodnu kakvu svako pozeleti moze, vidim je kako pali cigaru i dodje mi da peglam, kako su odvratne sve ribe sa cigarama i kad smrde na cigare. Jel ima jos neko ovakvo misljenje?
Tako je...krenu kao klinke u srednjoj i to je tada nesto novo i zanimljivo sve do pocetka dvadesetih a onda bi prestale ali ne mogu da odustanu pa krene prica
o pravu da se radi sta se zeli i zenstvenom, sexy izgledu...garantujem zivotom da iste pitas da li bi volele sutra deca da im propuse 100% njih bi kazalo iskreno da
ne bi volele takav rasplet...znaci nastavljaju zato sto ne mogu da prestanu a ne zato sto je tako lepo i sexy pusiti...
kako su mi odvratne. fuj. vidim deojku lepu, zgodnu kakvu svako pozeleti moze, vidim je kako pali cigaru i dodje mi da peglam, kako su odvratne sve ribe sa cigarama i kad smrde na cigare. Jel ima jos neko ovakvo misljenje?