Devojke, molim za pomoć...

Hej, pa sad kad si tako uspesno resila svoj problem koji te je toliko morio otkrij nam sta si uradila sto ranije nisi. Koje trikove i vestine si primenila da se desi tako dobar rasplet... Mozda nisi ti bila jedina sa slicnim problemom... Nemoj mnogo da cekamo....

Liblet:
Primenila sam tehniku-uči od najboljih i pažljivo posmatrala kako to rade profesionalke u ONIM filmovima. Pa je bilo sočno, celom dužinom, pa malo brzo, malo sporije, malo samo vrh, malo samo koren, malo coktanje...i šta da vam kažem-dobra volja, vredan rad, malo kreativnosti i tako...
Plašim se da će sada da traži nekoliko puta dnevno, ali ja se i dalje "obrazujem". I dok ne budem savršena, ne stajem..A to za lizače nije istina..
Za ostalo nema šta da mi prebacuje, sad mogu samo ja da nalazim mane.
Jao, kako je lep život...

Sto ja ne nadjem neku koja tako voli da pusi :)

Liblet:
Aco, ipak jeste sve u sexu. Ne postoji bolji osećaj nego kad je on TAKO zadovoljan..Može da me posmatra kao osobu do sutra, ovo je ipak neprocenjivo poštovanje..Sad kaže da me ne bi menjao ni za šta..Prava ljubav, nema šta..

Možda grešim, ali fino i perfidno te je naterao da napreduješ ... ne mislim ništa loše, već pozitivno, jer sada je i tebi i njemu lepše .

Pozdrav

Back