lav607
Domaćin
- Poruka
- 3.919
Ma jok............. :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mis-mali:neznam sto to rade,jer ja ne varam...
prevareni:99% devojaka sa kojima sam do sada razgovarao na ovu temu, a razgovarao sam sa mnoooogo ili tvrdi da nikada ne bi prevarila dragog ili da bi to uradila njemu iza ledja. Sve u svemu u ocima svoga dragog bile bi savrseno nevine. A od ovih koje ne varaju, najveci deo zamislja neke idealne veze, kao da ne zive na zemlji nego u nekoj bajci. a vecina onih koje varaju tvrdi da to rade zbog problema u vezi koje izbegavaju da rese.
One koje zaista ne zele da varaju iako su svesne da bi mogle biti prevarene (a ne zato sto zive u bajci u kojoj niko nikog ne vara) i one koje varaju zato sto to zele (a ne zbog problema u vezi koje nisu u stanju da rese, kukavicki, iza ledja) su jedine koje zasluzuju da ih smatram za OSOBE, ostale zive u svojim kompleksima i iluzijama...
Porazavajuce je da ima tako malo iskrenih ...
Devilishgirl:i kad smuvas tu savrsenu punu para, opet ces varati, jer takav si face it..jadna tvoja buduca zena![]()
Devilishgirl:nije se rodila ta koja ce to trpeti.. grow up..ili se jednog dana sa 60 god.probudi u sobi punoj macaka..ali bice kasno.
Devilishgirl:jesi ti hronicno prevaren? Nothing has really happened until it has been recorded
![]()
NatasaNatasa:Ja nikada ni jednog svog decka nisam prevarila ... onog momenta kada osetim da to vise nije to, da je strast utihnula ili vec sta, raskidam ... idem dalje ... ali ne bih mogla biti u paralelnim vezama nikako ....
Tommy_V:NatasaNatasa:Ja nikada ni jednog svog decka nisam prevarila ... onog momenta kada osetim da to vise nije to, da je strast utihnula ili vec sta, raskidam ... idem dalje ... ali ne bih mogla biti u paralelnim vezama nikako ....
ma cini ti se... pazi kada sam ja mislio da su vanilice sa dzemom od sljiva jedine... a onda sam shvatio da su one od kajsija isto strava...
Ja se slazem sa tobom oko toga da NEMA SHANSE DA DEVOJKA PREVARI DECHKA KOG STVARNO VOLI jer to podrazumeva i da ga poshtuje, pa mu tako "neposhtovanje i neprijatnost" nikada ne bi priredila. Ali, nema to mnogo veze sa vaspitanjem. Kada je neko neiskren i neposhten prema tebi, nemash ni ti razloga da se ponashash drugachije, osim ako nisi od onih devojaka "shto je gori prema meni, to sam bolja prema njemu". Ovako, ako je on smrad, jednostavno te boli dupe kako cje se on osecjati, radish ono sto se tebi radi.nov@:Pa sta i ja sam devojka...ali to u sustini zavisi od osobe i principa...vaspitanja...
Mislim zasto bih nekoga varala...* ga i budem s nekim drugim
Prosto...
I nema sanse da shvatim zasto nekoga varati ako ga volis cime ljudi misle...onim u gacama...zao mi je...
Ali ako bas mora VARAJTE SE...kada bolje razmislim onada ne bi imali urednici novina da pune strane...ne bi psiholozi imali posla...
U savom slucaju....VARAJU ONI KOJI BI VOLELI DA BUDU PREVARENI!!!!
I oni koji su vodjeni parolom:Zasto ne probati?
prevareni:Zasto to rade? promena? nedostatak ljubavi/sexa?
Kada se u duzim vezama prvi put javlja potreba za preljubom? Sta mislite o paralelnim vezama?