Devojke prilaze??!

Dakle..pitanje za muski deo je sledeci : kako reagujete/kako biste reagovali kad bi vam prvo devojka prishla?Da li bi vas osvojila tim poduhvatom ili uchinila sasvim suprotno??
A za devojke : Da li ste dovoljno smele,samouverene kako god hocete nazovite da pridjete dechku?Da li ste do sada to praktikovale?Ako ne..zasto???

kad mi se neka devojka svidi ja joj sam prodjem,mislim da je ppomalo glupo da ona ucini prvi korak

Dakle..pitanje za muski deo je sledeci : kako reagujete/kako biste reagovali kad bi vam prvo devojka prishla?Da li bi vas osvojila tim poduhvatom ili uchinila sasvim suprotno??
A za devojke : Da li ste dovoljno smele,samouverene kako god hocete nazovite da pridjete dechku?Da li ste do sada to praktikovale?Ako ne..zasto???

Ne može to kod mene, uvek ja priđem prvi, jer ne volim to... baš kao kad devojka prosi mladića, umesto obrnuto.

Ja volim kad mi devojka pridje. U stvari, vetjina mojih bivshih devojaka je meni prilazilo, ili su na neki indirektan nachin stavljale do znanje da im se svidjam. Shta tju kad sam stidljiv. :rumenka:
:hahaha:
Ista situacija. Kad god bih ja nesto na svoju ruku pokusao dobio bih utesnu nagradu ili bi joj kroz 5 sec prisao decko i poljubio je :lol:

:zcepanje:

Mislim sta reci :manikir:
Kakve si ti to jurio kad su se dale drugom posle pete sekunde :eek:

Back