Devojke koje varaju momke...

99% devojaka sa kojima sam do sada razgovarao na ovu temu, a razgovarao sam sa mnoooogo ili tvrdi da nikada ne bi prevarila dragog ili da bi to uradila njemu iza ledja. Sve u svemu u ocima svoga dragog bile bi savrseno nevine. A od ovih koje ne varaju, najveci deo zamislja neke idealne veze, kao da ne zive na zemlji nego u nekoj bajci. a vecina onih koje varaju tvrdi da to rade zbog problema u vezi koje izbegavaju da rese.

One koje zaista ne zele da varaju iako su svesne da bi mogle biti prevarene (a ne zato sto zive u bajci u kojoj niko nikog ne vara) i one koje varaju zato sto to zele (a ne zbog problema u vezi koje nisu u stanju da rese, kukavicki, iza ledja) su jedine koje zasluzuju da ih smatram za OSOBE, ostale zive u svojim kompleksima i iluzijama...

Porazavajuce je da ima tako malo iskrenih ...

mis-mali:
neznam sto to rade,jer ja ne varam...

pa naravno...ja volim da varam...ali bih isto tako voleo da prestanem...ali jos nisam nasao pravi razlog za to...kad se budem smuvao sa nekom lepom, zgodnom, dobrom ribom punom para nisam lud da je varam...
zivot je igra...pa ajmo da se igramo malo...ali glupo je kad neki ljudi odnosno ribe to shvate licno... bolje da se igramo ljubavi nego rata... :wink:

prevareni:
99% devojaka sa kojima sam do sada razgovarao na ovu temu, a razgovarao sam sa mnoooogo ili tvrdi da nikada ne bi prevarila dragog ili da bi to uradila njemu iza ledja. Sve u svemu u ocima svoga dragog bile bi savrseno nevine. A od ovih koje ne varaju, najveci deo zamislja neke idealne veze, kao da ne zive na zemlji nego u nekoj bajci. a vecina onih koje varaju tvrdi da to rade zbog problema u vezi koje izbegavaju da rese.

One koje zaista ne zele da varaju iako su svesne da bi mogle biti prevarene (a ne zato sto zive u bajci u kojoj niko nikog ne vara) i one koje varaju zato sto to zele (a ne zbog problema u vezi koje nisu u stanju da rese, kukavicki, iza ledja) su jedine koje zasluzuju da ih smatram za OSOBE, ostale zive u svojim kompleksima i iluzijama...

Porazavajuce je da ima tako malo iskrenih ...

Ribama je bitan trenutak...one kad nisu napaljene razmisljaju drugacije...i onda su sklone da idealizuju stvari...ovo bih ovo ne bih...pitaj ribu oces da mi pusis nijedna ti nece reci ocu...osim ako je ***** i ako joj je to posao...da su sve ribe tako slobodne pa ljudi bi se k a r a l i na svakom cosku...ali djoka nisu one tako slobodne...riba kad oseti strast...kad joj krenu zmarci kroz kicmu...kad pocne ribica da se topi...e onda one ne razmisljaju glavom nego telom...

NatasaNatasa:
Ja nikada ni jednog svog decka nisam prevarila ... onog momenta kada osetim da to vise nije to, da je strast utihnula ili vec sta, raskidam ... idem dalje ... ali ne bih mogla biti u paralelnim vezama nikako ....

ma cini ti se... pazi kada sam ja mislio da su vanilice sa dzemom od sljiva jedine... a onda sam shvatio da su one od kajsija isto strava...

Tommy_V:
NatasaNatasa:
Ja nikada ni jednog svog decka nisam prevarila ... onog momenta kada osetim da to vise nije to, da je strast utihnula ili vec sta, raskidam ... idem dalje ... ali ne bih mogla biti u paralelnim vezama nikako ....

ma cini ti se... pazi kada sam ja mislio da su vanilice sa dzemom od sljiva jedine... a onda sam shvatio da su one od kajsija isto strava...

Pa onda ces preci na ove od kajsija .... a neces jesti uporedo i jedne i druge :evil:

Neki ljudi, stvarno, samo zele da probaju "vanilice sa nekom drugom vrsto dzema", ali, iskreno, mislim da je to vishe sluchaj sa momcima nego sa devojkama. Momci u takvim situacijama vishe razmishljaju k...em, nego glavom, i uvek bi da probaju neshto novo, neshto divlje, dok devojke... :roll:
Ponekad varaju da bi zalechile komplekse, ali, najcheshcje zato sho im se ne ukazuje dovljno paznje. Dosta devojaka je u fazonu da necje da raskine sa dechkom s kojim je 2 godine, iako im je vecj duze vreme grozno sa njim, pa sve ono shto im nedostaje u vezi potraze sa nekim drugim. Neke su "prekasno" (nakon prvog sex-a) shavtile da to nije dechko "iz njihovih snova", a zbog toga da se ne bi prichalo da su "drolje" necje da prekinu vezu sa istim, a poshto im ta osoba totalno ne odgovara, traze nekog komplementarnog, s kom cje nadoknaditi sve ono shto im trenutno fali.
Mislim da je sve ovo jako glupo. Brinu o tome "sta cje selo da kaze", a pri tom totalno zanemaruju chinjenicu da tracje svoje DRAGOCENO vreme sa pogreshnom osobom. :evil: :evil: :evil:
I naravno, tu su i one cice koje bi, kao i momci, "da isprobaju neke druge vrste vanilica", a pri tom iz druge ruke ne ispushtaju one "stare".8)
Ne treba znemariti da neke devojke, kada se osete prevareno pozele da vrate svom dechku, pa ga prevare sa njegovim najboljim drugom ili naprave neku sl. glupost, ali to je totalno bezveze. :?

Pa sta i ja sam devojka...ali to u sustini zavisi od osobe i principa...vaspitanja...
Mislim zasto bih nekoga varala...odjebem ga i budem s nekim drugim
Prosto...
I nema sanse da shvatim zasto nekoga varati ako ga volis cime ljudi misle...onim u gacama...zao mi je...
Ali ako bas mora VARAJTE SE...kada bolje razmislim onada ne bi imali urednici novina da pune strane...ne bi psiholozi imali posla...
U savom slucaju....VARAJU ONI KOJI BI VOLELI DA BUDU PREVARENI!!!!
I oni koji su vodjeni parolom:Zasto ne probati?

nov@:
Pa sta i ja sam devojka...ali to u sustini zavisi od osobe i principa...vaspitanja...
Mislim zasto bih nekoga varala...* ga i budem s nekim drugim
Prosto...
I nema sanse da shvatim zasto nekoga varati ako ga volis cime ljudi misle...onim u gacama...zao mi je...
Ali ako bas mora VARAJTE SE...kada bolje razmislim onada ne bi imali urednici novina da pune strane...ne bi psiholozi imali posla...
U savom slucaju....VARAJU ONI KOJI BI VOLELI DA BUDU PREVARENI!!!!
I oni koji su vodjeni parolom:Zasto ne probati?
Ja se slazem sa tobom oko toga da NEMA SHANSE DA DEVOJKA PREVARI DECHKA KOG STVARNO VOLI jer to podrazumeva i da ga poshtuje, pa mu tako "neposhtovanje i neprijatnost" nikada ne bi priredila. Ali, nema to mnogo veze sa vaspitanjem. Kada je neko neiskren i neposhten prema tebi, nemash ni ti razloga da se ponashash drugachije, osim ako nisi od onih devojaka "shto je gori prema meni, to sam bolja prema njemu". Ovako, ako je on smrad, jednostavno te boli dupe kako cje se on osecjati, radish ono sto se tebi radi.

..i bas juce bio sam na adi...
Ima i sta da se vidi...Jasno mi je kako muskarci razmisljaju leti na plazama i gradskim ulicama kada su devojke mnogo lakse odevene nego tokom ostalih neletnjih meseci i da treba bas biti karakter pa ne prevariti devojku pored toliko divnih prizora...

Kako vama devojkama padaju ovi letnji dani?
Da li mozete mirno da se setate, a da vam srce ni malo ne pocne brze da kuca dok prolazite pored tolikog broja mladica kojki su samo u kupacim???

Back