Devojke koje gutaju ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iceman:
Ja obavezno pre susreta sa nekom gutacicom ne drkam jedno mesec dana, da se sperma nakupi i postane onako obilna, gusta i lepljiva. To je tek onda osecaj, kada pocnu da je razvlace po ustima kao zvaku a krkljaju jer ne moze tek tako da se proguta! :wink:

hahahahaha i onda je tako tucas u grkljan pod naletima druge erekcije i na kraju joj svrsis u bulju.. hahahahaha :lol: da, da, provereno i na sigurno vidim da znas sta je dobro.. :wink: :P

Steffan:
lav607:
Cak imam i snimljeno kao dokaz tako da mogu da ti posaljem da pogledas.

Ma nema potrebe verujem ti, dovoljno ce biti da nam samo opises detalje... :lol: tipa, kakav joj je bio izraz lica kada dok si svrsavao u njeno grlo?!? hahahaha :lol:
Prvi put joj je bilo kao neprijatno. Kao probala je jednom sa deckom i nije joj se svidelo.Drugi put je sama krenula iako ja nisam insistirao ali je ona.Pod izgovorom da kao ja to volim a ona meni cini.Sta drugo reci nego hvala joj.

Steffan:
lav607:
Steffan:
lav607:
Jos kad kaze posle toga izvini ne znam sta mi je bilo obicno se ne zagrcnem.

Pa naravno kada su fine i lepo vaspitane, a ne kao ove umisljene forumasice.. :lol:
Mada slucajno sam naleteo na jednu od njih veruj mi odrala me.Tako da to je samo zvaka dok neklekne.Mada svugde ima *kotova

hahahahaah Ko?!?!!? :P Ne nemoj da mi kazes.. da nije mozda Sibirska?!? Cuo sam da jako dobro pushi... hahahahaha :lol:

Neko maše Ugovorom o razvodu! Opet! :roll:

lav607:
Steffan:
lav607:
Cak imam i snimljeno kao dokaz tako da mogu da ti posaljem da pogledas.

Ma nema potrebe verujem ti, dovoljno ce biti da nam samo opises detalje... :lol: tipa, kakav joj je bio izraz lica kada dok si svrsavao u njeno grlo?!? hahahaha :lol:
Prvi put joj je bilo kao neprijatno. Kao probala je jednom sa deckom i nije joj se svidelo.Drugi put je sama krenula iako ja nisam insistirao ali je ona.Pod izgovorom da kao ja to volim a ona meni cini.Sta drugo reci nego hvala joj.
Bas dusa od devojke, zavidim ti :o

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back